Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
polomaa
aktív tag
Sziasztok. Nincs véletlenül valakinek egy Gt2 pro hibás telója a fiókba porosodva jó gyári kijelzővel? Vevő lennék rá.
-
Imifej
senior tag
Én is frissítettem, de nekem nem jöttek elő ezek az anomáliák. Minden megy, ahogy eddig. Remélem így is marad.
-
5150head
senior tag
Köszi!
Szerencsére már nem témázok telón, így gyorsan vissza tudtam rakni azt ami kint volt. (nyilván ilyen esetre van screenshot)
Első gondolatom, az volt amikor megláttam a bugot, h irány a ph, mert ez global lesz. Be is jött. Úgy látszik rá kell szokni, h update előtt benézzek a topikba. -
theooracy
aktív tag
Az az egyetlen szerencsém, hogy be volt kapcsolva az "intelligens oldalsáv" és onnan elérem az ikonokat. Csak ez így elég szar. Próbálkoztam gyorsító tár törléssel, semmi. Nem tudom, hogy most mi lesz? Hogyan tovább. Gyári visszaállítást nem akarok, mert ezer dolog van a telón. De végtelenül bosszantó dolog ez így. Gyári frissítés....nesze..
-
eagleeyes
csendes tag
-
theooracy
aktív tag
Nos, a mai júniusi biztonsági frissítés faszán hazavágta a telómat!
"Rendszerindító alkalmazás mindig leáll" hibaüzenet, alkalmazás ikonok nem töltenek be..... K.rvára boldog vagyok és nem tudom mi a szart csináljak....
-
realme
tag
Valaki tudja mikor jön az Android 15 erre a telefonra?
-
RBJ
addikt
Használt készüléknek van piaca? Most váltottam poco x7 pro ra. Eladható a realme?
-
Peti755
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Párom GT2-nél mostanában a kamera nem akar működni. Hiába bökök rá nem nyitja meg csak felvillan, videóhívásnál se akar működni. Újraindítás után néha megjavul, de van, hogy fókuszálni se akar csak homályos az egész. Ha úgy dönt, hogy működik és fényképez akkor nem menti le a képet. Az akksi idő is igencsak vékony lett. Gyárira visszalett húzva, de az nem oldotta meg. Természetesen a hiba a 1 hónappal a garancia lejárta után kezdett jelentkezni.
Köszi előre is a tippeket, segítséget.
-
salieri.
őstag
Sziasztok,a gt2 jól működik,akku lesz a gyenge pontja,de jön még rá a 15 is.Viszont a kamera talán jobb a nord 4-ben.
-
salieri.
őstag
Sziasztok, dilemmaban vagyok, szerintetek érdemes lecserélni a készüléket egy oneplus nord 4 -re?
-
rég volt már frissítés
-
realme
tag
Nagyon baba kis telefon ez lassan 3 éves és még mindig 86% -on van az aksi, nem lassult be olyan mintha most vásároltam volna, ha vigyázok rá ebben a telefonban még simán benne van 3 év ha akut cserélek akár 5 is, eleinte arra gondoltam hogy a hátlap nem sokat fogja bírni még mindig olyan mint új korában, nem beszélve hogy ritka kellemes fogas van rajta.
-
Zigi
senior tag
válasz
keselyü57 #921 üzenetére
A gyári alkalmazások maguktól frissülnek
Az enyémen a telefonkezelő és a fájlkezelő is frissül. A realmeken nem coloros van hanem reame ui.
Amúgy a telefon még mindig gyors, egynapot bír az akksi, jön még rá az android 15. Szerintem az akksi hamarabb elfárad mint a hardver vagy a szoftver rajta. Optimális esetben még 2 év lehet benne.up. megtaláltam mi a bajod, lehet csak véget ért a beta időszak....
-
keselyü57
tag
Bosszantó jelenség, hogy már két gyári alkalmazást sem lehet frissíteni. Fájlkezelő, ma meg a Phone Manager.
-
RMX3311_11.F.18_EU_202409241757 lánykori neve RMX3311_14.0.0.1100(EX01)
2024. szeptemberi biztonsági frissítés
-
Zozo0525
őstag
Bocsi, lehet rossz topicban vagyok? g2neo lenne a kiszemelt készülék
-
Zozo0525
őstag
sziasztok, érdemes még ilyen telót beszerezni? elődje volt nekem azt szerettem... meddig kap ez támogatást még?
-
keselyü57
tag
Itt vannak az adatok. Jobb a GT6.
Realme GT2 és Realme GT 6 összehasonlítása - GSMArena.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óvodások homokozója
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok