Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
A Hue Go-nak volt mécses effektje, az meglepően kellemes hatással volt rám. Anno még a LIFX-nél láttam láva lámpát, hogy szép lassan átmenetezett két-három égőt, az is érdekes volt. El kell játszani ezzel a dologgal pár napot, hogy az ember ráérezzen, és akkor lehet megtetszik neki. Nekem pl. tetszett, hogy a nappaliban ehetett a Hue Tapra belőne tévézős tompított fényt (csak azért nem tettem mellé ambilightot, mert nem kedvelem), fol a fenébe lett a távirányítós erősebb fényt és egy romantikusat. Appozni sem kellett hozzá, csak nyomni egy gombot a korongon.
Amikor leszereltem, pár napig még hiányzott is
Ha pedig lenne hozzá okos radiátort szabályzó, a bitang ára ellenére is megvenném, mert útálom reggel-délben-este-éjjel áttekergetni az összeset a 10 itthoni radiátoron. De jó is lenne egy gombnyomásra...
-
rudi
nagyúr
Cikk megvolt vagy csak a képeket futottad át? Éppenséggel kikapcsolja. Be lehet állítani, hogy amikor elmész otthonról, nem érzékeli a vezérlőeszközödet, akkor lekapcsoljon, illetve kapcsolóval az interneten keresztül is lekapcsolhatod. Ha telefonod ébresztésére kelsz, vagy fix időben, akkor a botorkáló mutatvány is megoldható egy folyamatos, lassú világosítással. De igen, akkor lesz fullosan tuti, ha több mozgás és ajtónyitás érzékelő lesz hozzá. Ezek már ZigBee alapon meg is vannak csak egyelőre IFTTT kell hozzá, hogy If "kinyit a klozettajtó" then "olcson ott villanyt". Egy hosszú útnak az első lépéseit teszik most éppen ezek az okos vagy automata világítós dolgok, szóval nem kell egyből leírni őket.
-
rudi
nagyúr
válasz
fehér_ember #15 üzenetére
Simán lehet ez okos is, vagy minimum automata. Pl. villog, ha SMS jött, vagy nem hallónak, ha éppen csöngetnek, vagy a tolvajnak, ha éppen nincs otthon senki, hogy kevesebb ingerenciát érezzen a belátogatásra, vagy ha már lehet kivenni a zöld teát, amiből én mindig 20 percig lúgozott mérget csinálok, amikor eszembe jut, hogy egy perc után ki akartam venni. Sőt, most hogy Sirizik/Alexázik elkijáltom magam, hogy csináltam teát és erre elindítja az egy percet, utána villogtat itt a monitor mögött, hogy vehetem kifelé és betolja a nappaliba a nyugtató fényt, mert tudja (ok, tudattam vele), hogy ott fogom elfogyasztani az italomat.
-
rudi
nagyúr
Na, egy lényeges dolgot csak kihagytam a cikkből a fogyasztást! A híd nagyjából 2-4 wattot fogyasztott, a világítótestek pedig idle állapotban pár tized voltot. Hatékonyságuk világítás terén 40-60 lm/W közötti, más RGB LED-es modellek sem tudnak sokkal jobbat, a meleg fehér Hue Lux pedig 80 lm/W körüli, ezzel már a jobb hatékonyságú LED-ek közé tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Megnéztük, mit tud a legfejlettebb, okostelefonról irányítható, egészen sokoldalú világítási rendszer.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Külpolitika
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest