Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
A gondolatmeneted ott hibádzik, hogy mindennek ellenére én nem érzem azt, hogy NV kártyát kellene tennem a gépembe! Egyszer vettem egy 8800GTS karit tőlük aranyáron, a kártya 3 hónapig bírta a gépemben!!!! Azóta csak és kizárólag ATI kártyát veszek, és nem véletlenül!!! Nincs PhysX????!!!
Nah bumm, van helyette más amivel ugyanolyan jó a játék. Amiről pedig Te beszélsz, annak sajnos a fele sem igaz! Láttam én is jópár játékon belüli PhysX-nek csúfolt effektet, de mind egy kaptafára készülő parasztvakítás semmi több...sajnos...
Ha valamiért, akkor az NV pont emiatt fog elbukni egyszer....undorító piacpolitika! Ugyanezt csinálja az EA is szoftverországban, és tessék: rosszabbnál rosszabb dolgok jönnek elő, a játékosok értékelése pedig egyértelmű... -
Johnny Cage
addikt
"Fejlesztők szemszögéből pedig nyilván előnyt élez bármely más megoldással szemben, ha könnyű implementálni és erős támogatást kapnak hozzá a gyártótól."
erős támogatás alatt nyilván a hathatós szponzorpénzekre gondoltál..
egy felől erős a PhysX, szép kis summát kifizetnek azért a néhány eyecandy-funkciót betöltő, a gyárinál picivel szebb particle effektért. itt kb. kifújt az az erős gyártói támogatás.. és nem tudom észrevetted e, de a világ nem a zárt rendszerek felé halad."Ne haragudj, de mit érdekli szerinted a végfelhasználót, hogy zárt-e vagy sem?"
Radeon tulajként igenis izgat, hogy a TELJES ÁRON megvett játékomban különböző szponzori befolyások miatt ne kurtítsák már meg a grafikai képességeket, ami egyébként simán kivitelezhető lenne más úton is..
"Amíg ez működik, addig a piacon marad."
értsd: amíg az Nvidia hajlandó komoly szponzori pénzeket kifizetni azért, hogy az amúgy is döglődő PC-s játékpiacon néhány (egy kezemen megszámolható) játékban egy picivel szebb particle effekteket lássanak a Geforce tulajok, addig ez a dolog a piacon marad. értjük mi, szerintem te vagy az, aki nem érti.
az nVidia nem véletlenül vásárolta fel az Ageia-t, amit jó marketinggel (ezek a techdemók sem másért készülnek, játékban így, ebben a formában soha nem látod őket viszont), minimális fejlesztéssel életben tart. ennyi. a PhysX meg semmi olyat nem tud, amit más fizikai engine-ek ne tudnának, csak jobban és szebben.
ps.: amúgy meg, ha már látványos fizikát akarsz látni: [link] (EZ NEM PHYSX)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Katana GF66 12UGS 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9Ryzen 9 7900 nem X-es! 65W TDP!!! 12 mag 24 szál
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- Használt LCD kijelzők
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nah bumm, van helyette más amivel ugyanolyan jó a játék. Amiről pedig Te beszélsz, annak sajnos a fele sem igaz! Láttam én is jópár játékon belüli PhysX-nek csúfolt effektet, de mind egy kaptafára készülő parasztvakítás semmi több...sajnos...
egy felől erős a PhysX, szép kis summát kifizetnek azért a néhány eyecandy-funkciót betöltő, a gyárinál picivel szebb particle effektért. itt kb. kifújt az az erős gyártói támogatás.. és nem tudom észrevetted e, de a világ nem a zárt rendszerek felé halad.