- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mumukuki
aktív tag
Hat azert nekem es meg par embernek sikerult egy RTX3080-at es egy R9 5900-at szepen beletenni egy Ncase M1 ITX hazba ami raadasul meg relativ csendes is full terhelesnel. Kozepesnel pedig kifejezetten halk.
nagyon hasonlo amit en is epitettem:
https://www.youtube.com/watch?v=96rmIYG1fp4[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hibavissza #12 üzenetére
Több milliós berendezéseket szervizelek, amihez legközelebb Angliában van fődarab készleten. Nem kell elmagyarázni.
[ Szerkesztve ]
-
Execᵀʰᵀˢ
tag
Én az egész ESD témához csak ennyit szólnék: https://www.youtube.com/watch?v=nXkgbmr3dRA
-
hibavissza
veterán
válasz #16939776 #11 üzenetére
Én nem emlékszem ilyesmire. Szerencsére évek óta nem kellett gépösszerakással nyűglődnöm. Define R5-ben semmi nem érintkezik a vázzal. Se hdd, se alaplap, se semmi és ez így van jól. A statikus elektromosság fordítva is elindul. Mondjuk műszálas ruhával törölgeted a port....másrészt ennyire nem érzékenyek a pc alkatrészek. Ne a proci lábán nézed meg, hogy szikrázik e a 9 Voltos elem és már jó vagy.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hibavissza #10 üzenetére
Én erre azt tudom mondani, hogy sajnálom.
ill. hogy azok a hátlapok amikkel én találkoztam, azok kb.: 20 ponton letolták a festést behelyezéskor, és odafeszültek a lemezhez. Biztos van olyan, ami ezt nem tudja, és a user sem tudja hogy illene, ott lehet máshol sem stimmelnek az alapvető kritériumok, hogy a usertől védve, biztonságban működhessen a számítógép. Így ez lehet, egy amúgy három elemes listán, pont a 125. rangú dolog.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Hát azért a zéróhely és felsőközepes teljesítmény együtt nem jön össze. Hűtésigénye lesz neki. Azt meg nem zsúfolod nulla helyre..
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
törölt tag
válasz Armagedown #2 üzenetére
Nem igazán a hőmérsékletekre van rossz hatása, mert az a feladata hogy a csatlakozókat érő ESD az ne az alaplapon lévő vezetékezésen keresztül egyenlítődön ki, vezetődön le a ház, védőföld felé, mert az összezavarja az alkatrészeket, korrigálhatatlan hibákat okoz a köztük folyó kommunikációban.
Pl.: egy egyszerű fém pendrive-al odasétálsz és bedugod a hátlapi USB csatlakozóba: ez okozhat fagyást, kéretlen újra indulást az I/O shild nélkül. -
Gaben01
őstag
Ha jól értelmezem, akkor összesen 4db 2,5" meghajtónak van hely, 3,5" alapból nincs. Ha kicsi lenne a ház, még érthető is lenne, de így fura. Ok, van külön megvehető beépítő keret, de nem túl szimpatikus.
Elegánsabb lett volna, ha van kialakítva 3,5" hely is, de ez lehet, hogy csak engem zavar ITX-esként.http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
subset
senior tag
Sajnos elég szűkös szvsz a "normális" ITX ház piac.
Értem ez alatt, ha egy rendes desktop cpu-val akarsz összerakni egy kicsi gépet, nem igazán találni olyat amiben értelmezhető tápegység lenne.
Ez meg már igazából mATX méretű, amiből dögivel van a piacon.Használj Te is szabad szoftvert !
-
törölt tag
Sose fogom megérteni, hogy miért jó egy kifejezetten nagy itx ház.
Vagy legyen tényleg picike (ma már zéró hely és hűtésigénye van a felsőközepes teljesítménynek is), vagy legyen full ATX. -
Fred23
nagyúr
Barátságos darab, de nekem nagyon nagy.
Számomra a jövő az abszolút kis gépek irányába mutat, legközelebb még az is lehet, ilyen mini egybegépet veszek. Csak fusson rajta a Star Citizen; de szerintem 5 év múlva ez nem lesz probléma egy APU-nak DDR5-tel. -
Armagedown
őstag
Nekem is sikerült már az alaplap hátlapját elszórnom, egy régi konfigomat így voltam kénytelen eladni.
Ez amúgy befolyásolja valamennyire a hőmérsékleteket?[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
WynNyback
tag
3 hete építettem pont ebbe a házba az új konfigomat. Eszméletlen jól szerelhető minőségi termék. Sajnos ebben a verzióban nincs előlap Type-C kivezetés (a hely megvan a kábel nincs ott). Írtam a supportnak és 10 euro ellenében küldtek egy előlapi Type-C kábelt. Lehet hozzá venni 3.5 HDD beépítő keretet és a VGA kártyát ha megveszed hozzá a modult állítva is beszerelheted ahol is pont rácsozott a ház. Nekem külön bejövős a felső táp, csak ilyen házakat veszek nem szeretem az alsótápos megoldást. Szóval penge cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest