- Milyen videókártyát?
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
"És mondtam én, hogy nem jó az USB-c?"
Én nem mondtam azt, hogy te ilyet mondtál. Valakivel keversz!
Amúgy kettő USB-C csati elegendő számomra. Optimális megoldás lenne, ha az Apple gépekhez készített dupla csatlakozós hubokat is lehetne használni.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
"Ha meg van 4-6 USB kütyüd aminek még az USB2 is bőven sok akkor azokat felesleges "drága" usb-c csatira aggatni."
Ez inkább eszköz illetve felhasználás függő.
Én a telefonomhoz használok USB-C hubot. Mivel már meg van az eszköz, használom notebookhoz vagy táblagéphez. Nem kellenek a felesleges csatlakozók. Egyetlen mozdulattal lehet asztali eszközzé "varázsolni" az adott eszközt. Ha megnézed régebben mennyibe került egy notebook dokkoló és jó eséllyel nem passzolt a következő notebookhoz. Tökéletes és olcsó megoldás az USB-C, még sok évig.
Asztali gép esetében meg mindegy.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Kettő PC között, még működhetne a tömörítés ötlete.
De gondolj bele. A 2.5"-os merevlemezek USB2 tápellátása is csak Y kábellel volt elégséges régebben. Ebbe már nem fért volna bele a tömörítéshez szükséges energia mennyiség. Mondjuk hadver sem lett volna hozzá megfizethető árban és méretben. AZ USB analóg tévé tunerek leskálázták a képet, tömörítés helyett, Az előbbi kettő probléma okán.Van egy utolsó, legyőzhetetlen érv. A már tömörített adatok többségében, csak méret növekedést okozott volna a gyors tömörítés.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást