Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hővezető paszták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
775-ből dual fronton volt E2/E3/E5 procim, 1x pentium E6300 és Q8200. A tény felett átsikottál, hogy arra próbáltam rávilágítani, hogy alulfeszeléssel valóban látványosabb eredményeket el lehet érni. Minden eddigi procimnál gyári órajelen kisebb feszen tudtam járatni az aktuális játékost, mint amit eist órajel mellé a c1e rendelt. Jelen esetben a 2400mhz-et is jóval kisebb feszen értem el -0.864V, bár ez kiemelkedően jó, átlag +01.V- mint amit 6x200-hoz rendelt a c1e automatikusan. Átlagban 50W-ra ki tudtam hozni bármelyik E3-as gépemet gyári órajelen netezés közben, a Q8200 lepett meg, alulfeszeléssel ugyanilyen konfigban idle az se ment 50W fölé alulfeszelve, load látszott csak meg, hogy k_vad

Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Horgász topik
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Creality Nebula Camera
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest