- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Viszont a 4K@60fps pont az amire igazan szukseg sincs, csak ritka esetekben, bar teny, hogy hianyossag.
Lehet, en 4-5 honapja probaltam es rogton eldobta amikro a drivert kellett inditani, aztan nem volt kedvem kidebuggolni.
Mikrotik azert eleg gyenge prociban, ha az ip filtert elkezded hasznalni. Vagy draga.
Azert a solidrun intel procival jott, raadasul som+alaplap felepitessel. Amdtol azt varnam, hogy max 100 dollar kornyekere hozza, mivel a ryzen R1505G $80 msrp. ITX-el az a baj, hogy sokkal nagyobb, no meg zabalnak is ehhez kepest. Persze, en is ITX-et raknek oda, ha kenytelen vagyok x86-ot hasznalni es a 17x17 centi nem szamit.
En mondjuk nem itelkezek, szerintem megvan a helye. Egy stock amd-s cucc arukeszletben es elerhetosegben is jobban indit, mint eldugott kis lapok, nomeg van penz olcson adni, hogy rakapassak a nepet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest