- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
őstag
válasz #72042496 #524 üzenetére
Most már az olcsóbbat rendeltem nem a 700ft miatt de arra írták a hdtv támogatást. De akkor se értem mert uaz a két vga abszolút és mondjuk engem ez érdekel más nem... sztem a 700ft-al drágábbhoz adnak vmi plusz átalakítót a DP-hez vagy vmi ilyesmi nemtom. Ma kiderül.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
de miért írják az olcsóbbikra h hdtv támogatás van a drágábbikon meg nincs? :S Ez baromság nem? Elvileg tökmind1 melyiket veszem? Nem a 700ft zavar hanem h pont a drágábbikra van írva h nincs hdtv támogatás mikor elviekben minden vga már támogatja ahdtv-ket Ez nem olyan dolog ami bundle-önként változik....
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
Srácok szerintetek mi a halál különbség van a 2 VGA között azt a 700Ft-ot leszámítva?
Sapphire1
Sapphire2
Mert ráadásul pont az olcsóbbikra írja h HDTV támogatás... el nem tudom képzelni mi lehet a különbség! O.o Pedig már rendelném holnapra deez zavar pedig tudom hogy baromság.There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
Arfff senki nem Anno 1404-ezik itt?! Abba a 9.8-as driver óta van jelen a DX10 bug ami szép fekete lapokat eredményez textúrák helyett néhol... már lassan 2 hónapja anyáznak érte mindenhol de még mindíg semmi megoldás... De itt a shift másik példának, plusz még egy pár játék amik miatt ki kellett hozni a hotfix-et a 9.8-as driverhez.
-
Landon
őstag
Ne legyünk ennyire szélsőségesek azért. Én abszolút megértem a problémáját és ezt leginkább a Shift gyönyörűséges példáján keresztül tudom bemutatni. Én még régebben megvettem a 4890et 51e Ft-ért amiért azt várom el, hogy, révén a csúcskategóriás vga-k közé tartozott, mindent a pénzemért cserébe az igényeimnek megfelelően (azaz abszolút maximumon, 4xAA, 16xAF min 1280x1024) minden hasítson rajta. De ez sajnos nem így van két okból: 1: az nV dönti a cash-t a fejlesztőkbe meg a tetves PhysiX-be és ott tesz keresztbe az AMD-nek ahol tud szemrebbenés nélkül. 2: Az AMD sok okból kifolyólag, pl. mert nemrég esett át egy összeolvadáson és a driver fejlesztő csapat 3/4ét dobták, nem képes 100%-os drivereket kihozni mert vmi apróság mindig van aminek nem kéne. + tegye fel az a kezét aki amióta csak AMD VGA-ja van soha nem félt, hogy omg vajon a következő új game-el nem e lesz vmi driver gebasz... fórumokból kiindulva nem sok ilyen ember létezik. Köztük én sem... Na most ezek tudatában szerintem valaki igenis jogosan mondja azt hogy "de a fenébe is az AMD miért nem képes ugyanúgy szemrebbenés nélkül lepénzelni fejlesztőket? Miért nem vezet be végre valami ütőképesebb, a fejlesztők számára vonzóbb fizikai feature-t mint a PX, miért nem költ egy kicsit többet a driver fejlesztő team-en ezálltal azt kiterjeszthetni/újraválogathatná jobb szakembereket ültethetne oda etc és végeredményben jobb drivereket kapnánk." Ok persze nem 100%-osakat mert az nV-nél is vannak gondok nem is kevés de az AMD-nél valjuk be picit sűrűbben és több... Erre az "AMD miért nem képes...?" kérdésre a válasz kezdetekben azt hitem, hogy az hogy nincs rá elég jövedelme... na de tudván, hogy ez nem igaz mert oly sokan mondták már, hogy az AMD piac vezető ami igaz is etc. akkor mégis csak kell hogy legyen rá pénze... csak vmiért cseszik ezekre többet költeni. Hozzáteszem ha ezen múlik az hogy az nV-nál olcsóbban tudja adni a kártyáit hát egye fene elviseljük!
Na de lerövidítve az egészet szerintem jogos az a feltevés, hogy a vásárlót NEM érdekli milyen módon (most őszintén, miért érdekelné? A végeredmény a fontos...) de az ő drága pénzén menjen jobban a játék... És most megkérlek benneteket ne olyan példákkal ellenérveljünk, hogy "de ennyi erőből akkor az is mind1 hogy adabszurdum az USA milyen eszközökkkel jut világhatalomra és ennyi erővel akkor ő leigázhatna mindenkit mert úgyis a végeredmény a végső cél a fontos." mert ez itt nem a világleigázásról szól hanem a PC piacról ahol nyilván nem fog vér folyni egy adott cél eléréséért. Legalább is még nem hallottam öltönyös PR Manager-ekről akik zakóból előhúzható késekkel járnak vadászni a konkurenciára és szektákba tömörülve gyűtik a híveket.There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
Na ez most érdekes. Egy játékorientált GPU (Fermi/GT300 ahogy tetszik) miért muzsikálna rosszul pont játékok alatt? Other way around, ha egy gpu-t a "cél-t figyelembe véve" arra terveztek, hogy kilője az AMD-t ill. hogy a játékos közönséget szolgálja akkor mimásban lehetne jobb?
-
Landon
őstag
Na srácok pont most olvastam h Novemberben jön elvileg a Fermi... ebből szerintetek mi igaz? Mert a héten akartam beújítani az 5870est de ha ez a fermi igaz akkor várok... addig úgy is lesz annyi income, hogy egy Phenom II 965-re beruházzak. Corei7-re még sajnos akkor se lesz mert ott lap is kéne +-ba.
PS.: Ja egyébként AMD platformos gépbe egyáltalán értelmes ill kicsit nem merész dolog nV VGA-t venni? Pff annyira ne tudom mit csináljak... most kicsit hamarabb cselekedtem mint kellett volna ilyen se volt még Eladtam a cuccaimat és most itt a pénz de fogalmam sincs mi legyen... ez ált. fordítva szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz Mr.Csizmás #318 üzenetére
Úgy érted mind a 4?
-
Landon
őstag
Hali,
Legkésőbb csütörtökön tervezem egy 5870es megvételét. Abban erősítsetek meg, hogy ugye az 500W-os FSP Everest 80PLUS bőven kielégíti majd ezzel a vga-val is a konfigom? Nem gondolnám, hogy nem de azért kell a megerősítés. 4890 1GB OC-m volt előtte. A másik kérdésem az lenne, hogy a köv márkák közül melyiket ajánlanátok a leginkább mert nekem eddig mindíg Sapphire-om volt de most nagyon szemezek az XFX-el mert számomra csomagolásra meg design-ra igényesebbnek tűnik de tudom hogy nem ez a lényeg. Igazából azt nem értem, hogy az ASUS az 118e Ft a Sapphire 101e Ft és az összes többi 99 körül van, Gigabyte, XFX... Az árkülönbség minek tudható be? Mert mindegyikhez van DiRT2 direkt megnéztem... szóval felteszem akkor a beszállítás/hozzáférhetőség körül kell lennie vminek de azért bennem van a bogár, hogy nem e valami a minőséggel van... Sapphire ugye mióta van csak ati vga-t gyárt szóval ott nem lehet gond, de pl pont az XFX ami nV-s volt csak sokáig most már egy ideje gyárt ati-t is... hmm szóval nem tudok dönteni. Sapphire vga-mal volt már olyan h x16-os pcie helyett csak x4-et ment és ment is vissza cserére. :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- PowerColor Radeon Hellhound RX 6600 XT 8GB - GARIS
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest