Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zayl01

tag

Olvasva az előző hozzászólásokat szerintem az egészet nézve itt arról van szó hogy aki most videókártya vásárlásán töri a fejét az mindenképpen Ati-t vegyen. Minden kategóriában van megfelelő jobbár/teljesítményű modellje mint nvidiának. És igen az 5870 mit lehet róla tudni, azt hogy "nem sokkal jobb a teljesítménye" mint GTX295 barátunknak de megjelenésével ltöbbet senki se fog venni (max egy hülye) 295-öt mivel többet fogyaszt,elavult és ami tán a legfontosabb drágább! (csak 20.000forintal.) És nem is azoknak "gyártották" ezeket az új directx11-es kártyákat akik arról hablatyolnak egész idő alatt hogy még nem érdemes ilyen videókártyát venni mert még nincsenek directx 11-es játékok és a teljesítménye is aligg jobb ez előző generációtol .Tudom én is, és?? Én se cserélem le a 4870-emet mivel még most is állja a sarat 1920x1200-ba. (Főleg az beszél akinek egy őskövülete van a dobozába..?) És nem is arról szól ez a cikk és teszt hogy mindenkinek kötelező lenne ezen a videókártya megvásárlása Miért ha dupla akkora lenne a teljesítménye akkor biztos megvennéd? Szerintem akkor sem amig le nem megy az ára, de hidd el vannak akik megveszik azoknak gyártották. Én nagy szemekkel várom az Nvidiát is reméljük jó kártyát hoznak össze.
    Her:
    "Mindenki hajtogatja ,hogy hú meg há az Ati oszt semmivel,vagy alig jobbak."
    Igen ez igaz meg olcsóbbak is.
    Emígy mindegy ki a gyártó nvidia vagy Ati az a lényeg hogy én a jobbat olcsóbbat válasszam.

• Zayl01

tag

válasz Gomezz #376 üzenetére

Nem tudom mindek hasonlitgatod az 5870-et a 285-el? Tedd azt a 295-el mivel azok vannak hasonló teljesítménybe és a 295 még mindig drágább mint az új 5870. A 285-öst az 5850-el hasonlítsd csak ott meg az a probléma hogy leveleri az AMD és még olcsóbb is. Nem fogok egy gyöngébb kártyát megvenni ami még drágább is. De vannak buta emberek akik nem tudnak számolni. A másik meg az hogy az emberek esetleg 5-10% fog venni 5870-et ebbe az országban és mondjuk 15-20% 5850-et megjelenése után, viszont egy nyugati országban nem kizárt hogy megduplázódik ez az arány, ne félj nem Magyarokat célozták meg fő vásárlóknak. Akár ki mit mond ez most a legjobb kártya ami kapható. Nem fogok venni 295-öt ami drágább és már egy generációval levan maradva, szerinted az normális hogy ennyi az ára? Szerinted mennyi lesz az új Nvidia kártya amikor kiadják 130-150k? És akkor már végképp olcsó lesz az 5870-es, de ha kiad egy telesítményben jobb árban ugyanaz videókarit, akkor azt fogom mondani hogy Nvidia!, csak erről szól az egész. Minden kategóriába az AMD-nek van árban biztos jobb, teljesítményben vagy ugyanaz vagy jobb videókártyája mint az nvidiának.
    Nincs mese. ;]

• Zayl01

tag

hát szerintem jól sikerült videókértya 5870 és 5850-is, főleg hogy egy 5870 olcsóbb a GTX295-nél ami viszont ha "jobb is" minimálisan vagy tegyük egy szintre őket egyelőre (mivel ugye most még nem használja ki a Directx 11-et stb.) teljesítménybe,jóval kevesebbet fogyaszt, később még javulhat sőt biztos hogy javul a teljesítménye is drivereknek köszönhetően (nekem a 4870-esem Resident Evil 5 1920x1200-as felbontásba 53.7fps volt amikor feltettem az új Catalystet akkor felment 71-re ez viszont baraátok közt is 30%-os teljesítmény emelkedés lett )viszont a 295-nek már nem valószinű hogy javulni fog az átlaga de ami még jobb arányban van hogy az 5850 szintén olcsóbb a GTX 285-nél csak azzal a különbséggel hogy itt már most erősebb a kártya és olcsóbb is és még a driver frissitést hozzá tesszük meg a 5870-nél eddig felsorolt pluszokat akkor csak egy hülyének sóznak el nvidiat...
    emígy nvidia-s voltam én is évekkel ezelőtt a két első karim Geforce volt de az útolsó kettő már Ati
    5870x2,5870,5850,295,285
    azért várjuk az itteni 5850-teszteket is :)

Új hozzászólás Aktív témák