Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Időtállóságot szem előtt tartva igyekezz új Hue hidas/átjárós (a szögletes és nem a kerek) szettet venni, bár a régi modellek jó eséllyel ki lesznek most söpörve jobb áron. Az új híd viszont fél-egy éven belül rendesen hangvezérelhető lehet.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
A Hue Go-nak volt mécses effektje, az meglepően kellemes hatással volt rám. Anno még a LIFX-nél láttam láva lámpát, hogy szép lassan átmenetezett két-három égőt, az is érdekes volt. El kell játszani ezzel a dologgal pár napot, hogy az ember ráérezzen, és akkor lehet megtetszik neki. Nekem pl. tetszett, hogy a nappaliban ehetett a Hue Tapra belőne tévézős tompított fényt (csak azért nem tettem mellé ambilightot, mert nem kedvelem), fol a fenébe lett a távirányítós erősebb fényt és egy romantikusat. Appozni sem kellett hozzá, csak nyomni egy gombot a korongon.
Amikor leszereltem, pár napig még hiányzott is Ha pedig lenne hozzá okos radiátort szabályzó, a bitang ára ellenére is megvenném, mert útálom reggel-délben-este-éjjel áttekergetni az összeset a 10 itthoni radiátoron. De jó is lenne egy gombnyomásra...
-
rudi
nagyúr
Cikk megvolt vagy csak a képeket futottad át? Éppenséggel kikapcsolja. Be lehet állítani, hogy amikor elmész otthonról, nem érzékeli a vezérlőeszközödet, akkor lekapcsoljon, illetve kapcsolóval az interneten keresztül is lekapcsolhatod. Ha telefonod ébresztésére kelsz, vagy fix időben, akkor a botorkáló mutatvány is megoldható egy folyamatos, lassú világosítással. De igen, akkor lesz fullosan tuti, ha több mozgás és ajtónyitás érzékelő lesz hozzá. Ezek már ZigBee alapon meg is vannak csak egyelőre IFTTT kell hozzá, hogy If "kinyit a klozettajtó" then "olcson ott villanyt". Egy hosszú útnak az első lépéseit teszik most éppen ezek az okos vagy automata világítós dolgok, szóval nem kell egyből leírni őket.
-
rudi
nagyúr
válasz fehér_ember #15 üzenetére
Simán lehet ez okos is, vagy minimum automata. Pl. villog, ha SMS jött, vagy nem hallónak, ha éppen csöngetnek, vagy a tolvajnak, ha éppen nincs otthon senki, hogy kevesebb ingerenciát érezzen a belátogatásra, vagy ha már lehet kivenni a zöld teát, amiből én mindig 20 percig lúgozott mérget csinálok, amikor eszembe jut, hogy egy perc után ki akartam venni. Sőt, most hogy Sirizik/Alexázik elkijáltom magam, hogy csináltam teát és erre elindítja az egy percet, utána villogtat itt a monitor mögött, hogy vehetem kifelé és betolja a nappaliba a nyugtató fényt, mert tudja (ok, tudattam vele), hogy ott fogom elfogyasztani az italomat.
-
rudi
nagyúr
Na, egy lényeges dolgot csak kihagytam a cikkből a fogyasztást! A híd nagyjából 2-4 wattot fogyasztott, a világítótestek pedig idle állapotban pár tized voltot. Hatékonyságuk világítás terén 40-60 lm/W közötti, más RGB LED-es modellek sem tudnak sokkal jobbat, a meleg fehér Hue Lux pedig 80 lm/W körüli, ezzel már a jobb hatékonyságú LED-ek közé tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest