Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amazon Kindle
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
csak nem átállt a webfrontend is?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
CyberJedi
tag
NAGYON TETSZIK AZ ÚJ FÉNYSEBESSÉGŰ OLDAL! Ideje volt és király lett! Gratula a #nosleep csapatának+
[ Szerkesztve ]
(Vajon mi ez?) ''Gaff had been there... and let her live. '4 years' - he figured. He was wrong. Tyrell had told me Rachael was special. No termination date. I didn't know how long we'd have together. Who does?...''
-
gergejly
aktív tag
gratulálok!
-
User64476
őstag
Rossz a link a cikkre...
-
bambano
titán
egyébként ha szintet léptetek, akkor most mik vagytok? lelkes újonc?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Mp3Pintyo
aktív tag
A Falcon 9 egy lassú csiga ehhez képest. Köszi!
https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
elithun
őstag
Egy észrevétel a tanúsítványos hibához: googleről nyitottam meg egy tesztet és ott még benne van a www. előtag is az url-ben, majd emiatt automatikusan tanúsítvány hibát dob az oldal. Ha kiveszem a www.-ot az url-ből, akkor pedig betölt az oldal ahogy kell.
www-vel
www nélkül
Ez munkahelyi gépről.[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Lacccca87
addikt
Csak nekem dobálja iszonyat sokszor a "The gateway or proy lost connection to the server" üzit?
Melóban proxy mögül mennek a cuccok és kb minden 3-4 oldalbetöltésnél kidobja a hibaüzenetet, de ha úratöltetem vel akkor meg behozza.[ Szerkesztve ]
-
szumoo
senior tag
Nagyon köszi!
Sz.
A nyúlon túl?
-
nyisziati
veterán
válasz Astroboy #352 üzenetére
"A kolléga által említett "itt szóltam hozzá" részt nem tervezitek kibővíteni?"
Az ötvenes listát én is támogatnám (vagy akár többet). 20 az kb. egy lelkes újoncnak elég, de évek alatt sok érdekes téma összegyűlik, amit nem feltétlenül szeretne az ember kukázni.
Elég csak a különböző PH! specifikus topikokra gondolni, amikre évekig jönnek a kommentek, főleg váltásoknál. -
törölt tag
válasz Brandynew #372 üzenetére
Két beállítás van: a _témák_ és a hszek rendezése, én az előbbiről kérdeztem, a hszeknél nyilván az a logikus ha az újabbakat mutatja előbb, kivéve ha el akarok olvasni x oldalnyi hszt akkor lehet h praktikusabb ha sorrendben van. De nekem a hsz sorrend beállításával sosem volt gond, a témákkal annál inkább.
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
válasz #02683648 #371 üzenetére
Mennyit szenvedtem én ezzel annó, mire sikerült megcsinálnom, hogy a legutolsó hozzászólást mutassa legfölül
Nem tudom, hogy működik ez a funkció, de az biztos, hogy nem úgy, ahogy kéne, vagy nagyon nem logikus. Egyébként nem is értem, hogy alapból miért nem a legfrissebb hozzászólást mutatja. Ki az, aki direkt a legrégebbi hozzászólást akarja mindig megnézni? Mert nekem sokáig azt mutatta, és akárhogy állítgattam, ezen nem változtatott. Aztán egyszer csak jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv,
Először is gratulálok a sikeres upgrade-hez!
Igazából nekem egy relatíve "réteg" kérdésem lenne. Van ez a legördülő menü a beállításokban:
Itt a fórumtémáknál az időrendben csökkenő az pontosan mit kellene hogy csináljon? Mert akármelyikre kapcsolom, nekem mindig utolsó hsz szerint rendezi a fórumtémákat.
Ha esetleg az lenne a funkciója, hogy a topic létrehozás (első hsz) szerint rendezi a témákat, azt meg lehetne csinálni, hogy működjön? Mert így pl a hírtopicokat egyszerűbb lenne követni (ált nemsokkal a hír kikerülése után meg is születik az első hsz)Előre is köszönöm a választ!
-
DNReNTi
őstag
Mobilon foleg feltuno a gyorsulas. En asztali layout-tal hasznalom jelenleg. Porog.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
Mercel
senior tag
Szia PH!
Tök jó látni, hogy nem csak írtok róla de csináljátok is - méghozzá jól és lelkiismeretesen.
Sok nagy név példát vehetne a magyar weben a hozzáállásotokról és a PH lapcsalád szolgáltatásainak működésèről (pl. az index.hu lapcsalád is..)
Sok sikert, remélem még sokszor tíz évig olvashatlak benneteket továbbra is!
[ Szerkesztve ]
Marcel
-
MODERÁTOR
-
hallador
addikt
Köszönjük szépen!
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
coolpet
senior tag
Hu ez igen.
Sokkal szaturáltabbak lettek a színek is.
Jobb a betűk élsimítása is.Szép munka volt srácok!
-
Astroboy
őstag
válasz Viktor0610 #354 üzenetére
Nyemá nektek 20 van?
De most olyan komolyan. -
MK VII
veterán
Ezt támogatnám én is..
Jó lenne a jelenlegi 20-nál több. Vagy egy legördülő/új lapot nyitó összesítő esetleg..
Hozzáteszem most is elvagyok így, de többször kellett vakarnom a fejem, hogy mit töröljek... Jó lenne, ha nem kéne törölnöm.. Ha megoldható és nem nagy munka akkor én szívesen venném ezt az újítást.. -
MODERÁTOR
-
Astroboy
őstag
A kolléga által említett "itt szóltam hozzá" részt nem tervezitek kibővíteni?
Most ki kell törölni az egyiket, hogy feltűnjön egy régebbi. Így mindenkinek átláthatóbb lenne szerintem.
Nem ötvenre gondolok persze, de hely van, így lehetne mondjuk 10-15,vagy scroll és akkor 50Aztán ha hülyeség, mondjátok ám..
-
Giot
addikt
Big UP Nektek! Köszi!
lezso6 volt időd mostanában kevergetni, mixelgetni? -
Vesa
veterán
válasz raskolnikoff #336 üzenetére
Éppen ezt mondom, hogy maradjon is nagyítható! A tabletes verzió már jelenleg sem nagyítható ctrl+-al.
A tudomány a valóság költészete!
-
Sinesol
veterán
Mondjuk ezt igen nehéz elhinni, mégis melyik az a piros proci, amely azonos magszàm/szàl mellett megközelit egy modern kék procit? Valahogy nehéz elhinni hogy szerveroldalon valami csoda architektúràt talàltak. Amennyire tudom a mainstream procikban hasznàlt architektúràkat skàlàzzàk a szerverprocikba is, szóval ott is meg kell legyen az az óriàsi különbség amit màr az asztali modellek tesztjeinél is làthatunk webes programok alatt.
Na persze az Ssd is nagyon sokat hozzàtesz, de ez a sebesség a procinak is köszönhető...na meg persze a Ramnak is.Utóbbi időben mobil eszközökön többször szinte kifagyott töltés közben a PH, gépen meg màsodperceket töltött màr egy-két éve is, szóval nagyon kellett màr ez az upgrade. Grat.
[ Szerkesztve ]
-
Grat! Érezni amúgy a sebességen.
Mutogatni való hater díszpinty
-
MODERÁTOR
Nagyon pöpec lett. Csak így tovább
Volt valami gikszer egyébként, vagy eleve ennyi időre terveztétek az átállást?
Everybody lies.
-
A Blackberry nagyon nem naprakész és hiányos a TLS támogatása. A Let's Encrypt elég új, de van fallback egy IdenTrust nevű cert kiállítóra, ha a LE-t nem ismerné az eszköz. A BB viszont ezt a fallbacket valamiért nem támogatja.
Gondolom ez se megy: https://helloworld.letsencrypt.org
Elvileg javították már a 10.3.3-ban, de ha esetleg így sem megy, akkor telepítsd a certet.
Csak hozzávetőlegesen, az Android 2.3.6-tól támogatja a LE-t, az Iphone a Safari 3.1-től. A Windows Phone kicsit késett, ott 8.0 és IE 10 kell. A BB10 meg most elvileg 2 hónapja támogatja, 10.3.3-tól.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
macskea
őstag
válasz Graphics #300 üzenetére
Nálam is folyamatos ez a hiba. Telefonon naponta (!) újra kell engedélyeznem az oldalt, mert nem biztonságos...
A sok felvetődő kérdésre: nekem gyakorlatilag CSAK a lapcsalád oldalaival van ilyen problémám. Más oldalaknál elvétve, rendszeresen látogatott oldalakon pedig SOHA nem tapasztalom ezt. Gondolom nem az egész internet szar, és a Prohardver a jó, hanem itt lehet valami hiba.
[ Szerkesztve ]
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
Vesa
veterán
válasz gabor7th #317 üzenetére
+1
Csak nehogy a PH is táblagépre optimalizált legyen, mert akkor vége van!
Úgy járnak mint az SG, ahonnan kb. a látogatók 70%-ka lelépett miután azt a borzalmas felületet sikerült ráhúzniuk. Mondjuk náluk a mérhetetlen nagy arc is probléma volt, egyáltalán nem figyeltek a user véleményekre, sőt, már csak azért is erőltették azt a sz*rt. Meg is lett az eredménye, kb. ugyanaz az 5 ember lézeng ott, a cikkek alatt régen több száz komment volt, ma van 5-6db.
Ezt jó lenne itt elkreülni...Parci
Nyugtass meg, hogy nagyítható marad az oldal! Különben kicsit rosszabb szemmel, WQHD+ felbontáson olvashatatlan lesz annak, akinek nem 100-as a szeme![ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz guftabi96 #328 üzenetére
nem, nem lesz válaszható régi skin. felül lesz nagykép a vezéranyaggal, körülötte kisebb képek egyéb anyagokkal, aztán alatta sorban a hírfolyam, mint most, de egy-egy hírből több látszik majd (kicsit blogszerűen/fáccseszerűen). jobb hasábban meg saját anyagaink ajánlói, listák, ilyesmi.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
Vesa
veterán
válasz #72042496 #296 üzenetére
Igen, csak akinek mondjuk nem 100-as a szeme, annak csak a nagyítás a megoldás, mert akkor a betűk is nagyobbak lesznek! Ha meg széthúzzák és azt nagyítjuk ki, akkor meg használhatatlan mennyiséget kéne oldalra scrollozni. Jó ez így ahogy van.
-
guftabi96
addikt
Áldott legyen az úr!
Én nekem teljesen rendben van a ph mostani felülete, én amit csinálnék rajta, az csak annyi, hogy más "skint" húznék rá, de az elrendezés stb maradna.
Mivel nem tudom, hogy mekkora változás lesz, így megkérdezem, hogy arra meglesz a lehetőség, hogy ha valakinek nem tetszik az új dizájn, akkor a régit használja?
Én azért is szeretem a ph-t, mert számomra átlátható, nem túlbonyolított. Sok más weblapnál (mindenféle témában) látom, hogy jön a megújulás, csili-vili modern felület, csak éppen használhatóságra lesz sokkal rosszabb.#KeepFightingMichael
-
kromatika
veterán
Gyorsabb,és jobb minden. Gratula.
-
-
monti0222w
addikt
Sok sikert és örülők hogy sikerült jobbá, gyorsabbá tennetek a rendszert.
-
válasz LamerGyuri #319 üzenetére
Cronie aludt el, valamiért nem futott.
-
-Skylake-
addikt
-
gabor7th
addikt
Amúgy sok cikk születik itt a felhőről... arról nem gondolkodtatok, hogy az egész cucc menjen inkább valami nagy techcég felhőjébe? Amúgy persze szerintem jól döntöttetek, hogy nem, csak érdekelne megfontoltátok-e a dolgot.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Brandynew
őstag
Hibakódot nem láttam, és most nem jön elő épp.
Kb. 2 hetente 1x tapasztalom (nyilván máskor is előjönne, de nem próbálkozom folyamatosan), de akkor órákon keresztül. Érdekes, hogy emlékeim szerint még csak a délelőtti órákban volt ilyen, de ezt nem mondom biztosra.
Szoftveres környezetek, amelyeken nálam előjött:
Windows 10 - Firefox + EDGE - ESET - Telenor mobilnet
Windows 10 - Firefox + EDGE - AVG - Telenor és Telekom mobilnet
Windows XP - Firefox + Chrome + Internet Exploler - AVAST - NIIF internet -
válasz Brandynew #307 üzenetére
Mi a konkrét hiba(kód)?
Milyen gyakran fordul elő? Ha random, akkor az biztos nem LE probléma. Utóbbi két dolog miatt lehet: 1) nem ismeri a böngésző / OS a tanusítvány kiállítóját 2) nem ismeri a technológiát
-
Brandynew
őstag
Nincs proxym, az órám jól jár, mind a három gépen, ahol próbáltam. Mind a három gépen különböző szoftveres környezet van.
Tudom, hogy a hiba nem az én oldalamon van, mint említettem, informatikusként dolgozom, nem R=0 user vagyok.
"Nem létesíthető biztonságos kapcsolat." a hibaüzenet, mint sok más embernél is, akik a hónapok alatt jelentették a hibát, tehát valami a szerver tanúsítvány-konfigurációjával van.
[ Szerkesztve ]
-
Chabee
tag
Gratula a fejlesztéshez!
Egyébként az oldalt eddig is tesztoldalként használtam, mert nincs agyon flesselve és egyéb erőforrás igényes borzalmakkal megtömve. Így még jobb lesz egy-egy régebbi gépen megnézni, hogy van-e internet, bejönnek-e az oldalak.
Viszont azt tisztelettel kérem, sőt könyörgöm, hogy a letisztult formavilágot, az átlátható és a színekkel jól dolgozó stílust ne változtassátok meg (mint pl. a Hardveraprót), mert nem lenne jobb.
Köszönettel az eddigi és a jövőbeli munkátokért!
Igazat mondani könnyű, csak elhitetni nehéz!
-
ServerWorks
aktív tag
Köszi PH, köszi KLIX NETWORK
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
Vitamincsiga
tag
"...mindezt a régi gépeink áramfogyasztásának feléből."
Zene FüleimnekJó lenne egy varázsgömb ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EA Sports WRC '23