Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz Gabor970 #173 üzenetére

40 négyzetméteres a nappalim, 4 db 150x150 dupla ablakkal körbevilágítva,+ egy 2 szárnyú teraszajtó. 42 " bőven elég,mivel a nappali az nappali, nem pedig TV szoba, ebből kifolyólag, a nappaliban a tv nézés mellékes szempont. 2 , sőt 3 részre van osztva aminek egyik részét foglalja el egy ülőgarnitúra ami a tv-t szolgálja.
    Adott célra adott áron az lcd számomra a jó vétel mert pont nem érdekel hogy egy 50" tv-m van amit a nappali fényviszonyok miatt az esetek nagy részébe szinte csúcsra húzott fényerővel kell használnom és ott sem mind1 mire ( PC) , vagy pedig egy 42 " amit bármikor bármire tudok használni, simán megéri nekem és szerintem még sok embernek azt a a plusz pénzt( mert szerintem ha valaki vesz tv-t 120- 180 ezer forintig ne kelljen már 20 adott esetben 30 ezer forintért kompromisszumot kötni semmiféle téren. aki ennyiért tv-t vesz, az már tudjon gondolkodni. itt amiről te beszélsz az max 3 ezert forint , mert a te álltalad belinkelt tv- vel szemben kb 30 ezer forinttal drágábban igaz kisebb képméretben de tudsz vennie méltó LCD -tv-t. ne ezt a Philipset vedd alapul mert ez drága jószág és egyedi Tv, de ezt megkapod ambilight nélkül 160 ezer forintért.Hidd el a képminőség terén sem kell már a ma LCD tv-nél ettől tartanod. Egy TV nem csak mozizásra van kitalálva, hanem mint ahogy a neve is mutatja televízió, ebből kifolyólag nálunk pl az esetek többségében tv adás megy rajt, általában a gyerekeknek rajzfilm csatornák, tehát nem fogok besötétíteni hogy normálisan kihasználhassak egy plazmát Az a gond hogy itt ti mindig mozizásban gondolkodtok, de egy hétköznapi család arra tudja a legritkábban használni sajnos a TV-t idő hiányában. amúgy meg 132 cm- felett nincs már semmiféle árelőnye az plazmának az lcd-vel csak utána kell egy kicsit járni. senki nem vitatja hogy jó a plazma, de nem nekem és még sok más felhasználónak.

Új hozzászólás Aktív témák