Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hannibhál

őstag

válasz icon #475 üzenetére

értem már, utólag gondoltam én is bele...viszont azt látod/látjátok, hogy ez így nem jó. Ha egy gépen teszteltek, amibe ugyan az a ram, ssd, meg a hdd stb akkor esetleg lehetne olyat, hogy minden közös alkatrészből venni 2őt, s akkor lenne egy amd-s meg egy inteles gép, meg azt bevezetni, hogy ketten csináljátok a teszteket, pl az egyiken mennek a programtesztek, addig a másikon a játéktesztek, s akkor csak egy csúcskártya kell, meg egy olyan ami a megjelenítést adja. Persze ha ezt meglehet így valósítani, mert abban igaza van több kollégának, hogy nem látunk bele abba, hogyan mennek ott felétek a dolgok.
    De az szerintem látszik, hogy ez az irány veszélyesen nem jó, és igen, nem azért írom ezt mert hogy fikázzak mert az menő, meg jaj, kikapott a szeretett 4790k-m....hanem mert erről az oldalról tanultam szinte mindent amit tudok a számítástechnikáról, ennek az oldalnak köszönhetem hogy én is elkezdtem ,,gamerkedni", hogy megtanultam pc-t összerakni, teszteket írni s hogy elkezdtem(bár még csak vba-t de akkor is) programozni is.
    Fáj ezt látnom, hogy kiadtok egy tesztet úgy, hogy rossz, tudjátok hogy rossz, s akkor még az is rátesz egy lapáttal, hogy van itt pár olyan fórumozó akik a kritikákat félresöpörve azt böfögik a virtuális vitába bele, hogy mert sír a szánk, hogy az intel kikapott....
    ezek után már csak egy kérdés: komolyan?

Új hozzászólás Aktív témák