- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
így van. szerintem ez eddig az nVidia legkreatívabb benchmark cheatje - annyira kifinomult, hogy nem is bizonyíthatóan cheat. meg persze feljebb is lehet venni a hőmérséklet-korlátot, és akkor folyamatosan hozni fogja a magasabb órajeleket - csak ezzel meg a másik sales pitch (halk és hűvös) bukik.
@176 ÁdiBá: igen, ezt rosszul gondolod. az ultraméretű textúrák a VRAM-ot és a sávszéleséget fogyasztják jobban, meg a szűrési kapacitást - ez utóbbiból viszont olyan sok van minden GPU-n, hogy %-osan alig kimutatható teljesítményesést jelent csak. ha meg egyszer már ráhúzta a textúrát a háromszögekre, és átment az egész screen space-be (ahol az action nagyobb része történik), ott már mindegy, mi volt az eredeti textúraméret.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Igen. Az első 5 percben jellemzően 3-7%-kal gyorsabb, mint utána. Nagyjából fél óra kell hozzá, hogy elérje az állandósítható működést. Ilyenkor 150-200 MHz-eket is ugrál a magórajel.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
törölt tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szerintem ez az: AMD Catalyst 13.5 BETA 2
Itt látható a működéseDe Frame Pacing Prototype 2 driver még nem elérhető.
ZeroDK: én most kihagyom a tesztet.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest