Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Csak halkan jegyzem meg, hogy az I7 920 teljesítményétől százalékosan nem túl sokkal van lemaradva, ha rendesen megrángatom, a mostani DENEB magos Athlon-II 620-am sem. Olyan 30% körüli a hátránya, de kb 100 ezer forinttal került kevesebbe. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egyértelműen az Intel I7 proci jobb, de nem annyival, mint amennyivel többe kerül. Ráadásul nekem a proci, meg a lap együtt került 40 ezerbe újonan 3 év garival, tehát a cikk címe alapján majdnem konfig 40 ezerért. Azért ez a nem mindegy, hogy az embernek van egy viszonylag jó gépe egy havi fizetésből, vagy ha nem manager, akkor fél évig kell rá spórolni.

-
Joshi
titán
Te azt gondolod hogy én az X4 B50 procimat még idén le fogom cserélni?
Szerinted nem lesz elég az AMD Deneb cucca még jó pár évig?
Tényleg hülyeségeket beszélsz, olyan tesztprogramok által generált pontszámbeli különbségekkel érveltek amit az átlag felhasználáskor észre sem veszünk.
Ember egy X4-es deneb nagyon is felveszi a versenyt az Intellel és most ne a 3DMark-al érveljünk meg hogy akárhány másodperccel gyorsabban tömörít egy Intel proci mint az AMD. Kit érdekel?
Én AMD párti vagyok, de tesóméknak már egy i5 750-es rendszert vettünk és nem azért mert ez vagy az a jobb, hanem mert ilyen rendszer még nem volt.
Hogy az 1156 foglalat zsákutca lenne? Szerintem mindegyik foglalat zsákutca mert ahogy már korábbi hsz-ben kifejtettem jelenleg nem a CPU a leginkább szűk keresztmetszet viszont el lehet adni.
Általában CPU váltás egyúttal komplett konfigváltással is jár tehát érvényét veszíti a foglalat körüli hisztéria. Én ha váltok akkor azért váltok hogy érzékeljem a változást de ne másodpercekben és ne 3DMark pontszámokban. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ember egy X4-es deneb nagyon is felveszi a versenyt az Intellel és most ne a 3DMark-al érveljünk meg hogy akárhány másodperccel gyorsabban tömörít egy Intel proci mint az AMD. Kit érdekel?
Én AMD párti vagyok, de tesóméknak már egy i5 750-es rendszert vettünk és nem azért mert ez vagy az a jobb, hanem mert ilyen rendszer még nem volt.
Hogy az 1156 foglalat zsákutca lenne? Szerintem mindegyik foglalat zsákutca mert ahogy már korábbi hsz-ben kifejtettem jelenleg nem a CPU a leginkább szűk keresztmetszet viszont el lehet adni.
Általában CPU váltás egyúttal komplett konfigváltással is jár tehát érvényét veszíti a foglalat körüli hisztéria. Én ha váltok akkor azért váltok hogy érzékeljem a változást de ne másodpercekben és ne 3DMark pontszámokban.