Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
válasz
drherbyke #205 üzenetére
Kicsit el vagyok bizonytalanodva, most a cikk olvasása után.
Egyrészt nem értem, hogy került ide ez a a 750-es, ami 48.000,-Ft, vagyis 20%-kal drágább, mint a címben írt árcsoport. (Az hogy majd megy lejjebb az ára, az nem indok, akkor már idejöhetnének az i7-esek is: egyszer azoknak is lemegy.)
De mindegy, nézzük inkább a fontosabb kérdést, ebben kérnék szépen felhomályosítást a hozzáértőktől.
Eddig mindenütt azt olvastam, hogy a programok többsége még a két magot sem használja ki, ami meg mégis, azok meg általában professzionális alkalmazások. Lemaradtam valamiről, és ez változott volna?
A cikk sok helyen ellentmondásos, mert több helyen elavult technológiának bélyegzi a Core2-t, de másutt meg leszögezi, hogy "még két év múlva is megállja majd a helyét". (Akkor meg hogy lehet elavult már most?)
Nekem 8500-asom van, és még csak meg se húzom, mert semmi nem lassú vele, és - amatőrként - van egy olyan érzésem, hogy ha többet használnék profi programokat, akkor sem lenne elviselhetetlenül lassú.
Szóval most mi is a helyzet valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest