Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Akciókamerák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
#98593280 #165 üzenetére
nemtok németül, szal nemtom, hogy ez a "Abschließendes Rating" mit jelent, csak sejtem hogy a relatív teljesítményt, ebben az esetben pedig sztem enyhén el van b@szarintva a grafikon, pontosabban az összegzés.
az, hogy pl. az X2 250-hez képest (ezt vegyük 100%-nak) pl.. az i7-870 132%-ot ér el kicsit vicces. egy ilyen grafikon eredménye attól is függ, hogy hány és milyen féle programmal mérik ki a különbségeket és ahogy elnézem a jobboldali sávot van 8 office and multimedia alkalmazás és 9 játék.
még az office & multimedia összegzője alapján mért 100% vs 164% is igencsak kevés.
ha veszel egy i7-870-et és arra használod amire illik nem csak melldöngetésre hogy neked ilyened van akkor ez a proci átlagban kb. 2 és félszer gyorsabb annál az Athlonnál, de ez csak tipp, sztem még ennél is gyorsabb. most nem számoltam ki, de a Phenom II X2 555 és az i7-870 eredményei megvannak a saját tesztjeim alapján és van jópár program amiben utóbbi 3-4-szer gyorsabb.
szal ez most nem az Athlon ellen vagy az i7 mellett szól, hanem az összegző grafikonra hivatkozás ellen, pontosabban azt kell nézni, hogy mire veszel egy gépet.
de az egyébként igaz, hogy a Q9550 átlagban egy picit lassabb, mint a Ph 965 (legalábbis az én tesztjeim szerint).
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OpenWRT topic
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest