Hirdetés
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hannibhál
őstag
értem már, utólag gondoltam én is bele...viszont azt látod/látjátok, hogy ez így nem jó. Ha egy gépen teszteltek, amibe ugyan az a ram, ssd, meg a hdd stb akkor esetleg lehetne olyat, hogy minden közös alkatrészből venni 2őt, s akkor lenne egy amd-s meg egy inteles gép, meg azt bevezetni, hogy ketten csináljátok a teszteket, pl az egyiken mennek a programtesztek, addig a másikon a játéktesztek, s akkor csak egy csúcskártya kell, meg egy olyan ami a megjelenítést adja. Persze ha ezt meglehet így valósítani, mert abban igaza van több kollégának, hogy nem látunk bele abba, hogyan mennek ott felétek a dolgok.
De az szerintem látszik, hogy ez az irány veszélyesen nem jó, és igen, nem azért írom ezt mert hogy fikázzak mert az menő, meg jaj, kikapott a szeretett 4790k-m....hanem mert erről az oldalról tanultam szinte mindent amit tudok a számítástechnikáról, ennek az oldalnak köszönhetem hogy én is elkezdtem ,,gamerkedni", hogy megtanultam pc-t összerakni, teszteket írni s hogy elkezdtem(bár még csak vba-t de akkor is) programozni is.
Fáj ezt látnom, hogy kiadtok egy tesztet úgy, hogy rossz, tudjátok hogy rossz, s akkor még az is rátesz egy lapáttal, hogy van itt pár olyan fórumozó akik a kritikákat félresöpörve azt böfögik a virtuális vitába bele, hogy mert sír a szánk, hogy az intel kikapott....
ezek után már csak egy kérdés: komolyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest