Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Tudom hogy offtopic, felőlem lehet törölni is, nekem mindegy, de szeretném kérni a mélyen tisztelt szerkesztőséget, hogy néhány hétre hanyagolják az aktuálpolitikai témájú, vagy többségében aktuálpolitikai témájú hírek közlését (hint: ha az amerikai elnök neve és/vagy a bevándorlás mint téma szerepel benne, az jelenleg vastagon aktuálpolitika, hiába van áttételes tech vetülete), mivel csak egymás provokálása, heccelése folyik alatta kommentekben.
Ugyanígy nem megoldás a kommentelési lehetőség lezárása az adott hírnél: aki felhúzta magát a híren, az a fórum más részein fogja levezetni a dühét offtopic formájában, aminek meg a ténylegesen szakmai topicok látogatói (közöttük én is), isszák meg a levét.
Az illetékesek nem tanultak a különböző Ákos hírtopicok keltette shitstorm-ból??? -
Troy.
addikt
Érezhetően gyorsabb lett az oldal. Nagyon várom, hogy a fórum is használható legyen (normálisan) mobilon.
.
-
törölt tag
Most néztem, végre működik a fórumtémák első hsz szerinti rendezése!
Hírtopicok követésénél ez nagyon jó nekem, úgyhogy mindenkinek aki elintézte!!! -
Chaser
legenda
aszértféllreérthetö anakaki nemrékitak ésnemindekiértiapojént észámomfoknakérnitégedet
a "rang" helyzet terén lesz változás? kalandor azt mondta legutóbb ősz környékén, de az mintha elmaradt volna az átalakítás után foglalkoztok vele?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
HÁZIGAZDA
nem lesz ilyen mértékű váltás, sőt, a címlapot picit átalakítjuk (nem randomizáljuk, inkább egy blog címlapjára gondoljatok: némi kiemelés fent, meg jobb hasábban ilyen-olyan tartalmi ajánlók, középen meg kicsit jobban kibontva az anyagok, nagy képpel stb.), a többi oldal szinte teljesen marad.
a kódcsere a lényeg, a kényelmes beviteli funkciók és az új címlap.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
Vesa
veterán
Azért azon ne lepődj meg, hogy kicsit mindenki parázik. Bárhol arculatváltás van, az mindig nehéz, főleg egy ekkora közösségnél. Ráadásul elég sokszor láttunk már rosszul elsülni arculatváltást ahhoz, hogy egy minimális "aggódás" legyen az emberben, főleg azért, mert a PH jelenleg -ha nem is trendi-, de igencsak kiválóan használható és jól átlátható portál. Nem tudunk semmit az új arculatról, így sokan kicsit féltik ezt az idillinek mondható állapotot. Persze bőven lehet, hogy még sokkal jobb lesz minden mint eddig, én is ennek drukkolok!
De azért az SG-s fiaskó ott motoszkál sokunkban, nehogy itt is...A tudomány a valóság költészete!
-
Pubszon
veterán
Nem kell kapcsolós megoldás, bizonyára nem kis munka lenne. Régen a gamepod jó sötét volt, este azt használtam fórumozásra. A színek is jók, csak legalább az az egy oldal lehetne sötétebb.
Persze ha nem számít a felhasználó véleménye, akkor nem kell, megoldjuk valami böngésző add-ons segítségével.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
HÁZIGAZDA
srácok, egy arculat lesz, nem lesz skinezés és nem leszünk fekete hátteresek. ha váltunk, nem lehet majd a régit választani (mintha ez olyan egyszerű lenne egyébként...). eddig is így volt, most is így lesz.
-
őstag
válasz nyisziati #488 üzenetére
Szerintem jó monitoron is. Ahol létezik, én használom az opciót. Google esetében is ezt alkalmazom, mert ha este, lekapcsolt lámpa mellett betölt a majdnem teljes képernyős ~teljesen fehér Google, kiég a retinám.
Mondjuk a prohardver fórum nagyon-nagyon megszokott barna alapú dizájnját nehéz lenne elképzelni fekete ill. szürkeárnyalatosként.
[ Szerkesztve ]
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
tecsu
addikt
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
Vesa
veterán
"most már akár 50 elemű "Itt szóltam hozzá" listának.""
Na ez szuper!
Vicces, de ez az egyébként eredetileg valószínűleg nem egy "top priority" funkció, mára megkockáztatom, hogy az egyik leghasznosabb feature lett!
Ennyi topik közül már lehetetlen lenne követni, hol és mikor szól hozzá az ember, nem beszélve arról, hogy az aktívabb usereknek rengeteg "home" topikja van már, ahova napi szinten benéz és ha nem lenne "itt szóltam hozzá", nem is tudom mi a fenét lehetne kezdeni azon kívül, hogy bookmarkolom a böngészőben mindegyiket egyesével??
A másik amit veszni ne hagyjatok, az az utolsó olvasott hsz.-hez repítő megoldás, mert pl. SG-n ez is katasztrófa. Ott is kiírja ugyan, hogy mennyi új hsz. keletkezett az utolsó látogatás óta, de nem tenne oda a lelkem az istennek se, és bizony 100+ hsz-től felfelé percek mennek el csak azzal, hogy fel tudjam venni a fonalat.A poén pedig jó volt, és simán érthető!
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
MODERÁTOR
-
HÁZIGAZDA
válasz Viktor0610 #475 üzenetére
igen, de ez abszolút jóindulattal, a legszűkebb közösségen belüli tréfaként történt, úgy, hogy én követtem el és személyesen is ismerjük egymást. előre szólok, hogy aki most nekiáll komolyan szekálni Bambanot, azt én lövöm ki a holdra az adatbázisból
-
nyisziati
veterán
"Az új vas új lehetőségeket is hoz, a képtárhely-korláton rögtön emeltünk, de a Prémium tagok is örülni fognak a most már akár 50 elemű "Itt szóltam hozzá" listának."
Yess!
Hatalmas thanx! -
MODERÁTOR
-
Vesa
veterán
Bizonyára lesz egy bazi nagy slider, az is divat ma. Nem teljesen haszontalan megoldás egyébként, mert így egységnyi helyen, sokkal több kiemelt anyagot lehet behelyezni. A probléma az szokott lenni, hogy buzi nagyra csinálják, kitakarja a fél képernyőt és akkor már nem nevezhető hasznosnak.
A tudomány a valóság költészete!
-
MODERÁTOR
-
Argos
őstag
Kezdetek óta a PH! felől olvasom a fórumot ez a színvilág a legkellemesebb, legkevésbé fárasztó a szememnek. Nagyon remélem, hogy ebben nem lesz változás, vagy ha mégis, akkor legyen legalább pár választható skin (a mostaniak pl.).
A fórum kialakítása is megfelel nekem úgy, ahogy most van, talán csak a lenyitható hozzászólás lánc hiányzik, meg egy-két törlési, rendezési funkció....elmúlik...
-
Armahun
addikt
Csak nyugtass meg légy szíves, hogy nem mentek a trend után, hogy fehér háttéren minden nélkül csak szöveg és képek.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
-
forandor
tag
válasz SchumiBácsi #458 üzenetére
Nem kell semmi bonyolultra gondolni. Én csak a fórumok kommentjeire gondoltam. Mondjuk pl. egy plusz link a fórumüzenet fejlécében, amivel ki lehet listázni a beszélgetést, és nem kell bogarászni az előzményeket, következményeket.
Mondjuk jelenleg ha keresel egy adott topicban, akkor behozza azokat a kommenteket, amik tartalmazzák a megadott kulcsszót. Találsz egy tetsző hozzászólást, ami talán elvezet a kérdésed válaszára, de jó volna tudni kik válaszoltak rá. Ilyenkor kényelmesen rámennél arra a listázóra, és látod, hogy mely üzenettel/üzenetekkel kezdődött, és kik válaszoltak rá.
Jelenleg a hozzászólások sorszámára tudsz támaszkodni, és listáztatni egy intervallumot, reménykedve, hogy abban az intervallumban benne van a megválaszolás vagy amire válaszolt. -
tecsu
addikt
válasz SchumiBácsi #458 üzenetére
Azért mert te nem tudod elképzelni, még lehet jobb az oldaldizájn.
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
őstag
válasz forandor #452 üzenetére
Ettől hova kell átláthatóbb? Szvsz a hírek és a fórum is tökéletesen átlátható. Semmi szükség "frissen lediplomázott weblap szerkesztő első munkája", vagy "egyetemi programozótagozat két hétvégi gyakorlómunkája" szintű megjelenésre, 3db menüponttal és egy szál login/register mezővel, szigorúan kék-fehér üzemmóddal.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
forandor
tag
válasz Viktor0610 #453 üzenetére
És tényleg! Tudtam, hogy igazam van!
-
törölt tag
Nos akkor most hogy a webszerver migrálás is befejeződött, bátorkodom újra felhozni a korábbi hszemet
-
MZperX75
addikt
válasz Viktor0610 #453 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
-
nyisziati
veterán
Hogy ontopik is legyen: a dizájnt jó lenne megújítani, mert már tényleg nagyon elavult. Esetleg egy átláthatóbb rendszert is ki lehetne alakítani, hogy a kérdések - válaszok jobban áttekinthetőbbek legyenek.
Pl. a Blog.hu mintájára gondoltam, hogy a válasznál, ha rányomunk a megválaszolt komment számára, akkor odaszkrollozon az engine. Külön ablakban csak az a komment nyíljon meg, aminek az első sorszámára nyomunk, a bal felső sarokban.
Ezzel kapcsolatban pedig jó lenne érvényt szerezni annak a - talán 2013-as - változtatásnak, hogy egy kérdésre - egy válasz.
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz RaveForce #446 üzenetére
elég most már, de tényleg!
(3 nap banán, mert vajszívű vagyok, pláne azt nézve, hogy hányszor voltál már tiltva. elérted a határokat itt most, másnap visszajönni és pitbullként folytatni ezt az agyrémet nem normális. elérted azt is, hogy hősi mártírhalált halj az elnyomó moderátor által, roppant sérelem ért.)
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz RaveForce #446 üzenetére
Legyen már elég kérlek szépen, miért kell egy teljesen pozitív töltetű topicot lehúzni?
On: Még mindig hihetetlen az oldal sebessége desktopon és mobilról is, elképesztő.
Főleg a mobil verzió hibái és hiányosságai miatt (tudom, nincs fejlesztve/javítva direkt) várom nagyon az egységes, új verziót, nagyon kíváncsi vagyok már rá.
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
Pff. Mostmar akkor a sertodes es a fenyegetés melle bejott a szemelyeskedes is... grat
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
azbest
félisten
válasz PrometheusX #290 üzenetére
-
HÁZIGAZDA
nézd, közel sem vagyunk hibátlanok, amióta meg ilyen nagyok lettünk, még annyira sem. de ami a moderációt illeti, épp most készülünk változtatni a rendszeren (okosítani a rendszert), 15 év óta. adj azért egy esélyt neki. idén amúgy is elég sok fejlesztést készülünk kipörgetni, végre...
ennek első lépcsője volt a szerver, régi adósság, de most - kop-kop - működik, jó, gyors, lehet rá építeni. soha nem költöttünk ennyit gépre, még úgy sem, hogy tetemes támogatást kaptunk rá. vagy inkább úgy mondom, hogy drágább vas van most alattunk, mint az eddigiek együtt, összesen.
a prémium tagságira meg egyáltalán nem szarunk, megy tovább, végülis a deal él, a szolgáltatásai is. de tény, hogy hamarabb akartuk bővíteni újdonságokkal. ettől függetlenül amit kínál, azt változatlanul kínálja.
-
titán
Ez megint te voltal, errol beszelek. Sajnos a "vezetosegbol" gyakorlatilag te vagy az egyetlen, aki ertelmesen, ember modjara tud reagalni ezekben a kerdesekben is.
Csak adalek, szo sincs itt habosra fujt lufirol es egymas hergeleserol. Attol, hogy nem veszel tudomast a problemakrol, azok meg leteznek. Speciel engem nagyon idegesit, mikor nem ertem az okat miert lettem kitiltva es a kitilto moderator+2-3 hatved magyarazza, hogy az alapelvek es pedig az ugy volt. Es itt meg is reked a folyamat, pedig en meg mindig nem ertem a dolgot es nem egy eset volt, hogy moderatoroktol kaptam teljesen mas reakciokat egyeb csatornakon. Csak hat mas a nyilvanossag es mas az egyeb csatorna ugye. De ezt szerintem neked hiaba is reszletezi az ember, mert sosem voltal a masik oldalon es nem is leszel, igy nem is varhatja el az ember, hogy megertsed a problemat. Masik dolog, hogy az ujraregelt trollokat nekem kell jelezni a modkerben, mert azt nem veszik eszre, de a tizen x eves tagokat szarsagok miatt kitiltogatni van energiajuk, no es a hozzaszolasaikat torolgetni, az igazi problema felett pedig elsiklanak. Na ez tenyleg nonszensz.
Persze azt is megertem, hogy tul nagy mar ez az egesz koceraj ahhoz, hogy rendben lehessen tartani.
Ja a premium rendszer. Olvasd el mennyit kerdeztem, probalkoztam, mi lesz hogy lesz stb stb. Mi volt a reakcio? Egy nagy nulla. Olyan ivben szartatok az egeszre, hogy arra mar nincsenek szavak. Evekre elore szerettem volna elofizetni. Semmi reakcio. Emlekezz csak, en voltam aki eloszor hagyta reklamokat premium user letemre, mert az nektek jo. De ez mar a mult, ebbol is tanultam valamit.
Reszemrol lezartam a temat, ez volt az utolso, hogy a rendszer mukodesevel kapcsolatban barmilyen megjegyzest is hozza fuztem, legyen az pozitiv vagy negativ.
Ha elolvastad kerlek torold a hozzaszolasom, adjunk teret a szerverrel kapcsolatos dolgoknak.
-
HÁZIGAZDA
ha gyökér módon viselkednek veletek, most is hozok egy szintet. de itt annyi történt, hogy valaki beírtam, úgy mellesleg, hogy kapott egy nap tiltást valamiért (fogalmam sincs, hogy miért, nem néztem utána, általában nem szoktam belemászni a moderációba). aztán meg beindult a lendület, hogy itt öntelt, pökhendi diktatúra van.
az a helyzet, hogy öt éve is futottunk már ilyen köröket, minden arculatváltásnál futunk ilyen köröket, a téma örök. mi gyökerek vagyunk, én gyökér vagyok, a fórumozók tették naggyá a ph-t stb. igen, a közösség tette naggyá. ez nem is kérdés. épp ezért igyekszünk ápolni azt, készülünk egy csomó új feature-rel, próbáljuk például a moderációt is megreformálni. rendszerszinten. ugye nem gond, ha emellett nem mászok bele felülről egy darab konkrét esetbe? vagy egy habosra fújt lufiba itt, mert ez történik, egymást hergelitek.
a moderáció olyan, amilyen, mindig lehetne jobb és lehetne sokkal rosszabb is. nem arról van szó, hogy lesöpörjük az észrevételeket, hanem arról, hogy a rendszert működtetni kell, ha vannak benne botlások, akkor is. ha meg túl sok a botlás, akkor meg kell változtatni. vagy akkor is meg kell, ha egyszerűen csak lehetne jobb.
röviden ennyi, és tényleg, tényleg, tényleg szeretném már ezt itt lezárni. nem tartozik ide. ha kérdéseitek, észrevételeitek vannak a szerverrel kapcsolatban, szívesen fogadjuk. a moderációs akárminek meg légyszives nyissatok egy új témát, ha mindenképp meg akarjátok beszélni.
-
HÁZIGAZDA
válasz RaveForce #437 üzenetére
figyu, neked valami komoly gondod van akkor itten, lappangó frusztráció, vagy nemtom:
- nem sértődtem meg
- a fenyegetőzés annyi volt, hogy ezt a témát ne itt nyomjátok már, a topik a szerverről szól, nem a moderációról, ph hanyatlásáról stb.
- kitöröltem ennek megfelelően, miután hatszor kértem, hogy hagyjátok már abbaehhez képest most újrakezded? mit kéne mondanom? akkor sem fogom ezt itt megbeszélni most veletek, ha piros hó esik. nem azért, mert a ph már egy nagyképű, a usereit lekezelő seggarc hely lett. hanem azért, mert ez egy szerveres hír topikja. nyissatok neki egy másikat, ha mindenképp erről akartok beszélni.
és egyébként a valóság az általad írttal szemben az, hogy fapofával tűröm a sértegetéseid, noha egyetlen nagyon konkrét dolgot kértem, semmi mást. ez a no komment.
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
PH! Szegyene külön kiadas.. apro jogos kritikara kiakadas, izzadtsagszagu ellenallas, aztan ovodas besertodes, majdan tiltassal fenyegetozes. Nem meltatnam..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
DS39
nagyúr
Mi volt itt kérem?
Majd 20 hsz-t ugrott számláló. -
titán
Nezd Parci, regen azert ha az oldal hazigazdai/moderatorai gyoker modon viselkedtek velunk, Te mindig hoztal egy szintet, ami boven felette is volt az elvarhatonak. Ugy latom ez is mar csak a mult. Es azt se feledd el, hogy akiket most leosztasz, hogy ne nyafogjanak es akar a foldon is fetrenghetnek kinjukban, reszben ok is tettek ilyen naggya a kezdetekben porbafingo kis oldaladat. Szerintem hallgasd meg a negativ kritikat is, mert nem hinnem, hogy itt teged barki is feleslegesen piszkalt volna. Vannak gondok, amivel torodni kellene. Vagy lehet ezt is, hogy beleszarsz. Rajtad mulik. Es meg csak offba sem kell tennem, mert a temahoz tartozik. Szintet leptunk, csak eppen visszafele...
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
jó, kezd elegem lenni. menjetek lázadni oda, ahova akartok. a padlóra is ledobhatjátok magatokat és tombolhattok, hogy mekkora buta diktatúra van a ph-n és mekkora sérelem ért. én nem vagyok vevő az ilyen jellegű nyafogásra máshol sem egyébént (a konstruktív beszélgetésre igen, és bármennyit is rugóztok most ezen, nem lesz tőle igaz, hogy bezzeg máshol, hasonló méretű helyen milyen sokat lehet erről csevegni a modokkal), innen meg kimoderálom. innentől egy kicsit a usert is.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
tyakpojénvolt nevedkomojan eszaforrum érszenéha majtmekszokod : )
tényleg gyorsabb lett, volt egy 4k-s privátom amit eddig nem tudtam törölni, tegnap sikerült..bár erősen megszenvedett vele és be is záródott az oldal
az mikor lesz megoldva, hogy mint maileknél ki lehet jelölni az összes privátot és nem kell egyenként törölgetni? az nagyon izé
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kolopele
nagyúr
Én már kétszeresen is megéreztem az új PH változását, egyrészt nagyon gyors, másrészt meg egy napra ki lettem tiltva Kezdésnek nem rossz. Nagyon vigyázok innentől miket írok, habár nem túl jó hogy a szabad vélemény kicsit korlátozva van.
-
forandor
tag
RAID 10 és SSD.
Világuralomra törés starter pack. -
MODERÁTOR
-
ViZion
félisten
OK, elnézem, de többet ilyesmi ne forduljon elő, qrvára lesokkolt...
Eltüntette a fél oldalas hasz-emetHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest