Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
Krugszvele #14 üzenetére
Úgy könnyű, ha reggeltől estig otthon vagy.
Nekem meg már kellett beszélnem futárral, postással, stb. úgy, hogy nem voltam otthon. Ezért vettem Google nest kapucsengőt. Biztonsági kamerának is egész jó. -
icemad
nagyúr
válasz
Krugszvele #11 üzenetére
Lehet sorolni a hibákat... Talán azzal még tudsz segíteni nekik.
-
icemad
nagyúr
Szépen halad, meg jól is néz ki. Kitartást hozzá, mert ez anyagilag és agyilag is kimeríti az embert.
Képek alapján nem igazán találtam benne hibát. Talán csak egyet... A kapuhoz nem vittetek csövet elektromos kábelnek? Ha később elektromos kapunyitót akarsz, akkor túrhatod fel újra az udvart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gamer gép+billentyűzet egér és monitor
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest