- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
DSi eladás november 24-i héten USA-ban: 961.889 db japánban 54.158.... akkor, hogy is van ez, kik hol és mit nem vesznek, vagy vesznek?
Két indokom is van ehhez:
1. japánban laknak x milliónak, usa-ban x milliárdan
2. japánban az 1 főre eső handheld konzolok száma kb. 1.5. Tehát már magát a konzolt nem veszik, majd ha kijön a 3DS akkor nézd meg az eladásokat!If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
h-yle
addikt
Hiába gyors a PS3, ha a fejlesztők 60% nem tudja/akarja kihasználni a benne rejlő erőt. Lásd a multi platform címek 90%-a ami szebb/jobban fut a MS konzolján.
Ha a PSP2 fejlesztő környezete baráti lesz, akkor a grafika "érzésre" akár meg is közelítheti a jelenlegi asztali konzolokat.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
elithun
őstag
Szerintem pedig nem lesz benne hardver, csak egy képernyő gombokkal, és egy olyan kamerával, amivel, ha lefényképezed a számítógéped, akkor felveszi a teljesítményét. Mennyire saccoltam valóságosat?
(Uncsi már az alaptalan találgatás.)„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Cyberpunk
félisten
Fake
Máshol is írtak hogy egy Cell procinak a számolási kapacitásának a felét hozza a PSP2 ami 128 gigaflops lenne. Na mondom persze, április elsején még érthető lenne egy ilyen hír.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Def26
félisten
válasz
talpalavalo #29 üzenetére
Azt akartad mondani, hogy többe fog kerülni mint egy PS3?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
talpalavalo
aktív tag
jah és az ára is pont annyi lesz hanem több mint egy PS3-nak..
-
BiP
nagyúr
Jó, ezt nem tudtam, nincs konzolom. Azt hittem, hogy csak néhány játék fut ekkora (vagy kisebb) felbontáson.
Így viszont jogos a megállapítás, hogy a kezdeti ps3 játékok (ahol még nem használták ki az egész hardvert) szintjét elérheti.Amúgy gyanítom, hogy nem lesz akkora felbontása, csak írtam, hogy de azért jó lenne. Főleg a filmezés miatt. Ettől még a játékok mehetnek kisebb felbontáson (ahogy a nagy konzolon sem megy midnen fullHD-n)
Portolás: Szerintem belemennének, de csak olyan feltétellel, hogy legyen szarabb, butítottabb, mint ps3-on, hogy ne legyen konkurrencia.
-
smkb
őstag
"Amcsiban már mindenhol apple van, olcsóbbak rá a játékok és senki sem szeret két ilyen nagyobb méretű gépet magával vinni (telefon + handheld)."
DSi eladás november 24-i héten USA-ban: 961.889 db japánban 54.158.... akkor, hogy is van ez, kik hol és mit nem vesznek, vagy vesznek?
-
jimessor666
aktív tag
válasz
mrhitoshi #24 üzenetére
Hogy megint a HW-re gyúrnak rá a Japán mérnökök és nem a játékcentrikusságra, az élvezetes, additív és sokakat lekötő programok fejlesztésére a platformra... (lásd, Nintendo)
Már átbeszéltük ezt nem egyszer,előttem is írták nemrég, igazából nem lenne gond az erős felépítés,ha nem látnánk előre,hogy mi fog ebből kisülni...
私たちに聞いてください。!
-
mrhitoshi
veterán
Nem értem mi a gond ? Itt van nekünk egy olyan megjelent termék ami szerint a PS3 teljesítményének fele lehetséges, vagy ha nem is a fele, de az okos telefonokat simán le tudja hagyni egyenlőre.
link ÉS 9W fogyasztás nem rossz.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Gomez86
őstag
Na jó, de pont ezt mondom én is, hogy itt saját magadnak mondasz ellent:
"Meg ne felejtsük el, hogy jóval kisebb felbontáson kell nyomnia, ami szintén előny." <-Ezt mondtad, most meg azt hogy "de méginkább 720p lenne jobb" a játékok nagy része 720p-n fut a konzolokon is. szóval a felbontás ugyanaz.
Viszont ha meg át kell portolni a játékokat, akkor abba meg csak nagyon kevés kiadó fog belemenni...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
kapeti07
senior tag
Szerintem a 3DS-t nem fogja felülmúlni. Árában is biztosan drága lesz. Az a baj, hogy már megint a grafikára mennek és nem a játékélményre. A Nintendo sokkal okosabb szerintem.
