Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsyfKo
senior tag
Hali. Valaki tud megoldást arra a problémámra, hogy lezárt képernyőnèl ha kapok értesítést akkor a széle villog ahogy kell, de ennyi, az értesitèsből nem mutat semmit, hiába van engedélyezve minden.
-
feloman
aktív tag
Sziasztok!
Milyenek a telefon hosszú távú használatának tapasztalatai? Üzemidő, melegedés, kamera részekre lennék kíváncsi. Köszönöm a visszajelzéseket! -
fogtunder
nagyúr
válasz
kaliczrob84 #296 üzenetére
vertikálisan a kamera alatt, horizontálisan középen.
-
kaliczrob84
tag
Sziasztok!
Az nfc a telefon közepén van vagy a kamera mellett?
-
John05
csendes tag
Sziasztok!
Én most tervezem egy Xiaomi 10t pro cseréjét és valahogy megakadt a szemem ár érték arányban a Realme Gt 2 - n. 65wos töltést tudja más töltővel is vagy csak mint a oneplus csak a gyári? -
lit!
csendes tag
válasz
theooracy #291 üzenetére
En kb. 2 honapja hasznalom Redmi Note 10 pro utan. A MIUI-tol a hajam kihullott, eg es fold a kulonbseg. Megvaltas a szinte stock android. Plusz ott a hardveres resz is, ami a 2 gyengebb segedkamerat leszamitva belekothetetlen. Ar-ertek aranyban az egyik, ha nem A legjobb telefon. Nem is ertem miert nem felkapottabb.
-
theooracy
aktív tag
Nos, két hét használat után, csak annyit tudok mondani róla, hogy szinte tökéletes. Semmi bosszantó probléma nem merült fel. Talán ami kevésbé tetszik, az az, hogy talán a rezgőmotor erőssége lehetne nagyobb és az üzeneteknél beállítható két oldali villogás elég fapados úgy, hogy kb. ötöt villog és kész. Ezt legalább valami további beállítási lehetőséggel bővebbre szabhatták volna. (Persze, ott az AOD, de mégis..) Talán ennyi. A régi teló után megváltás.
-
theooracy
aktív tag
Mikor kinéztem magamnak a telefont, úgy egy hónapja, 170 ezerbe került. Mikor megvettem két hete, 180 ezerbe került. Most 190 ezerbe kerül. (M.M.) Szép világ!
-
cibus
senior tag
válasz
tamas01234 #288 üzenetére
-
tamas01234
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítsen nekem...
Nagyon nézegetem a telefonokat és kinéztem a Realme GT 2-t már majdnem meg is rendeltem de akkor szembe jött velem a GT Neo 3T 5G. Most teljesen tanácstalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy melyik lenne a jobb választás.
Semmi értelmes tesztet nem találtam. Ránézésre GT2 de nem tudom hogy a Snapdragon 888 mennyire melegszik folyamatos játék közben.Amire használnám az leginkább haverokkal összeülős COD Mobile és társai, illetva ha lőni kell valamiért 1-2 fényképet azon normális képminőség legyen.
Akinek van bármilyen tapasztalata az kérem ossza meg velem
Előre is Köszönöm!
-
keselyü57
tag
Másnál sem működik a Themstore?
-
cibus
senior tag
Hátha valakinek tetszik ez az új app ;)
https://napidroid.hu/megcsinaltak-androidra-dinamikus-sziget-szinte-barmilyen-mobillal-mukodik/
-
mr.storm
csendes tag
Hello,
Van HDR youtube (meg netflix) támogatás?
Olvastam h a realme nem fizeti a licencet, vki meg tudná erősíteni?
Köszi! -
theooracy
aktív tag
Sziasztok. Csatlakoztam a klubhoz én is egy szép zöld színű GT2-vel.
Lenne is két kérdésem hírtelen: Be lehet-e állítani valahol, hogy az akku töltöttséget százalékban, számmal is kijelezze, valamint azt, hogy a szolgáltatók nevét kiírja?
Köszi. -
stigma
addikt
Én max akkor érzem hogy melegszik, ha gyári töltővel töltötm, de akkor sem érzem mindig, illetve ha ugye navizok vezetés közben, de akkor sem mindig nagyon forróa teló.
Eddig 1x volt igazán melegnek éreztem egy nyári 38 fokos időben naviztam, de akkor mindenki másnak is forró lenne.
Köszi az infót , eza merülési probléma még nem volt meg nekem, viszont hála istennek még nem jelentkezett ez a gond.
Napi 30perces BT füles ahsználatom van, illetve egész napos BT kapcsolat az okosórával (Skagen Falster 3), de 1 napot mindig kibír a teló, ami nekem fontos, SoT-ban 120Hz-en olyan ~5 óra megvan ami nekem elég. (Itt a szar téerő miatt merül jobban a telóm amivel nem tudok mit kezdeni) -
stigma
addikt
Hi, hát elég érdekes a cikk, mert egyetlen SD 888 procit sem látok, csak elég sok DIMENSITY 8100-at, pedig sok különbség nincs telejsítmányben.
Amúgy bocs hogy ezt írtom, de AnTuTu-s cikk az amit pont átpörgetek, mert számomra felesleges
, se nem játszok, se nem "hype-olom" a pontokat, mert nem érdekel.
A lényeg, hogy a teló procija ne melegedjen és ne merítse az akksi-t ami, annél a telónál elég jól meg van oldva.
-
cibus
senior tag
Hol a realme gt2 ???
https://napidroid.hu/ezek-voltak-augusztus-leggyorsabb-mobiljai-az-antutu-osszesitese-szerint/
-
keselyü57
tag
-
keselyü57
tag
Próbálta valaki a fényképek-szerkesztés-matricák letöltése menü pontot. Wifi+ túl nagy fájl hibára hivatkozva nem tölt le semmit. Egyre több furcsaságot tapasztalok.
-
-
keselyü57
tag
Jóreggelt mindenkinek. Talált valaki a beállítások között olyan funkciót, hogy a kijelző ne kapcsoljon ki amíg nézem?
-
cibus
senior tag
válasz
pècsimunkás #255 üzenetére
írtam
-
keselyü57
tag
Sziasztok. Realme fiók belépési lehetőséget a beállításokban talált valaki? A pc-n létrehoztam, de a telefon nem érzékeli. Gyanítom a téma áruházba ezért nem enged belépni. Vannak egyéb más funkciók is amiket fiók hiányában nem lehet használni.
-
cibus
senior tag
reggelt! van esetleg gt 2 tulaj baranyából?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Realme GT 2 nem sokat változott az elődmodellhez képest, továbbra is rendkívül versenyképes minden szempontból, grátisz környezettudatos, legalábbis a hátlap.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest