- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
válasz
dr.radon #581 üzenetére
Úristen megint egy megsértődött Amd tulaj .. hagyjuk már ezeket a csalásokat... ezek legfőbbképpen optimalizációk voltak inkább, mert max olyan területen vettek el pl árnyékot, vagy csillogást,vagy nem tudom mit ,amit az user észre sem vett (messze volt pl)... ez csak a másik oldalról lett felfújva.. amúgy volt,hogy az ATiknál pl nem lehetett látni hatásokat pl fegyveren.. ez mindenhol előfordul és nem véletlen..
-
Her
csendes tag
válasz
dr.radon #569 üzenetére
Ok ok
Ne kapd fel a vizet
Vegyél gyorsan egyet aztán annyi.
Abban igazad van ,hogy van fejlődés,mi több én is írtam ,nem kérdőjeleztem meg.
De nekem akkor sem meggyőző,de ez az én véleményem ,az meg a tied.
Nekem az ATI val kapcsolatban az az érzésem mint az AMD procikkal. Végül is egy cég.
De ez másik téma.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az AMD 2,15 milliárd tranzisztoros GPU-ja köré épülő szörnye tette tiszteletét nálunk.
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest