Hirdetés
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Oké, igazad van, a mindegyik nem megy valóban nem volt helyes kijelentés. Amúgy lehet, hogy én vagyok ilyen "szerencsétlen", de ha például az 5770-em is megy teszteken 1000 MHz körül (feszemeléssel persze), viszont mikor nagyon kéne (játszanék például), akkor tuti valami galibát csinál. Mindegy, tuning nélkül is van élet

-
madgie
titán
Anno hónapokig állítgattam mindenféle frekiket, futtattam a teszteket, majd a hajam téptem, ha egy hét múlva pont akkor kakilt be az atomstabilnak hitt cucc, amikor tényleg szükség lett volna rá. Most, vagy két hónapja tényleg nagyon flottul megy minden, de ehhez azt az egyszerű lépést kellett meglépnem, hogy minden komponenst a gyári órajelén futtatok, tehát egy deka tuning sincs. Hiába Black Edition a CPU, Tweak Edition a GPU, így maradt. Lehet dobálni a sarat, hogy nem értek hozzá, meg jobban teszteljem ki, de nem fogom, mert igazából a Bad Company 2 sem lett lassabb (full HD-n 2.8 GHz elég neki multira is, bőven), a Lightroom sem konvertál sokkal lassabban, egyedül talán a videórender az, ahol az egy mínusz mag érződik igazán, de az meg nagyon ritkán kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fallout 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-9700 CPU LGA 1151 + GIGABYTE Z390 UD
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

). Bevallom, ki sem próbáltam négyen, csak X3/3300 MHz-n.