- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
válasz
kelzsoca #209 üzenetére
Bocs, lehet, hogy félreérthető voltam: nem állítottam olyat, hogy hülyeség lenne benne, csak azt, hogy ellentmondás, "félreérthetőség".
"A tesztben láthatod hogyan szerepelt az általad is használt processzor, általában az utolsó helyet bérelte ki magának."
Igen, és ez rendben is volna, hiszen természetes a fejlődés. Csak egy dolog nem igazán jött le nekem: az, hogy ez a (pl.) 20-25%-os hátrány most nagyon súlyos, vagy igazából nem számít annyira, mert a gyakorlatban nem mutatkozik meg annyira (pl. játékoknál).
Tényleg lehet, hogy én vagyok nehéz felfogású, de ezt az elavultsági dolgot továbbra sem veszi be a fejem: szerintem akkor elavult valami, ha már nem vagy csak nagy hátrányokkal lehet használni egy adott célra. Lehet, úgy tűnik, hogy ez csak játék a szavakkal, de szerintem inkább az a játék, ha egyszer azt mondom, hogy elvult, aztán meg azt, hogy még két évig is megállja a helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest