- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Plazma TV topic
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
-=RelakS=- #138 üzenetére
Copy-Paste hátránya
, ha siet az ember.
Első körben írtam 2 listát mindkét telóra, ami előnyök/hátrányok, és véletlenül rossz helyre másoltam. -
válasz
-=RelakS=- #63 üzenetére
Ezt mostanság kezdték el, hogy 2 ugyanolyan szenzort szerelnek a telefonokba (végre). Nyilván az lenne a legjobb ha 3 ugyanolyan kamera lenne, talán lesz is egyszer de nem ebbe az árkategóriába....
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #31 üzenetére
"Már az is elég lenne ... "
Valószínű, igen. És vannak elég jó app-ok, amivel mérhető is a térerő (nem csak úgy, hogy most hány "pilicka" látszik). Ilyen tesztekkel lehet kitűnni a tömegből.
A másik - amire szvsz. nagy szükség lenne - az egységesített battery test (ld. GSM Arena). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #20 üzenetére
Tudom, hogy ezt nem olyan könnyű tesztelni, mint mondjuk a fotós képességeket, de bennem egyre inkább felmerülő igény, hogy adott készülék "rádiós" képességeivel tisztában legyek. Jó lenne látni, hogy egyik-másik márka, típus hogyan viszonyul egymáshoz bluetooth és telefonálási képességek terén.
Egyre többször olvasom pl. azt, hogy a Samsung-ok utóbbiban elég gyengén szerepelnek. Jól tudom, hogy ma már mások a prioritások, de engem biztos a guta ütne meg, ha az új - több százezer forintos - telefonommal nem tudnék ugyanonnan gond nélkül telefonálni, mint a régivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Realme GT 2 nem sokat változott az elődmodellhez képest, továbbra is rendkívül versenyképes minden szempontból, grátisz környezettudatos, legalábbis a hátlap.
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Reklámblokkolók topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest