- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha gyökér módon viselkednek veletek, most is hozok egy szintet. de itt annyi történt, hogy valaki beírtam, úgy mellesleg, hogy kapott egy nap tiltást valamiért (fogalmam sincs, hogy miért, nem néztem utána, általában nem szoktam belemászni a moderációba). aztán meg beindult a lendület, hogy itt öntelt, pökhendi diktatúra van.
az a helyzet, hogy öt éve is futottunk már ilyen köröket, minden arculatváltásnál futunk ilyen köröket, a téma örök. mi gyökerek vagyunk, én gyökér vagyok, a fórumozók tették naggyá a ph-t stb. igen, a közösség tette naggyá. ez nem is kérdés. épp ezért igyekszünk ápolni azt, készülünk egy csomó új feature-rel, próbáljuk például a moderációt is megreformálni. rendszerszinten. ugye nem gond, ha emellett nem mászok bele felülről egy darab konkrét esetbe? vagy egy habosra fújt lufiba itt, mert ez történik, egymást hergelitek.
a moderáció olyan, amilyen, mindig lehetne jobb és lehetne sokkal rosszabb is. nem arról van szó, hogy lesöpörjük az észrevételeket, hanem arról, hogy a rendszert működtetni kell, ha vannak benne botlások, akkor is. ha meg túl sok a botlás, akkor meg kell változtatni. vagy akkor is meg kell, ha egyszerűen csak lehetne jobb.
röviden ennyi, és tényleg, tényleg, tényleg szeretném már ezt itt lezárni. nem tartozik ide. ha kérdéseitek, észrevételeitek vannak a szerverrel kapcsolatban, szívesen fogadjuk. a moderációs akárminek meg légyszives nyissatok egy új témát, ha mindenképp meg akarjátok beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 2600/RX 5700XT/16 GBRAM/500 GB SSD+1 TB HDD/650 W
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest