- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
olasz69
senior tag
Szia! Szerintem Itt kellene kérdezni!
(#631) GerixbelaNeked is
[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
Gerixbela
csendes tag
Üdv ! nemtudom él a még a topic hd 5870 es nem ad képet . Nemjutok el a csökkentet modig se meddig . Mi lehet a baja ?
-
fbeni91
tag
Hali. lenne egy nagy problémám!!!
HD 5870-ről lenne szó!!!
Soká-ig pihent a polcon. majd újra használat közben be csíkozott!! ezt meg javítottam! de már csak akkor ad képet ha be töltött a windows de akkor is csak sima fehér képet!!! ÉRTELMES ÖTLETEK??
-
ghoszty
tag
üdv mindenkinek
remélem jo helyen teszem fel a kerdest vettem egy ilyen kartyat Sapphire HD5870 szeretnek tanacsot kerni hogy milyen procit ramot alaplapot tapot vegyek ala amivel ki tudom hajtani 70-80k lenne rá kb -
VGYke
addikt
Ez a fórum behalt, vagy vannak gyártó specifikus HD5870 fórumok, amiken lehet tájékozódni , kérdezni, stb. vásárlás előtt??
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
iBlast
aktív tag
Fasza kis kari!...meg fasza kis magyar fizetések...
-
Kirtam
tag
Mivan Komcsi? Hozzászólásokat gyűjtesz, hogy az összes ezeréves fórumtémába beírsz valami hülyeséget? PathetiC!
-
Komcsi
tag
De régen írtak már ide
[ Szerkesztve ]
C:\Privátot előbb észreveszem!...
-
vergilx
őstag
válasz smasszer27 #616 üzenetére
húzd meg a procit
-
smasszer27
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
smasszer27
csendes tag
Sziasztok!
Lecseréltem a 4870 512mb VGA egy Asus 5870 1G-re és gyakorlatilag egyetlen egy játékban sem érzékeltem hogy magasabb FPS számot produkálna,mitől lehet ez?A procim 1 E8500 core duo.A 9-11 és a 9-12 driverrel is próbálkoztam már.Aki tud valami hasznos tanácsot pls írja le pár sorban.Előre is köszönöm. -
Low Noise
senior tag
Sziasztok!
Hát kicsit sötéten látom a mostani videokártyák / kijelzők helyzetét.
Ami ott pattant ki, hogy fejembe vettem, hogy veszek egy LCD monitort, mert még
a CRT-s kemény maghoz tartozom.Ki s néztem a samsung XL2370-et, bár ez nem lényeges, és hát látom, hogy
brutális magasságokban van az optimális felbontása, (1920x1080).Lehet bennem is van hiba mert én ezen a felbontáson is használnám, hiszen az optimális felbontás a legszebb, nem azért mert ilyen irdatlan nagy hanem mert natív ki, de ezt a tesztet látva könnyen belátható, hogy egy olyan "gagyi géppel" mint az enyém ez reménytelen.
Q9450@3400
4GB DDR2
GEF. 280GTX OCMert a hasonló 285GTX az itt látható tesztben gyakran 20-30 FPS-t produkál.
Szóval mér kéne nekünk kiszolgálni ezt a brutál felbontást? Miért nem oldják meg a VGA gyártók, hogy egy kiszámolt sort kétszer jelenítsen meg egymás alatt ? és így ha nem is érnénk el valódi 1920x1080 -at , de legalább nem rokkanna bele a gép és natívan jelenne meg a kép. Vagy mért nem lehet olyan, nevezzük gamer monitorokat venni ahol nagyobb a pixel méret és nem olyan orbitális az natív felbontás, vagy tudom is én nem én vagyok a mérnök, mért nem lehet 2009 ben erre megoldást találni?
Sajnos én úgy látom nem a mi szórakoztatásunk a cél hanem az, hogy vegyünk két, három, négy videókarit mert nekik az e legjobb üzlet, és azzal lehet tatív felbontást élvezni.
Gondolom egyértelműen érezhető, hogy szerintem ez a mostani helyzet így nincs rendben szerintem és nincs mit csodálkozni, ha egyre többen be sokallnak és és kiszálnak a PC-ből és Xbox-ot vesznek, de ez már egy másik történet és én nem is akarok azt venni.
-
dre75
tag
válasz Bluegene #612 üzenetére
félreértés ne essék én nem szólok le senkit!
amugy meg az is hülyeség amit irtál...mertazért nem nem vehet 20M-es BMW-t azért egyből legyen kirly a gépesekközöt?? ez se reális
na mind1 100szónak is 1 a vége! én nem veszekedésből és kötekedésből(leszólásból) irtam csak ez az én szvsz-m
amugymeg én másra költök 100ezreketés lehet h másnak ez a felesleges
na RESPECT
D.r.e -
Bluegene
addikt
ztm te orulnel egy ladanak is igen mert ez a reális, de nem mondom azt h felesleges lenne a merci(savanyú a szőllő mese)
jó nagyon gagyi amit mondasz, azért egy jó/király PC(0,3M) és egy jó autó(8-12M) között óriási a szakadék
nyílván ha havi nettó 250K-t keresel és még fiatal vagy egy 10Milkás BMW-t nem tudsz megengedni, de egy 300K-s PC-t simán
ha abból nem lehetsz király a PC-ben még igen
és nem felesleges, én is szeretnék FULL HD@ Crysis 60 FPS-t(az 5870 CF képes rá), látom te nem teheted ezt meg igazán(mert másra költöd), ezzel nincs gond, csak azzal h leszólsz másokat h ez tök felesleges
van aki szerint űrturistának lenni felesleges, más meg kiad 20M dollárt
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
dre75
tag
válasz Bluegene #610 üzenetére
sztm te orulnel egy ladanak is! Ja es nem mindenkit tapol/tapolt az anyja penzel! Amugymeg miert nem vesz mercit gep helyett? Sztm a pcbe felesleges beleverni tobb 100ezreket csak azert hogy eldicsekedhesd hogy neked hany kepkockaval tobbel megy a crysis(lehet te pont nem de sztm itt ph-n az emberek 50%a ezt teszi! Tisztelet a kivetelnek! Jah es bocsi az ekezetekert de telorol irik es faradt vagyok
D.r.e -
Bluegene
addikt
savanyú a szöllő öcsém
ez kissé olyan mint amikor a Ladás leszólja a Mercist; ez is ugyanúgy elviszi A-ból B-be, igaz kicsit büdösebb, de olcsóbb, meg metehetném h mercivel járok, de inkább járok ezzel a király Skodával
áhh
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
dre75
tag
Üdv!
Èn annyit nem èrtek ebből az egèszből, hogy mi a francèrt kell 80-100+ ezreket költeni külömböző hardverekre!Soha nem vettem meg a csúcskategória rèsztvevőit (ha nagyon akartam volna költhettem volna rà kevès idővel, de vannak jobb dolgok is ennèl ) de mindig tudtam jàtszani mindenféle jàtèkkal magas grafikai beállítàsok mellett(?) Sztm a legtöbb csúcs kàrtya/proci stb... csak az fps szàm növelèsèben mèrvadó, De most őszintén nem mindegy (hogy ha jàtszol) hogy most 30-35vagy 80-90 fps-el pörōg a game?
Sorry az offért de ezt elkellet mondanom! This is my vèlemény...ResPect all...D.r.e
-
whited
addikt
Sziasztok
Szerintem komolynak tünik a cucc, és az ára se vészes mivel amikor az nvidia az ultrát kidobta mennyi is volt?160e?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
lsc
nagyúr
válasz tomi4506 #604 üzenetére
A tápod sem az igazi, a videokártya árából már majdnem konfigot cserélhetsz, aztán húsvétra hozass a nyuszival egy 5870-et, addig jobb ára is lesz . Gondolom a monitorod felbontása sem full hd, akkor meg felesleges lesz az 5870 is, annak már "ajánlott" az a felbontás .
Az élet kegyetlen .
-
tomi4506
csendes tag
Táp: Coolink Silent Pover Supply
Nem érdemes, de ettől még működni fog, nem?
Csak azért, mert most videókártyát kell cserélnem, nagyon régi, Msi 6800GS 256MB.
Arra gondoltam, hogy később meg cserélek alapot, procit, memóriát, de addig is egy jó videókártya. A kártya PCI-E-es így később felhasználható.
Ilyen elgondolásban, szerinted??? -
tomi4506
csendes tag
Hali
Valaki meg tudja mondani, hogy az én kis régi gépembe használható lenne-e ez a csúcs kártya, HD5870???? Szabad nekem vennem ilyet az alább olvasható konfigba???Alaplap: Asus A8N SLI
Proci: AMD 4400+ X2
Táp: 450W
Memória: 2GB Kingmax
Winyó: 500GB samsungVálaszokat előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Goldmen75
őstag
Ez igaz, a 3D markok egy kb besorolásra jók...Én azt vettem észre, játékoknál, már mind1 hogy 40 vagy 80 Fps, élvezhető!
Viszont az új radeonnál nagyon pozitív, hogy bekapcsolom az élsimítást akár 8x-ra is s simán fut a game ugyanúgy! -
Goldmen75
őstag
Sziasztok!
Nem olvasok végig 500 hsz.t
Nekem GBTx48-as lapom volt, E8500-al, meg vettem bele ugye az ati 5870-et.
A 4890-nél , kb 10%-al teljesített jobban.. Nem csodálkoztam rajta, hiszen a CPU gyenge egy ilyen monstrum kihajtására!
Cseréltem konfigot. Lent látjátok...
Most már megvan a 40% gyorsulás kb. De filózom hogy i7-860-al is megpróbálom.
Tehát éhes a szörnyeteg, minél erősebb a CPU , anál többet tud kihozni belőle!... -
zuchy
őstag
-
őstag
Egy 5850-es karit hajtottam meg nemrégiben. Hát kicsit vegyes a véleményem, ugyanis kb. max. 20%-al volt gyorsabb, mint a Gf 8800GTS-em. Kicsit többet vártam...
izé
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Ez a nvidia pszihó x ismeretlen szemétség hogyan tiltható le pontosan ??? :Q :q
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Csak azért nem mindegy 1 szempontból(game, esetleg 3d tervező programozó stb progik már aki használ íjjet) hogy a program ki tudja e használni.
"akkor biztosan az egychipes mellett döntenénk, mert így nem kell amiatt aggódnunk, hogy készült-e már SLI/CrossFire profil a most megjelenő játékokhoz"
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
Laci_a_Paci
tag
Hajrá AMD/ATi! Nagyon kiváncsi leszek mit tud ez a 58xx sorozat, de ez majd csak később derül ki. Szerintem még rengetedg plusz van a kártyában, csak győzze valami kihajtani majd
-
Teasüti
nagyúr
-
Zso2
őstag
Várj avval az olcsósággal,most kezd kibontakozni az Amd is árakkal... a másik topcban írják,hogy a 5750 is 40 felett van már... valahol verdesi az 50 k-t szerintem vanahol a 5850 drágulni fog az 56k-hoz képest. személyszerint nekem is nagyon jó az 1 g-s 870-esem pár hónapig még..
[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Zayl01
tag
Olvasva az előző hozzászólásokat szerintem az egészet nézve itt arról van szó hogy aki most videókártya vásárlásán töri a fejét az mindenképpen Ati-t vegyen. Minden kategóriában van megfelelő jobbár/teljesítményű modellje mint nvidiának. És igen az 5870 mit lehet róla tudni, azt hogy "nem sokkal jobb a teljesítménye" mint GTX295 barátunknak de megjelenésével ltöbbet senki se fog venni (max egy hülye) 295-öt mivel többet fogyaszt,elavult és ami tán a legfontosabb drágább! (csak 20.000forintal.) És nem is azoknak "gyártották" ezeket az új directx11-es kártyákat akik arról hablatyolnak egész idő alatt hogy még nem érdemes ilyen videókártyát venni mert még nincsenek directx 11-es játékok és a teljesítménye is aligg jobb ez előző generációtol .Tudom én is, és?? Én se cserélem le a 4870-emet mivel még most is állja a sarat 1920x1200-ba. (Főleg az beszél akinek egy őskövülete van a dobozába..?) És nem is arról szól ez a cikk és teszt hogy mindenkinek kötelező lenne ezen a videókártya megvásárlása Miért ha dupla akkora lenne a teljesítménye akkor biztos megvennéd? Szerintem akkor sem amig le nem megy az ára, de hidd el vannak akik megveszik azoknak gyártották. Én nagy szemekkel várom az Nvidiát is reméljük jó kártyát hoznak össze.
Her:
"Mindenki hajtogatja ,hogy hú meg há az Ati oszt semmivel,vagy alig jobbak."
Igen ez igaz meg olcsóbbak is.
Emígy mindegy ki a gyártó nvidia vagy Ati az a lényeg hogy én a jobbat olcsóbbat válasszam. -
Zso2
őstag
válasz dr.radon #583 üzenetére
em a procira gondoltam vaz... mi köze a grafikához
igen ,de ugyanúgy mindkét oldalnál találhtóak játékon belűl grafikai hianyosságok, hagyd már azt a cryis átneveződit állandóan csak azt hajtod.[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Zso2
őstag
válasz dr.radon #581 üzenetére
Úristen megint egy megsértődött Amd tulaj .. hagyjuk már ezeket a csalásokat... ezek legfőbbképpen optimalizációk voltak inkább, mert max olyan területen vettek el pl árnyékot, vagy csillogást,vagy nem tudom mit ,amit az user észre sem vett (messze volt pl)... ez csak a másik oldalról lett felfújva.. amúgy volt,hogy az ATiknál pl nem lehetett látni hatásokat pl fegyveren.. ez mindenhol előfordul és nem véletlen..
-
dr.radon
csendes tag
Hát ja, a sok-sok textúrázó és a shader ellenes politika megfűszerezve a fontosabb játékcégek súlyos milliókkal történő támogatásával megtette a magáét. Abban az érában tényleg jó kártya volt, mert direkte arra készültek a játékok. Ahol meg nem volt elég meggyőző az előny, ott meg kisebb csalásokat építettek a driverbe (lásd Crysis, NFS). De ez már a történelem.
Egyébként tanuld már meg mi a különbség az új és az ujj között
És igen, nem az Ati hibája, hanem a Tied
-
Her
csendes tag
válasz - = Zk = - #576 üzenetére
Mielőtt azt gondolnád,hogy ATI ellenes vagyok ,szeretném leszögezni,hogy NEM!!!
Csak az egyszeri sutyerák (mint saját magam) felhasználó szemszögéből próbáltam nézni a dolgot. Azt látom ,hogy egy ujj hardver megjelenése jelen esetben egy VGA család, az 50-60 % marketing a maradék a valós újításokról szól.
A 8000-s családot azért hoztam ide ,mert az valóban egy nagy ugrás volt ,nem is emlékszem hasonlóra talán a 3DFX woodoo ja volt ami ugye ennyire megelőzött mindent.
Az ATI nak évek kellettek,hogy behozza a lemaradását,ami a 4000-s sorozattal sikerült is neki. Ez kétségtelen. Mellesleg majdnem bele is rokkant ,ezért jött be a képbe ugye az AMD.
De csak behozta,nem megelőzte. Pár százalékos teljesítménybeli eltérésekkel szerintem nincs is értelme foglalkozni.
És mint már írtam ,meg úgy látom másoknak is van hasonló véleménye,többre számítottunk az 5000-s sorozat tagjaitól. De ez valószínű nem az ATI hibája ,hanem mondjuk a sajátom.
Egy szónak is száz a vége engem nem győzött meg ,bár teljen el még pár hónap , lehet az ujj driverekkel jobban kidomborodnak a képességei.
Ez tömören azt jelenti,hogy biztos nem rohanok hanyatt ,homlok vásárolni egyet ,mert értelmetlennek látom.Én 3 évre veszek kártyát ,van olyan generáció ami ki is marad,és sose észleltem ennek hátrányát. Régen az ATI 9800prom ,vagy a 8800GT-m de még a 6800gt is beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Kiszolgáltak. Ennél az ujj sorozatnál viszont nem érzem ezt.
Na tömören ennyi. -
lipi67
nagyúr
Komolyan mondom, ez a legjobb topik. Sose érdekelt a vga, de ezt most 1szuszra végigolvastam. Sajna játszani se játszom, tök hülye vagyok a témához, de.. Valóban, ki a fenét érdekel, hogy egy kártya 1 magos, vagy kendermagos? Lényeg, hogy mit megy, nem? S melyik a jobb? Van ugye áruk, s teljesítményük. Amelyik hasonló ársávban nagyon - jobb teljesítményt ad le, az a nyerő, nem? S így nézve, ez a kártya nem váltotta meg a világot. Olcsóbban hozza egy régebbi vga teljesítményét.-kb ennyi-
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
- = Zk = -
félisten
1: igen, igaza van. De azért annyira "MÁR" nem jó az a 8****-es széria....
2: engem csak a teleflémelés zavar. (most ne vagyük ide, hogy énis flémeltem)
3: szabad rosszat mondani az ATI-ról, de pont egy ATI topicban? Gyanusan FLÉM lesz belőle..Te nem így gondolod?....[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Zso2
őstag
válasz - = Zk = - #576 üzenetére
Abban igaza van,hogy jól sikerűlt, hiszen akkor alázott mindent és még most is van ereje játékokra.. nem emléxem ilyen vga-ra ami ennyi ideig bírta( az ATI csak 2 generáció után tudta megenni)Attól ,hogy van egy 4870-ed nem kell mindjárt sértésnek venni,ha valaki másképp látja és ezt le is írja. Miért te valami hatósák vagy ,hogy nem szabad rosszat mondani itt az ATi-ról? (megjegyzem mint ATI már a kukában van)
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
" Lehet olyan jól sikerült a 8000 s széria ,hogy még ez is belefért nekik "
ugye ezt TE sem gondoltad komolyan?...Pláne egy ATI-s topicban...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Zeratul
addikt
Teasüti: Intel is megváltónak kiáltotta ki anno a Prescottot, tudjuk mi lett az eredménye, ATi meg az R600t, annak is tudjuk az eredményét, nVidia hypolja a Fermit... nem emlékeztett valamire?
Core duo, szép sutyomban jelent meg minden hype nélkül és ütött. R700 szép csendben megjelent és ha nem is lett átütő erejű, annyira olcsó volt hogy kiütötte a G200t.
-
gametofiton
tag
Szerintem egyenlőre nem érdemes az árakkal számolgatni, gogy a 295, vagy a 5870 a jobb ugyan annyiért, mivel az ati kártya most újdonság, amíg a teljes készlet, szal 5850, 5870 x2 nem jön ki magasabb az ára, de ez természetes.
Szal a 295 már olcsósítva lett, de az 5870 most a legdrágább, de ha kész lesz minden, akkor be fog állni a 70 ezres kategóriába. -
RI/OS
őstag
Mi ez hogy ne vegyük ide? Mit flameled itt az nv propagandát?
Ez az 5870 topik.
Elhisszük, hogy te nem szereted az atit meg a 100k-s kártyákat, csak épp a kutyát nem érdekli.Egyébként:
4890 vs gtx 275
5850 vs gtx 285
5870 vs gtx 295
4830 vs 9800gt
4850 vs gts 250Menjél árakat nézni.
[ Szerkesztve ]
-
Her
csendes tag
Értem
Akkor az mért van(zárójelben teszem hozzá,hogy nekem tök mindegy mi van a gépemben)
,hogy minden árszegmensben egyforma teljesítményű kártyát állít az NV az ATI val szemben. Persze a mostani új 5000 es sorozatot ne vegyük ide egyelőre.
Mindenki hajtogatja ,hogy hú meg há az Ati oszt semmivel,vagy alig jobbak.
És mindenki hajtogatja azt is ,hogy az NV csak átnevez.
Lehet olyan jól sikerült a 8000 s széria ,hogy még ez is belefért nekik.
Na akkor ki a balfék? -
Her
csendes tag
válasz dr.radon #569 üzenetére
Ok ok Ne kapd fel a vizet Vegyél gyorsan egyet aztán annyi.
Abban igazad van ,hogy van fejlődés,mi több én is írtam ,nem kérdőjeleztem meg.
De nekem akkor sem meggyőző,de ez az én véleményem ,az meg a tied.
Nekem az ATI val kapcsolatban az az érzésem mint az AMD procikkal. Végül is egy cég.
De ez másik téma. -
dr.radon
csendes tag
Miért van az az érzésem, hogy te sem tudod?
"A lényeg felett elsiklasz. Mikori kártya az NV produktuma?
Mikori az ATI-é?"
Mármint melyik ati? A KÉT magos? Amelyik az itteni tesztekben 7-6 arányban gyorsabb volt a szintén KÉT magos 295-nél. Az új ati EGY magon meg még erre is rátesz itt-ott, mindezt kevesebb fogyasztással. Ez neked egy helyben toporgás?"De hosszú fejlesztés után sikerült kb egy hasonló teljesítményű valamit összehozniuk.
És nem erről volt szó."
Hanem miről? Holografikus megjelenítésről? Beépített világszimulátorról? Vagy mi a p**át akarsz még bele ami nincs benne? VGA-nak tökéletes, minden másra ott lesz a Fermi.Ja, most még 100 rugó, de ne feledd, a gyártása nem kerül annyiba mint egy kétmagosé, és ha elcsitul a láz, telítve lesz a piac, akkor a felére esik, és még akkor is lesz rajta haszon tisztességgel.
-
Zso2
őstag
válasz gametofiton #540 üzenetére
de annak a 2x ese is lesz árban vaz..
-
Her
csendes tag
Te tényleg nem érted ,miről is folyik itt az eszmecsere mi?
A reptéri kóbor ebet sem érdekli ki a gyártó ATI vagy NV.
Te valami nagyon elkötelezett ATI hívő vagy úgy látom.
A lényeg felett elsiklasz. Mikori kártya az NV produktuma?
Mikori az ATI-é?
Az árról ne beszéljünk,azt bármikor változtathatják.
Az evidens ,hogy ha vennék 100 ezer körül kártyát akkor ATI-t vennék most.Ahogy írtad jobb vétel minden tekintetben.
De hosszú fejlesztés után sikerült kb egy hasonló teljesítményű valamit összehozniuk.
És nem erről volt szó.
Mondjuk engem az a veszély nem fenyeget ,hogy valaha is kiadok 100 ezret egy videó kártyáért.
Max 60 ezer a limit nálam,ezt sok sok éve szem előtt tartom. -
törölt tag
válasz gametofiton #561 üzenetére
nem csak a tied, én egyetértek veled.
-
RI/OS
őstag
És én azt látom h egy előző generációs 295 pariban van egy új generációs 5870-el.
Mindkettő egyetlen dedikált kártya. (engem nem érdekel mi van a motorháztető alatt, csak az érdekel, h mire képes) Hasonló ársávban is vannak. Most akkor ez mi?Hm...
Miről is beszélgetünk?
Újabb,olcsóbb,DX11.
Kinek van jobb megoldása jelenleg? Az Ati-nak vagy az NV-nek?
A Fermi-s hypeot meg felejtsük el. Se teszt se semmi.
562: Most ezzel mit akarsz mondani? Hogy te nem veszel drága kártyát? Oké, és ennek mi köze van a topikhoz? Vagy ezzel mit is akarsz mondani? Hogy 5 játék kedvéért nem veszel 5870-et? Miért, ha GTX295-öt veszel drágábban az jobban megéri? Most te az NV-t akarod sztárolni, akinek jelenleg egy 120-ks GTX295-je van egy DX11-es 100k-s 5870 ellen.
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
És addigra kijön az nvidia kártyája is, igen. Na akkor majd lesz csodálkozás.
Őszintén remélem, h amennyivel később jön ki, annyival jobb/több is lesz.
Én nem látom sok értelmét ennek a kártyának. Dx11 parasztvakítás.
Kb annyi értelme van az egész hóbelebancnak, mint annó az nvidia előrukkolt a 6800-asokban a ps3.0-val. Azt se tudtuk használni egy jó ideig. Bár maga a kártya erősebb volt mindennél akkor a piacon. NA ez az ami most nem igaz az ati kártyájára. Kit érdekel feature lista, mikor mire vmi hasznát is látni fogjuk addigra már tele lesz a piac dx11 kártyákkal??
Az élsimítás meg humbuk. Jelentkezzen az, aki kuszúrja a látványos különbséget!
Vagy akit érdekel egyáltalán a különbség... Szvsz inkább legyen gyorsabb algoritmus, mint "szebb"!De ha azt mondják, h mai viszonylatban nincs szükség nagyobb teljesítményre és inkább másfelé fejlesztenek, akkor máris okavesztett ez a vita.
De én nem így látom.A másik meg a egy vs több mag. Az én véleményem szerint ez nem számít. Ami számít az az, h mennyibe kerül. Felőlem lehetne benne 20 párhuzamos mag is, ha az 20x gyorsabb ugyanazért a pénzért. Kit érdekel mennyi van belőle? Hasítson az a lényeg!
És én azt látom h egy előző generációs 295 pariban van egy új generációs 5870-el.
Mindkettő egyetlen dedikált kártya. (engem nem érdekel mi van a motorháztető alatt, csak az érdekel, h mire képes) Hasonló ársávban is vannak. Most akkor ez mi?
Ha kijön az 5890-as két maggal és az is hasonló áron lesz, akkor azt mondom, na gyerekek, erre vártam! Persze csak ha látványosan gyorsabb lesz, mint az elődök.
Egészen addig ennek a kártyának csak annyi érdeme van, h ez az első dx11 kártya. Na bumm. Éljengzés, tapsvihar. -
Her
csendes tag
És te három ,vagy négy ,öt játék kedvéért , (gondolom mindegyik a kedvenceid közé tartozik)
rohansz a boltba otthagyni 100-1200 ezr huf -ot?
Pl szerintem egyik sem fog még mutatóban sem megjelenni a gépem vinyójánElismerem ,hogy vannak emberek akiknek fontos,hogy minden játékot kipróbáljanak ,de ez inkább a fiatalabb korosztály,egy bizonyos idő elteltével azért ez nem annyira fontos az ember életében.
[ Szerkesztve ]
-
Her
csendes tag
válasz gametofiton #558 üzenetére
Jó lesz az jövő karácsonyra
Szerintem. -
gametofiton
tag
Hát igen. De aki váltani akar, és van esze, az is vár kicsit.
Szerintem tavasszal már 70 környékén is lehet majd kapni.
Nekem egyenlőre még jó az ATI 9800Pro -
Her
csendes tag
válasz gametofiton #552 üzenetére
Ezzel messzemenőkig egyetértek. De a kártyát megelőző hírek ,lássuk be nem erről szóltak.
Legalábbis én mást hámoztam ki belőlük.
A véleményem az ,hogy aki ,most egy felső kategóriás kártya tulajdonosa,annak semmi szüksége megvenni ezeket,mert számottevő változást nem fog érezni.
Az általad is említett átlag ficakokról beszélek. -
Zeratul
addikt
válasz gametofiton #552 üzenetére
4 magos proci 2x gyorsabb a 2 magosnál és 4x az 1 magosnál? Ugye hogy nem. Az hogy dupla mennyiségű VE van benne és elméleti számításteljesítménye a duplája, nem jelent automatikus teljesítményszorzót.
-
gametofiton
tag
Azért kicsit telhetetlennek érzem azt, aki elvárja azt, hogy egy új egymagos kártya jobb legyen a régebbi 2 magosnál.
Végülis megdupláztak rajta mindent, szal ergó kb várható volt, hogy dupláját, vagyis a régi X2-es teljesítményét fogja kb hozni.
Azért szerintem ez is szép teljesítmény, mert lassan lejjebb mennek az árak, mikor megjelenik a többi verzió is, többek közt az új X2.
A másik, hova kéne sokkal több erő, szerintem az Atinak sem volt célja, hogy sokkal jobb karit csináljon, azért lássuk be, egy a felhasználók zömének egy 5870 bőven elég mindenre.
Persze biztos vannak spéci felhasználók, de ugye a kisebbségre szarni rá, a bevétel a fontos.
Örüljünk, hogy nem csak átnevezték a kártyát, mint az nv.. -
RI/OS
őstag
Komolyan mondom, vicc. Jóhogy már nem gtx 295 SLI-hez hasonlítjátok. Mert ugye annál sem gyorsabb. A GTX 285-el kell összemérni ennyi a történet. ott meg utcahosszal nyer. Ennek ellenére pariban van a még mindig drágább gtx295-el(és most nehogy belinkeljen valaki egy ph-s bohócárat, kisker árakról beszélek. Arról nem is beszélve, hogy beta driver, és dx11-re készült a kártya, nem super marióra.majd jön az x2, azt lehet hasonlitani az nv 2 gpu-s megoldásához. csak gondolkodni kéne, meg reálisan látni a dolgokat. látom nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
Csak egy szösszenet 4890 vs 5870:
"Kisebb, de nagyon fontos különbség, hogy eltűntek az interpolátorok. Ezeknek a fixfunkciós egységeknek a szerepét a shaderek vették át. Ennek két oka is van: egyrészt a régi fixfunkciós interpolátorok kevésnek bizonyultak már, másrészt pedig a shaderek sokkal jobb precizitással is képesek dolgozni, erejük meg van bőven (igaz, ez eggyel több feladat nekik, ami miatt ne számítsunk dupla teljesítményre)."
"látszik, hogy a ROP-ok száma is megnőtt, 16-ról 32-re. Ha már ROP-ok, akkor érdemes szót ejteni az élsimításról, visszatér ugyanis az évek óta nem látott SuperSampling eljárás. Ez az élsimítások csupán izomzatra építő változata (a brute force megoldás, ha úgy tetszik), ami rémesen erőforrásigényes, de némileg szebb képminőséget eredményezhet. Mivel kevés ideig volt nálunk a kártya, ezért nem volt időnk külön ezzel foglalkozni, de egy későbbi cikkben még visszatérünk rá. Az élsimítás mellett érdemes megjegyezni, hogy az RV870-ben lecserélték az anizotropikus szűrés algoritmusát is egy teljesen szögfüggetlen változatra."Szal más elrendezésű és sokkal szebb a képe is az 5870-nek mint a 4890-nek főképpen élsímítás alatt, de ennek ára van!
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Her
csendes tag
Igazad van. De ezt lehet innen is meg onnan is nézni.
A fogyasztás mérséklése dicséretes,de én sokkal többre számítottam teljesítmény területén .
Nem látom azt a hihetetlen áttörést. Mint ahogy te is írtad minden meg van duplázva ,tehát leegyszerűsítve megoldották azt ,hogy egyetlen magba belepasziroztak kettőt.
Így mondhatnánk ,hogy teljesítményben az előző generáció egykártyás megoldásaival nem is korrekt az összehasonlítás. Egy két gpu-s megoldással összehasonlítva viszont nincs számottevő előnye. Én azt gondoltam az előzetes híreket olvasva,hogy valami nagyon nagyot alkottak. És ahogy olvasom a híreket,a közép kategóriás szériák,kb azt tudják majd amit a mostaniak. Kicsivel biztos jobbak lesznek,de itt sem látom azt a nagy fejlődést.
A DX11 meg jelen pillanatban érdektelen,majd talán egy év múlva de addig is sok minden változhat. Na mindegy is,végeredményben nekem tök mindegy ,szerintem az egész egy nagy parasztvakítás.Bár a fejlődés megkérdőjelezhetetlen. -
ProEvoFan
nagyúr
szerinted? mert nem akarja...
-
P00By
nagyúr
Vannak akik még hisznek a mesékben
-
Her
csendes tag
Ha elolvasod a specifikációját és figyelembe veszed azokat az híreket amik megelőzték ezt a kártyát és összehasonlítod az eredményeivel,szerintem te is megérted miért mondja Teasüti azt amit mond.
Én ugyan nem értek a hardverekhez,de nekem az jött le ,hogy ez egy teljesen ujj generáció,hihetetlen teljesítménnyel stb.
A PH-s cikkből is idézhetnék
""A HD 5870 nagyon-nagyon leegyszerűsítve két darab HD 4890-es összegyúrásának tekinthető, annál azonban egyes területeken kevesebb, máshol viszont több. Az 5870 alapjául szolgáló Cypress (RV870) kódnevű chipben az összes részegység száma a duplája a 4890-ben megtalálható RV770-ének, a stream processzorok száma 800-ról 1600-ra, a textúrázók száma 40-ről 80-ra, a ROP-oké pedig 16-ról 32-re emelkedett. S mivel a kártya GPU-jának gyári órajele 850 MHz – hasonlóan a 4890-éhez – , ezek alapján kimondható, hogy egy megduplázott 4890-essel állunk szemben.""
Na akkor ezen töprengjél el. -
Teasüti
nagyúr
Mert azóta, h kijöttek a régebbi kártyák, eltelt egy kis idő.
És nem látom a grafikonon az elődök látványos hátrányát.
Mint ahogy az lenni szokott és törvényszerű. Minden generációváltásnál egy jó másfélszeres teljesítménytöbblet szokott mutatkozni.szerk: Jah meg specifikációkban az új csodakártya megvehetné kilóra az összes többit (igen, a kétmagosokat is jócskán). De a csoda vhogy várat magára. Ezért csalódás nekem eddig ez a kártya.
[ Szerkesztve ]
-
Digital
addikt
Ezt egyes emberek képtelenek megérteni!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
vergilx
őstag
nem is kicsit.
-
- = Zk = -
félisten
válasz koxminator #538 üzenetére
...nekem se
én úgyterveztem, ha megnyerem, megveszem barátomnak sniper-t(#535) csirkés11: ebben nemértek egyet veled
ugyanis ha lehet, az ember hosszútávra vesz(venne) VGA-t...arrameg a 4870 X2 sztem gyengus..bár kituddja, ha lehetne, én 5***-et vennék..[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
koxminator
senior tag
múlt hétre én is úgy becsültem, hogy megnyerem a lottóötöst és megyek egy világkörüli útra. pech! nem jött be!
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Teasüti
nagyúr
Hát ez szánalmas. Ennyire futotta csak? Pariban lenni a 295-el??
Kb a duplájára becsültem kártyát. Papírforma alapján jogos is lenne.
Még csak nem is egy generáció a kettő!
Most kezdek kíváncsi lenni a 3xx gtx-re...szerk: vagy csak még nem adják el nekünk a fejlesztéseket.
Ojbá tűnik a feature lista bővítése és a ráncfelvarrás nagyobb hangsúlyt kapott, mint az fps-ek.[ Szerkesztve ]
-
csirkés11
tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem most jobban megéri egy 4870x2-t venni kb 55k-ért, mert teljesítménye még talán jobb is mint a 5870-é, és olcsóbb is.
-
Picco
addikt
válasz Theodolit #533 üzenetére
en sem vagyok fan, ha jobb ar/ertek aranyu karit dob ki az nvidia mint az ati(sajna valoszinuleg nem fog megtortenni azzal a batar nagy gpuval) akkor nvidiam lesz mint ahogy mar volt is par.
főleg ha jól kioszthatsz valakit teljesen alaptalanul
gonosz ON:
kerlek mutass ra hogy az elozo hozzaszolasodban melyik resz volt az ami a temaba tartozott es nem csak flame keltesre volt jo hanem valami uj informaciot is kozoltel/kerdeztel, vagy valami hasonlo. de irhatod privatban is, h ne offoljuk szet megjobban ezt a topicot.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Theodolit
tag
elnézést ha megbántottam ily erős érzéseidet,de én sose hittem ebbe a márka imádatban(épp ezért nem vagyok fan) ,én mindig terméket választok és nem gyártót,nem mondtam hogy szar az ati sőt nyilván nagyon odabasz láthatjuk a teszten is. csak azt mondam amit megfigyeltem.
U.i.: KÖszönöm hogy felhívtad a figyelmemet a gondolkodás fontosságára ,látom nagyon megy,főleg ha jól kioszthatsz valakit teljesen alaptalanul
Az élet 10%-al a ponthatár alatt kezdődik!
-
Picco
addikt
válasz Theodolit #531 üzenetére
imadom h amikor kijon valami erosebb/jobb ar-teljesitmenyu ati kartya mindig jonnek a verpistikek akiknek meg soha sem volt ati kartyajuk es szetoffoljak az okossagaikkal a topicjat pedig senki sem kivancsi ra
ha nem szereted az ati-t, szived joga, en sem megyek az nvidia topicjaba h beboffentsem az okossagaimat(lehet azert mert semmi bajom az nvidia kartyaival), kerlek te se tedd.mod: jah es h valszoljak a kerdesedre: majdnem minden ujabb driver jobb az elozonel, plane ha kartya kiadasat koveto 1-2rol beszelunk. latod? ennyire egyszeru, csak gondolkodni kell
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Theodolit
tag
Hallod imádom amikor kijön egy teszt és az ati-sok elkezedik a "ó jajj hát majd még hogy fog menni az új/jobb driverrel" érdekes hogy minden egyes ati driver igazából silány az köv.hoz képest-> tehát minden ati driver szar?
Az élet 10%-al a ponthatár alatt kezdődik!
-
F e Z o
veterán
Call of Duty 4, vagy 5 tesztre azért kiváncsi lettem volna....mondjuk a Modern Warfare 2 biztos megint benne lesz a tesztprogramok között....
H2O über alles!
-
Digital
addikt
Összejött az új konfigom!
3D06: 20100 pont!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
-
Landon
őstag
válasz #72042496 #524 üzenetére
Most már az olcsóbbat rendeltem nem a 700ft miatt de arra írták a hdtv támogatást. De akkor se értem mert uaz a két vga abszolút és mondjuk engem ez érdekel más nem... sztem a 700ft-al drágábbhoz adnak vmi plusz átalakítót a DP-hez vagy vmi ilyesmi nemtom. Ma kiderül.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
törölt tag
Úgy néz ki, maradt a drágább.
Egyébként igen, mindegy lett volna, hogy melyiket veszed. Biztos máshonnét másolták a specifikációt, vagy már fáradt volt az ipse és nem írta be, lényegtelen. Rákötheted a TV-dre, menni fog. Ha a képet torzan teszi ki, akkor a Catalyst mélyén lesz egy skála, azt kell 100%-ra húzni. Előfordul ez a malőr, cimborám pl. egy hetet szopott a 4890-nel, mire rájött, hogy csak ennyi a gond. -
BemAnyó
senior tag
-
Landon
őstag
de miért írják az olcsóbbikra h hdtv támogatás van a drágábbikon meg nincs? :S Ez baromság nem? Elvileg tökmind1 melyiket veszem? Nem a 700ft zavar hanem h pont a drágábbikra van írva h nincs hdtv támogatás mikor elviekben minden vga már támogatja ahdtv-ket Ez nem olyan dolog ami bundle-önként változik....
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
Srácok szerintetek mi a halál különbség van a 2 VGA között azt a 700Ft-ot leszámítva?
Sapphire1
Sapphire2
Mert ráadásul pont az olcsóbbikra írja h HDTV támogatás... el nem tudom képzelni mi lehet a különbség! O.o Pedig már rendelném holnapra deez zavar pedig tudom hogy baromság.There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
- = Zk = -
félisten
ha lenne pízem, és nemkéne másra költenem, (mert pl jobban élnék mint 4 éve) vennék énis....
az nV rég "lemaradt", de az AMD mégsem toporgott szvsz.....
Amíg az nV átkeresztelt, az AMD adta ki az ÚJ fejlesztéseit. Időről időre.... (a sikereket nem sorolnám most ide, mivel nem flééémelni akarok, csak a kolegát igazítom egyenesbe )[ Szerkesztve ]
-
Zso2
őstag
válasz - = Zk = - #516 üzenetére
mert előszőr jól lehúzzák az első idióta fecskéket, utána pedig a normálisabbaknak már olcsóbban kell adniuk.. ( mi a ráknak kell még most megvenni,mikor boldogan el lehet játszani a 48xx sorozattal) jó hogy nem ,már 3 havonta adnak ki új vga-kat.. de ez is el fog jönni, rájönnek akkor is lesz jópár bírka aki fut lecserélni..
Mondjuk halkan megjegyzem,ha az Nv kiszáll (lemarad) egyhelyben fog toporogni az AMD
az tuti ( sokan szídták az Nv-t nem is olyan rég ezért)[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
engem az lep meg, hogy DX11-es "uralkodók" -ként esik az áruk...
-
Picco
addikt
válasz Silenzio #512 üzenetére
gratulalok, on megnyerte a topic 2. leghaszontalanabb hozzaszolas dijat, az elsot sajna toroltek, igy gratulalok
meglepoen normalis aron adjak mar most az 5850-et...node ha kaphato lesz es jon a kereslet majd nem lesz ez igy...karacsonyrol ne is beszeljunk...
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
- = Zk = -
félisten
hát oda tényleg kevess...
nekem a benkő moncsim sztem sokáig elegendő lesz
pedig mennyire nem voltam oda a wide moncsikért, de ebbe beleszerettem..édes Istenem, hamég főzni is tudna..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Zeratul
addikt
válasz GegeWarrior #505 üzenetére
Főleg ha meglátod az árcédulát.
-
-
Picco
addikt
válasz - = Zk = - #510 üzenetére
engem csak azert erdekel mert karacsony elott veszek magamnak egy 28"os szornyet(1920*1200) amihez keves lenne a 4850
-
- = Zk = -
félisten
válasz csirkés11 #507 üzenetére
veled mivan?semmi? hogy vagy?sehogy?...
Picco: énis várom. eldöntöttem, ide az tökéletes lesz hosszútávra...vagyis kituddja meddig
-
Picco
addikt
válasz csirkés11 #507 üzenetére
koszonjuk eme igen fontos hozzaszolast, leulhetsz, egyes.
(haszontalanabb mint a jelenlegi hsz-em)
ON: 5850 tesztet varom mar, foleg h ekkora arkulonbseg van
-
vergilx
őstag
ha jól láttam a 4870x2 elcsettintette a gtx295 öt.....
am jó kari lett,bár haverom fikázza,mert nem egyértelműen gyorsabb a többinél(1gp vs 2gpu ehh ehh...)
csak legyen normális árban/és az 5850 is/,és karácsonyra lecseréljük a jó öreg 4870 et -
Silenzio
addikt
Oké. Egyszerűen, mert úgy ütemezi a feladatokat, hogy azok adott magokat csak részben foglalnak le. Ha magasabb órajelen menne, gyorsabb lenne, de akkor sem csökkenne sokkal a procihasználat. A GTA IV-nél procilimitesebb játék nincs, ezt ezek szerint te is tudod. Amúgy a grafikonokban nyilván megjelenik a procilimit is, rendszerint a minimum fps-t befolyásolja a jelentős tuning pl.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
GegeWarrior
senior tag
Azért én megvárnám azt a Fermit Mert ki tudja... Lehet itt még meglepetés
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
BemAnyó
senior tag
válasz Silenzio #499 üzenetére
nem vallom be ugyanis én mindig nézem, everest fut folyamatosan a g15 -öm lcd jén és 4magosom van, amit pont a GTA4 miatt szereztem be használtan, kiváló vétel volt alig fizettem rá a 8200 esre. Azt viszont nem igazán értem hogy hogy lehet proci limites valami ami nem is hajtja meg a procit rendesen Közben meg azt látom hogy GPU terhelés 90-100%
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest