- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
Ez ilyen szokott lenni. Ha az ember benéz egy ilyen fórumra, ahol embereknek élete a hifi, a házimozi, a vízhűtés, a GPS futóórák, az airsoft, a traktorszerelés, vagy bármi egyéb, egyszerű hobbistaként úgy, hogy csak némi infóra, vagy segítségre volna szüksége elég hamar le szokott pattanni. Én is lemorzsolódtam már pár ilyen fórumról. Egy időben kicsit idegesített, de már megtanultam, hogy vannak emberek akik halál komolyan vesznek olyan témákat, amikre egyébként én pár percet szánnék az életemből. Biztos van pár dolog amit meg én veszek túl komolyan, és tán észre sem veszem.
Azért kíváncsi vagyok faterom a régi, "A jó zenét mindegy min hallgatod. A Rolling Stones egy Sokol rádión is kőkemény!" kijelentésével mit kapna egy audiofil topicban. -
törölt tag
Megértelek.
A házimozi belépőszinten topik létrehozása részemről ezt a célt szolgálta volna. Egy jó 5.1-es térhangzás előállitása az igények és a magyar fizetések figyelembevételével... Csak megjelentek a nem hétköznapi megmondóemberek és rendet tettek a topikban. Soundbar-ok és az ilyen aktív hangfalak, az alkalmi zenehallgatásra és térhangzásra képes audióeszközök emlitése tiltva lett... Mostanra már több millás házimozi rendszerekről diskurálnak, mert a belépőszintek szerintük a felső kategóriában is jelen vannak. Szerintem meg házimozira az 5.1-es hangrendszer teljesen jó, és nem audiofil zenére akár egy ilyen Razer. Egyéb magas igények esetén van megfelelő topik, ha van sok-sok elköltendő pénzetek.
Haladó házimozi és Hi-Fi hangrendszerek témában lehet nézelődni és kérdezni az adott topikokban. Nagyon jó kis tanácsokat tudnak ott osztani, és ha szükös lett hozzá a panelszobád... Akkor költözz át nagyobb lakásba vagy maradj a sztereónál. Mintha az nem foglalna el pont elég helyet...
Tényleg én sem járok már oda, mert alig tudom megállni, hogy ne olvassak ott be némelyeknek ezért. Szerintem már nem ér meg ez többet, ahogyan ez a Razer sem...
-
Én a Z-2300-zal ezt csináltam. Sokkal jobb lett, de nem annyira, mint számítottam, mivel az erősítő a gyári gaggyanat szatelitekhez készült. Az ilyen 2.1-ek arra valók, hogy a házibuliban méjj lerezgesse az üres üvegeket az asztalról. Legalábbis nálam a Z-2300 anno összetört egy poharat, bár igaz, elég instabil helyen volt.
Ha minőséget szeretnél, akkor valami dög 2.0 jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Formula-1
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Metal topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest