- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
válasz
HoReSz1975 #3347 üzenetére
Én kicseréltem olyanra, ami odafér..
-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975 #3347 üzenetére
putty el sem indul, open és semmi
-
HoReSz1975
őstag
válasz
Anonymus23 #3344 üzenetére
megtaláltam
, majd meglesem ha rendbe hoztam a gépet, mert megjött közben az usb-ttl kábelem.
-
Anonymus23
veterán
válasz
HoReSz1975 #3343 üzenetére
De a háttérképek előtti mappában van egy firmware fájl is...
Igaz nem ment nekem sem. -
HoReSz1975
őstag
válasz
Anonymus23 #3340 üzenetére
ez egy kamu link, rengeteg könyvtár, majd az utolsóban háttérképek vannak, fake
-
satel
tag
sziasztok!
R6S pro-m van és egy vinyó meg egy USB drive van beledugva. segítenétek, hogy ha torrentet indítok, akkor a letöltési utat hogyan állítsam be a winyóhoz és az USB-hez?
most csak a winyóra tudok letölteni, aminek az útvonala: /tmp/usbmounts/sda1/film/köszönöm
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #3340 üzenetére
Mondjuk nekem nem flasheli az Auron firmet...
Egyelőre visszaraktam az eredetit, mármint a 3.0.5.5-t.
Ennek letisztultabb a menüje mint a többinek... -
Anonymus23
veterán
Itt van a firm:
3.0.5.6 v20Itt van a török topik, az első hozzászólásban vannak a linkek elég sokat kell lefelé görgetni.
-
maci74
tag
válasz
Anonymus23 #3338 üzenetére
Nekem gondom a firmekkel nem volt. alapbol a 2.5.6.0 volt rajta gyárilag,erre raktam a 3.0.5.5öt.ezután következett az előzöben irt cs 2.8,eddig a wifivel semmi gond nem volt 2db "n" vevővel is ment gond nélkül.
Aztán jött a BC, innentől nincs wifi az istenért sem.Az aurunos firmet még nem probáltam,tudnál adni linket?Holnap lesz időm ,akkor ki tudnám probálni.
Bár én R6s-hez eddig 3.0.5.6-os firmmel még nem találkoztam. -
Anonymus23
veterán
Tegnap próbálkoztam itt a firmwarekkel, de nem hozott sikert.
A BC el sem indult. A gyári 3.0.5.5-ös volt ami elindult rajta, és utána már ment a cs v 2.8-as is abból a CZ verzió.
Viszont wifi nincs egyáltalán. A gyári firmje már a legújabb volt (3.0.5.6), de ezt meg nem lehet sehonnan sem leszedni.Az Auronos firm mennyire jó? Azt látom, hogy az már a legújabbra épül....
-
maci74
tag
válasz
Anonymus23 #3336 üzenetére
Szia.
Nekem R6S van,wifit usb-sen tudtam hozzá csinálni.a cs v.2.8-as firm-el működött szépen.amiota felraktam a Bast Castle v1.04 Mod3 firmwaret azota nincs wifim.mindegy h. usb 2 v.3-ba dugom az adaptert.Bár annyira nem hiányzik,de azért bosszantó volt.
probáld esetleg azt h. másik firmet raksz rá hátha azzal megy a wifi.
Nekem a BC firmmel kb. 20-25 sec. h.betöltsön.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #3335 üzenetére
Nos úgy tűnik felment olyan firm is amire gabec azt írta, hogy nem ment fel.
Pl most ez van rajta:
xEgreat-III-R6S-Pro-3.0.5.5-by-CSv2.8-DMD-xLiveCZ
A BC firmnél mennyit kellene várni, hogy betöltsön?A fentire is úgy jöttem rá, hogy megy, hogy közben átkapcsoltam a monitort a szgépre, és írtam az eladónak, hogy a wifi nem hajlandó menni, és akkor megláttam, hogy a felirat átváltott "hello"-ról "Guide"-ra, na mondom zajlás van.
A wifire van valami megoldás?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #3334 üzenetére
Gyakorlatilag úgy jártam mint gabec1203, és a 3.0.5.5-ös 60-as bootloaderes hozta vissza az életbe a cuccost.
Ahogy látom mások is szívtak ezzel az új firmware-es (3.0.5.6, 67-es bootloaderes) cuccal.
Most még próbálkozok... -
Anonymus23
veterán
Lehet sikerült nekem is téglásítani a cuccost.
Mondom felrakom rá a BC firmware-t, kiírja, hogy firmware installed, újraindul, de utána csak a hello felirat és középen az egreat fehér felirat, de tovább nem megy...
Most próbálkozok más firmekkel, hátha.
Ez a bootloaderes dolog mi ennél? Pl ennél a firmnél?
xEgreat-III-R6S-Pro-3.0.5.5-by-CSv2.8-DMD-xLiveCZ -
Anonymus23
veterán
Nos, megjött a cuccos, elvileg minden rendben van vele (kivéve Wifi), a videóból megismert menü fogadott.
Kipróbáltam azonnal egy BD3D iso filmet, és szépen vitte, minden működött rendesen.Nekem egy ilyen firmware van rajta:
Ezt vajon honnan lehetne letölteni vagy lementeni a cuccosról?
Egyetlen dolog zavar:
A wifi nem hajlandó működni. Először azt gondoltam, hogy távol van a routertől.
Most idetettem a router mellé (20 cm - WDR4300-as) de nem látja egyáltalán, nem hajlandó csatlakozni, nem hajlandó keresni a wifit (nagyító gomb). LAN-t megtalálja azonnal, de wifi-t nem.
A kis ikon alul az világít, de más semmi...
Hogy lehetne ezt életre kelteni?Felraknám rá az új firmware-t is, de amíg nincs meg az eredeti addig nem próbálkoznék vele...
-
Anonymus23
veterán
Ma megérkezett a technika, pontosan 2 hete rendeltem és fizettem, ma reggel hozta a postás.
Sajnos most nincs időm kibontani és ellenőrizni, de a héten meg fogom nézni, hogy mit is kaptam -
HoReSz1975
őstag
válasz
Anonymus23 #3330 üzenetére
remélem összejön a dolog
-
Anonymus23
veterán
válasz
HoReSz1975 #3329 üzenetére
Google -> PuTTY -> Letöltöd
-
djnice
veterán
válasz
Anonymus23 #3327 üzenetére
Igen ez jó kábel, de gyártani nem olyan egyszerű azért, ez nem sima átkötés:
[link] -
Anonymus23
veterán
Egy ilyen kábel kell ehhez a művelethez?
Gondolom gyártani is lehet ilyet pl régebbi számítógép házból aminek van USB aljzat, és feláldozni egy USB kábelt, és a 4 vezetéket színt szerint összeforrasztani?
-
djnice
veterán
válasz
HoReSz1975 #3323 üzenetére
Igen, szét kell szedned és rádugni a csatlakozóra a 3 kábelvéget, a másik végét (USB) pedig a PC-be dugod.
Putty-ot elindítod, kiválasztod a soros portot, a sebesség 115200 legyen, majd csatlakozol. Utána bekapcsolod a lejátszót, elkezd kiírni a putty ablakába sokmindent, közben elkezded nyomogatni az ESC-t, erre egyszer csak megáll. Utána beírod hogy erase -m, entert nyomsz, utána áramtalanítod, kábelt lehúzod és mehet bele a pendrive a firmware-el, bekapcsolod és elkezdi frissíteni. -
tothl
addikt
Arról nem is beszélve, hogy megint nekiestem a különféle szoftvereknek, de lehet, hogy bemagyarázom magamnak, de a képminőség is mintha eltérne, a BC 1.04 mod2 -nek mintha szebb képe lenne, teltebb színek jobb kontrasztok.....mintha.....
-
djnice
veterán
válasz
HoReSz1975 #3321 üzenetére
A putty az egy terminál program amivel figyeled a soros porti kommunikációt. Ez a kábel jó lesz.
Lábkiosztás: (a 3.3V-ot nem kell bekötni) -
HoReSz1975
őstag
ez kicsit kínai putty
, a számítógépre kell rákötni vagy hogy
honnan vegyek ilyen kábelt
CubieBoard USB > TTL kábel - ez lenne az
-
djnice
veterán
válasz
HoReSz1975 #3319 üzenetére
Kell egy ttl-usb kábel, amit rádugsz a debug portjára. Putty-ban figyeled az indulást, és nyomsz egy ESC-t amikor kiírja. Utána beírod ezt: erase -m és enter. A következő induláskor recovery módba teszi magát amitől beindul a frissítési folyamat pendriveról.
-
Indiant
addikt
válasz
HoReSz1975 #3316 üzenetére
Ezt találtam, de lehet ua. :
"For anyone who bricked their R6S … You can revive it using the Recovery Firmware
http://ge.tt/7d4Z1aN1
Regards,
Egreat India" -
PistiSan
addikt
válasz
HoReSz1975 #3316 üzenetére
Minden USB portot próbáltad?
-
zoltan6
addikt
válasz
HoReSz1975 #3313 üzenetére
olvasd el a (#3166)-3168-as hozzászólásokat én úgy raktam rendbe,3177-es hozzászólásnál írtam én is ezt a problémámat,egyszerüen amit legutóljára rendeltem ismerősömnek ebay-ről,arra az új verzióra szinte semmi firmware nem ment fel csak a gyári.
talán ezzel jött helyre: 3168-as hozzászólás -
Kulbi
aktív tag
Sorry, de nekem is csak az új firmware update jut eszembe. Töltsd le az eredetit és próbáld flashelni, mennie kellene, ha nem szállt el vmi a hardware-ben.
-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975 #3312 üzenetére
valaki, sürgős lenne
-
HoReSz1975
őstag
sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, fel akartam rakni a 3.0.5.5 firmware -t, de nem ment fel és most semmi nem jó a lejátszón, a fekete képernyőn csak a please wait for usb update van, de nem történik semmi, nem megy a pendriver -ról semmi
mit tudok tenni, hogy hozhatom vissza alejátszót
probáltam más firmware-t, de semivel nem megy.
-
Yok3r149
csendes tag
Helló! Egy kis segítséget szeretnék kérni van egy sencor smp 9000 pro-m,kipróbálltam rajta pár ujabb firm-et de minddel az a baj hogy nem kezeli le rendesen a távirányítót (csak ki-bekapcsolni lehet vele),persze billentyűzettel megy de az pl filmnézésnél teljesen használhatatlan.Szerettem volna visszatenni a régi szoftot de sehol sem találom,az ugyan úgy kinéző gépek firmware-ikkl se akar menni a távkapcs.Tudnátok segíteni esetleg hol találhatnám meg a régit vagy hogy tudnám ráhangolni (átírni valahogy) a távot más firm-ekre?Előre is köszönöm a választ üdv
ok3r149
-
FefeeX
veterán
válasz
Anonymus23 #3307 üzenetére
Max kipróbálod a CS féle FW-ket is, mert bizonyos dolgokban (HD Audio) az a jobb.
-
FefeeX
veterán
válasz
Anonymus23 #3305 üzenetére
Igen, ez alapján mehet.
24p-re rááll a többi is, csak 24p lesz és nem 23.98 vagy mennyi a tényleges, ami miatt 40 másodpercenként (sic) lesz egy röccenés. Van akit zavar, én van, mikor észre sem vettem, 3Dnél viszont nagyon zavaró szvsz. -
Anonymus23
veterán
Őszintén szólva nem értem, erre miért nem gondolnak, a kis Asus-ban automatikusan beáll a video rátájára, igaz be kellett kapcsolni, de azóta minden OK. Bár az is lehet, hogy ez a funkció is csak a HD2 firm-el jött elő, már nem emlékszem.Ez alapján gondolom majd mehet a firmware frissítés...
Egyébként úton van a cuccos, a webshop (ebayes eladó) elég gyorsan és korrekten reagált minden lépésre, és "furcsa módon" tényleg már akkor feladták, amikor az eBay-en is bejelölték a szállított státuszt, eddig korrektek. Legalábbis a többi sok-sok rendeléshez képest...
-
FefeeX
veterán
válasz
Anonymus23 #3303 üzenetére
Kadenciahelyes lejátszás sajnos csak a BC-ben.
-
Anonymus23
veterán
válasz
toby_as #3302 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Olvasgattam én az utolsó lapokat, de a google sem feltétlenül tudja lefordítani az oroszt, mondjuk a káromkodást azt profin ragozva fordítottaAlapvetően menni szoktak az ilyen firmware dolgok, ha van egy leírás, vagy inkább megértem az adott tevékenység logikáját.
Pl az O!playen is jó pár firmware ki lett próbálva, és azóta évek óta ugyanaz van rajta. Havonta 1x kell kihúzni a konnektorból, mert belassul, de minden flottul működik benne.Ami a lényeg, azt már írtam, menjen rajta a 3D BD ISO és a kadenciahelyes lejátszás. Ezekre a döccenésekre piszkosul rááll a szemem, de pl az asszonynak mellettem fel se tűnik
Nekem végül is mindegy lenne, (akár a gyári firm is jó) hogy melyik, csak a fentiek jók legyenek. -
toby_as
tag
válasz
Anonymus23 #3301 üzenetére
Szia
Azert javasoltam az utolso 5-6 oldalt mert volt ott egy emberke akinek ugyanilyen MP-je volt mint amilyet Te rendeltel es nem igazan jott neki ossze a dolog, es nem o volt az egyetlen. Nalam pl. csak 60-as bootloadertol felfele lehet egyaltalan ratenni a BC-t, maskulonben szep zold kepernyo jon be es nem csinal semit. Gondolom hogy neked mar ugy fog jonni , frissitett bootloaderrel, de nem art ellenorizni.
Amugy szinten nem art egy ilyen gyujtemeny ha valami gubanc adodik:
http://www.mediafire.com/?8m9bf3aan3dfw
http://www.mediafire.com/?7zo5edl4zm888 CS verzios szoftok az eredeti PRO is ott van + a CS verziok (ez nem tudja a 23.976-ot viszont egy csomo olyan dolog van benne amiert erdemes feltenni: pl online sorozatok , filmek gyujtemenye ..van magyar nyelvu is)
Ja es itt egy BC alternativa:
http://www.mediafire.com/?ibtddec3rdnrm ami BC 1.04 +CS finomsagok.
Amugy BD ISO-t es 3D ISO-t mindegyik tud.(sot kulso feliratot is lehet rendelni az ISO melle). Nalam a regebi BC-nel ki kelett kapcsolni a BD menut mert maskep nem ment a 3D resze. En leginkab CS-t hasznalok a mar emlitett finomsagok miatt. -
Anonymus23
veterán
válasz
toby_as #3299 üzenetére
Elkezdtem olvasgatni a jelzett lapokat, de semmi értelmeset nem sikerült kivenni belőle.
Ha te végigolvastad és érted/tudod, akkor leírod nekem mi az ami gond lehet?Engem csak az érdekel, hogy le tudja játszani kadenciahelyesen a MKV/HD/3D/3D BD ISO filmeket.
Youtube, iptv, időjárás appok, torrent meg hasonló társaik nem érdekelnek, az életben sem fogom soha használni.
Ha a fentieket tudná a lejátszó magától, akkor nem érdekel semmi másMost van egy Asus O!Play R1, szinte mindent lejátszik (főleg a HD2-es firmware-el), de a 3D BR ISO az sok neki, és igazából ehhez kell az RS6...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy újabb Egreat lejátszó a PH!TV-ben!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vicces képek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest