Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Apple asztali gépek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
"Nem ugrik fel semmivel lassabban 800-ról max órajelre mint a max órajel alatti lépcsőről a max-ra. "
most nem AMD vs. AMD-ről van szó, hanem AMD vs. Intelről. én arról beszéltem, hogy _sztem_ az EIST gyorsabb, mint a CnQ.
"Van erről valami számszerűsített mérésed?"
nincs. az egészet úgy kezdtem, hogy _sztem_, és hogy _érzésre_.
"Mondjuk szerintem meg könnyen lehet hogy alaplap specifikus (is) a dolog."
tudom, az Asusra gondolsz.
csakhogy ezt az összes alaplappal tapasztaltam, tökmind1, hogy MSI, Gigabyte vagy Asus, és az is, hogy milyen chipset.btw engem nem fogtok meggyőzni az ellenkezőjéről, mert tudom, hogy mit tapasztaltam. ettől még nem lesz rosszabb az AMD platform.
"Olyan lesz az árázása hogy akár az is bőven megveheti magának aki otthonra a sima asztali gépébe akar procit. Még mielőtt azt mondod hogy felesleges nézz körbe hogy hány ember vett itt már 4 magos procit. Meg olyat ami HT mellett 8 szálat képes kezelni."
az hogy sokmindenki vett még nem jelenti azt, hogy szükségük is van rá. egyébként a fórumos emberek nem mérvadóak, egy sima júzer nem fogja megvenni, max 3 év múlva amikor a Tescós gépeket is ilyenekkel fogják szerelni.

ha megjön ez a hatmagos akkor majd a HDD-tesztekre "kifejlesztett" Vmware-es tesztet ki fogom rajtuk próbálni, ez végeredményben háttértár teszt, szal ha az egyik déli híd randomban lassabb mint a másik akkor ki fog derülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Amazon Prime Video
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
csakhogy ezt az összes alaplappal tapasztaltam, tökmind1, hogy MSI, Gigabyte vagy Asus, és az is, hogy milyen chipset.