Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
775-ből dual fronton volt E2/E3/E5 procim, 1x pentium E6300 és Q8200. A tény felett átsikottál, hogy arra próbáltam rávilágítani, hogy alulfeszeléssel valóban látványosabb eredményeket el lehet érni. Minden eddigi procimnál gyári órajelen kisebb feszen tudtam járatni az aktuális játékost, mint amit eist órajel mellé a c1e rendelt. Jelen esetben a 2400mhz-et is jóval kisebb feszen értem el -0.864V, bár ez kiemelkedően jó, átlag +01.V- mint amit 6x200-hoz rendelt a c1e automatikusan. Átlagban 50W-ra ki tudtam hozni bármelyik E3-as gépemet gyári órajelen netezés közben, a Q8200 lepett meg, alulfeszeléssel ugyanilyen konfigban idle az se ment 50W fölé alulfeszelve, load látszott csak meg, hogy k_vad
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Tesla topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest