- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Hővezető paszták
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
J.J. András #176 üzenetére
Morzsát kaptatok az AMD-től nem megoldást. Amit csináltak az kb. egynapos meló. Kijelzi? Ki. Jobb lett? Nem. Az AMD-nek viszont nagy szerencséje, hogy userek 99%-ának fingja sincs miképp működik ez, így egy szimpla számtól fülig ér a szájuk. De, hogy semmi megoldással nem álltak elő az biztos. A hardver ugyanúgy működik, mint az elején, csak a Ryzen Master nagyobb számot ír ki néha az órajelre. Taps!
Én egyébként nem vetek meg senkit. Azt nem értem, hogy ennek mi értelme volt. Én abban sem hiszek, hogy ez bug volt. Egyszerűen csak növelni akarták a boost tartósságát, és ez azzal járt, hogy picit alacsonyabb volt a beállított órajel, most pedig egy picit visszahúzták ezt a paramétert, hogy meglegyen a max, de valószínűleg ennek a tartósságra is hatása van, amiről pont nem beszéltek. Pedig otthon sokkal többet ér a tartósság a magas órajelnél, mert a tesztekkel ellentétben nem 1-2 percig futtatnak a userek programot. Tehát effektíve az is elképzelhető, hogy a gyakorlatban ugyan nüansznyit, de romlott is a helyzet, és csak azért rontottak rajta, hogy pár user nyugodtan aludhasson. Őszintén szólva én inkább kiálltam volna a tartósság mellett, és elmagyaráztam volna a felhasználóknak, hogy ez miért jobb nekik. És most látom, hogy sokan felkiáltanak ezeket a sorokat olvasva, hogy a user az hülye, annak nem lehet ezt megmagyarázni, amit értek is, de akkor sem jó, ha mérnöki döntéseket marketing alapján hozunk meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali processzoros kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1 humoros
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest