Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Oliverda #359 üzenetére
"Nem ugrik fel semmivel lassabban 800-ról max órajelre mint a max órajel alatti lépcsőről a max-ra. "
most nem AMD vs. AMD-ről van szó, hanem AMD vs. Intelről. én arról beszéltem, hogy _sztem_ az EIST gyorsabb, mint a CnQ.
"Van erről valami számszerűsített mérésed?"
nincs. az egészet úgy kezdtem, hogy _sztem_, és hogy _érzésre_.
"Mondjuk szerintem meg könnyen lehet hogy alaplap specifikus (is) a dolog."
tudom, az Asusra gondolsz.
csakhogy ezt az összes alaplappal tapasztaltam, tökmind1, hogy MSI, Gigabyte vagy Asus, és az is, hogy milyen chipset.
btw engem nem fogtok meggyőzni az ellenkezőjéről, mert tudom, hogy mit tapasztaltam. ettől még nem lesz rosszabb az AMD platform.
"Olyan lesz az árázása hogy akár az is bőven megveheti magának aki otthonra a sima asztali gépébe akar procit. Még mielőtt azt mondod hogy felesleges nézz körbe hogy hány ember vett itt már 4 magos procit. Meg olyat ami HT mellett 8 szálat képes kezelni."
az hogy sokmindenki vett még nem jelenti azt, hogy szükségük is van rá. egyébként a fórumos emberek nem mérvadóak, egy sima júzer nem fogja megvenni, max 3 év múlva amikor a Tescós gépeket is ilyenekkel fogják szerelni.
ha megjön ez a hatmagos akkor majd a HDD-tesztekre "kifejlesztett" Vmware-es tesztet ki fogom rajtuk próbálni, ez végeredményben háttértár teszt, szal ha az egyik déli híd randomban lassabb mint a másik akkor ki fog derülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest