Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
válasz
drherbyke #205 üzenetére
Kicsit el vagyok bizonytalanodva, most a cikk olvasása után.
Egyrészt nem értem, hogy került ide ez a a 750-es, ami 48.000,-Ft, vagyis 20%-kal drágább, mint a címben írt árcsoport. (Az hogy majd megy lejjebb az ára, az nem indok, akkor már idejöhetnének az i7-esek is: egyszer azoknak is lemegy.)
De mindegy, nézzük inkább a fontosabb kérdést, ebben kérnék szépen felhomályosítást a hozzáértőktől.
Eddig mindenütt azt olvastam, hogy a programok többsége még a két magot sem használja ki, ami meg mégis, azok meg általában professzionális alkalmazások. Lemaradtam valamiről, és ez változott volna?
A cikk sok helyen ellentmondásos, mert több helyen elavult technológiának bélyegzi a Core2-t, de másutt meg leszögezi, hogy "még két év múlva is megállja majd a helyét". (Akkor meg hogy lehet elavult már most?)
Nekem 8500-asom van, és még csak meg se húzom, mert semmi nem lassú vele, és - amatőrként - van egy olyan érzésem, hogy ha többet használnék profi programokat, akkor sem lenne elviselhetetlenül lassú.
Szóval most mi is a helyzet valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gamepad
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest