Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Viszont a 4K@60fps pont az amire igazan szukseg sincs, csak ritka esetekben, bar teny, hogy hianyossag.
Lehet, en 4-5 honapja probaltam es rogton eldobta amikro a drivert kellett inditani, aztan nem volt kedvem kidebuggolni.
Mikrotik azert eleg gyenge prociban, ha az ip filtert elkezded hasznalni. Vagy draga.
Azert a solidrun intel procival jott, raadasul som+alaplap felepitessel. Amdtol azt varnam, hogy max 100 dollar kornyekere hozza, mivel a ryzen R1505G $80 msrp. ITX-el az a baj, hogy sokkal nagyobb, no meg zabalnak is ehhez kepest. Persze, en is ITX-et raknek oda, ha kenytelen vagyok x86-ot hasznalni es a 17x17 centi nem szamit.
En mondjuk nem itelkezek, szerintem megvan a helye. Egy stock amd-s cucc arukeszletben es elerhetosegben is jobban indit, mint eldugott kis lapok, nomeg van penz olcson adni, hogy rakapassak a nepet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest