Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
1. a pva nem spva, az spva vonal egy spéci pva volt, ahogy az affs sem szimpla ips pl
2. a legtöbb monitor 1800r-es, szinte mind, a kiindulási alap az, mitől lenne értelme az ívelt monitornak? az pedig megfelelő méret és hajlítási ív kombinációja, nem mondtam, h létezne ilyen - nem is létezik -
3. ha az én kitalációm a va rácsosodás, akkor elég sok ember kitalációja egyúttal ( : talán monitoros topikban láttam először említve, utána kezdtem el reviewkat olvasni itthonról és kinnről, aztán megnéztem magam is két szememmel va monitorokat, ez csak va-t érint, sem tn, sem ips-nél soha nem láttam hasonlót, és nem is minden va-n láttam - az én monitorom a nagy ppi miatt elhanyagolható volt, ellenben azon két olyan folt volt panel szinten, amit szintén sem ips sem tn monitorokon nem láttam eddig, pedig azért láttam már párat -
nem a kis ppi értékű "rácsról" van szó, az 55" 4k oleden hasonló sem volt, hiába 82-3 ppi, sem a 27" fhd ips panelen ami szintén ennyi, sem az összes többi monitoromon, notebook kijelzőből pedig pár raklapnyit láttam már tn és ips-ből, azokkal kapcsolatos nyűgből mindent láttam, de azt a rácsosodást amit a va tud produkálni szövegnél, azt nem
és nem akarok neked semmit bizonyítani ((( : de aranyos vagy
Új hozzászólás Aktív témák
ph Utolsó perces ár- és specifikációs háború dúl az AMD és az NVIDIA között, a tét pedig a középkategória meghódítása.
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest