- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
A kabelezes minosege egy merheto valami, nem kell tulzasokba esni de altalanossagban en azzal talalkoztam eddig, hogy a teljes szett aranak a 8-10% a teljes kabelezes az ugy az arany kozeput. Azon ossze lehet veszni am, hogy megforditott kabelt ki lehet e hallani vagy sem, de egyebkent komolyabb kabeleknek az iranya is jelolt, tehat gyarilag megvan a hangfal vege es az erosito vege is. 5 meteres kabel 1 millaert pedig meg nagyon nem a tortenet vege, audioquest/nordost/vdh signature kabeleknek metere kerul ennyibe. Megint mas hogy ez mennyire overkill vagy sem, de azert egy 1millios kabel es egy 10ezres kozott igenis van merheto kulonbseg. Digitnel mas, abban en se nagyon hiszek hogy az 500k-s usb kabel tud valami csodalatosat, az mar inkabb csak a "ha digit kell azt is gyartunk". De a hangfalkabel nem mindegy.
Szerk: ebben az arszegmensben egyebkent mar nem feltetlenul aranyozzak a kabelt
-
Az egy más világ, 1 milliót hétköznapi nem audiofil ember nem ad ki házimoziért, gyerekek és család mellett, csak ha jómódú.
Én a cikkben szereplő hardverhez viszonyítottam egy olcsóbb megoldást ami jobb is lehet akár. hátamon feláll a szőr, mikor valaki egymilliós házimozit emleget, ha a 170 K-s-t sokalljuk. Mindenki arra költi a pénzét amire akarja,de én ez miatt 3 hét után kiballagtam a házimozitopikból és többet be sem teszem a lábam.Ha valakinek sok a 170 K akkor próbáljunk meg olcsóban jobbat adni, nem drágábban jobbat. -
-Skylake-
addikt
Hat igen, csak ez egy masik vilag. Ez a kulonbseg a minoseg es a mennyiseg kozott, az, hogy mikor valaki minosegi erositot csinal azt a hang adja el. Mennyire abszurd, hogy egy hangfalat valaki a FENNYEL ad el es nem a hanggal. Nem rajongok a naimert egyebkent, de azert el birnek kepzelni egy statement-et otthonra. Mondjuk egy par grande utopia vagy aida tarsasagaban. Ha mar lud...
-
Azért a 35 Hz zene esetén már bőven elég (már ha lemegy addig, de azt kétlem). Az alatt legfeljebb az ilyen Vér Istvánoknak készült Bassotronics - Bass I Love You suttyóságok próbálnak zenélni.
Filmnél más a helyzet, pl az Edge of Tomorrow már a bevezetőben megpróbál megszólaltatni egy marék elmebeteg frekvenciát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Jövedelem
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Gaming notebook topik
- Lexus, Toyota topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...