Xbox: kapeti
-
Folyamatosan megy a találgatás,de lehet,hogy nincs semmi alapja?Majd kiderül,egy biztos az Iphone odaver rendesen a PSP-nek
duree54
-
dilipok
veterán
jah, meg konzolon sem igazan szeretek FPSezni, telefonon meg kinszenvedes lehet. De aztan tuti h masok nem igy gondoljak (valoszinuleg ezert fejlesztenek ilyen jatekokat is)
Annyibol latom ertelmet a pspnek hogy kifejezetten jatekra van kitalalva, ezert a kialakitasa is jobb ilyen celra ertelem szeruen. Ez mindenkeppen a telefonok ellen szol, mert azok minden masra is szolgalnak manapsag.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Jander
senior tag
Japánban biztos kelendő lesz, ők szeretik a handheld konzolokat. Bár a 3DS biztos, hogy sokkal jobb eladásokat produkál majd.
Amcsiban már mindenhol apple van, olcsóbbak rá a játékok és senki sem szeret két ilyen nagyobb méretű gépet magával vinni (telefon + handheld).
Európát meg lesz*rják, itt kb. egyenlően fogy minden
A cikkben egyébként el van írva Pachter neve.
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
keIdor
titán
Nem biztos, várjuk ki.
#10: Persze, de X360 2005-ös hardver, PS3 meg 2006-os. Azóta annyit csökkent a csíkszélesség, hogy elmennek majd azok passzívan is. Persze itt most csak játékokról beszélek, a Cell nyers erőben még mindig verheti az akkori 4 magos CPU-kat.
A mai iPhone4 már majdnem 720p-n elviszi azt a Citadel nevű játékot, amit Unreal Engine 3 hajt. Azért az elég komolyan néz ki, és még mindig csak 1 magos A8 van benne, meg SGX535...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
BiP
nagyúr
Viszont a kisebb kijelző és kisebb felbontás miatt elég kevésbé részletes modellekkel dolgozni, és máris kisebb a számítási és kirajzolási hardverigény is.
Felbontásban hasonló tippem van nekem is. 800x480 már minimumkövetelmény, de ennél nagyobb kéne. vagy ipad-szintű 1024-es, de méginkább 720p lenne jobb.
-
Sicilian
addikt
Kivi leszek mennyi lesz igaz ebből a sok beszédből
nothing is true everything is permitted..
-
keIdor
titán
2012-re jönnek az Xbox360 és PS3 teljesítményű mobilok, szóval ha ezt nézem simán igaz is lehet ez. Ki tudja...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Tituka
senior tag
na majd meglátjuk mit bír
Skizofrén vagyok, és én is...
-
Gomez86
őstag
elvileg...
BiP:
De a fizika ugyanakkora marad... arról nem is beszélve hogy a 720p-nél jóval kisebb felbontást nem csinálhatnak, mert akkor meg nem lesz nagy szám a kijelző..."A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
BiP
nagyúr
"ami elég teljesítményt biztosít ahhoz, hogy a játékok a PS3 kezdő kínálatának a szintjét hozzák."
Meg ne felejtsük el, hogy jóval kisebb felbontáson kell nyomnia, ami szintén előny. -
havast
aktív tag
válasz
PowerBuldog #2 üzenetére
ez a sony. ha nagyon akarnak, megcsinalnak
en amugy siman elkepzelhetonek tartom. az alap psp is elvileg a ps2-hoz kozeli teljesitmenyt nyujt.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Megint megy a nagy licitálgatás, hogy ki tud mondani nagyobbat!
Jöjjön már vmi valódi bejelentés, addig meg hagyjuk meg a kacsa híreket a vadászoknak!
Amúgy szerintem 1 dologgal tudna nagyot szakítani a psp2: ps2 játék kompatibilitás!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
kelzsoca
félisten
a PSP2-ben a PS3 processzor teljesítményének a fele fog dübörögni, ami elég teljesítményt biztosít ahhoz, hogy a játékok a PS3 kezdő kínálatának a szintjét hozzák.
Persze, és ezt hűteni sem kell ugye
Új hozzászólás Aktív témák
gp Újabb szóbeszéd szerint a PSP2 grafikai teljesítménye a korai PS3-as játékok szintjén lesz.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest