Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
válasz
BalaNce87 #82 üzenetére
Konzolon teljesen egyben volt a játék, nem igazán kellett neki support (hallomásból tudom, hogy PC-n ez nem így van, khm számomra nem meglepő). Viszont a 15 eurót ne hazai szemmel nézd, itthon ha 1000-en megvesznek egy játékot már platinalemez. 15 dollár egy átlagos amcsinak tücsökpöcs, és egy normális európai országban, ahol számítanak az eladási adatok, szintén nem nagy összeg a 15 euró. Gondolj csak bele, a wow-ért (inkább le se írom a jelzőket amivel illetném) hány millió ember fizet 15 dollárt/eurót/fontot havonta hosszú évek óta, és még a kiegészítőt is képesek megvenni borsós áron. Ilyen világba hülyék is lennének, ha nem adnának ki pénzért kis map pack dlc-ket. Én speciel nem vettem ilyet, mert már rég áttértem BC2-re, ahol szerencsére VIP kóddal eddig megúsztam minden "dlc"-nek mondott frissítést ingyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest