Keresés

Aktív témák

• Blindness

csendes tag

válasz Jim Tonic #254 üzenetére

Meggondoltam magam, nincs kedvem tovább vitázni. Elnézést kérek mindenkitől, akit megsértettem véleményemmel. Kérem a fentebbi üzeneteim törlését.

• Blindness

csendes tag

válasz Sk8erPeter #245 üzenetére

Úgy gondolom, hogy én álláspontomat érvekkel támasztottam alá, így nem teljesen világos mi szükség volt erre az alacsony színvonalú arrogáns üzenetre, főleg azt is figyelembe véve, hogy te ezen topicban már többször alulmaradtál a vitában, és súlyos inkompetenciát mutattál alapvető érvelésmenetek és az ahhoz felhasznált eszközök (pl. irónia) interpretálásában. Ennél fogva e felsőbbrendűnek mutatkozó, valójában azonban igen alantas megjegyzést nem igazán tartom helyénvalónak.

@Jim Tonic: Te üzenetre ugyanez érvényesül. Mellesleg két évvel ezelőtti felmérés szerint az intelligencia hányadosom 128, melyet hajlandó vagyok bizonyítani is, ha állod a teszt költségeit. Feltételezve tehát, hogy az IWIW felhasználói a társadalomból véletlenszerűen kerülnek ki az átlagos IQ 100 körül mozog, melyet a 128 az én matematikai ismereteim szerint semmilyen módon nem ront.

@PazsitZ: Jogos, teljesen. Sajnos az én életkorom rétegére az ilyen viselkedés jellemző, de úgy gondolom, hogy ez nem az én felelősségem.

Furcsa egyébként, hogy az emberek milyen szélsőségesen reagálnak az övékétől eltérő véleményekre. Sóhaj... :)

• Blindness

csendes tag

válasz tiv83us #243 üzenetére

Köszönöm az ajánlást, természetesen az üzenetem előtt átfutottam a fentebbi okfejtéseket, így a tiedet is. Van benn ráció, de az igazság az, hogy ilyen alapvető feladatok ellátására, illetve információk beszerzésére ezer más (egy közönséges TV újság [lehet online is - port.hu] például az említett előnyök igen nagy hányadát lefedi, de a többire ott az e-mail, telefon, stb.) médium alkalmasabb a faszbuknál. Hogy csak egy okot említsek, nem kell tengernyi hülyeségben kutatni a használhatót. Értsd: Nem kell 30 új "partyfoto" kommentjének a lájkolására írt kommentjei, és az ebből alapított 10 agyament csoporthoz csapatlakozók listája felett átgörgetni, hogy megtudd, hogy Queensryche koncert lesz Budapesten. Persze, le lehet egyesével tiltani a nem kívánatos elemeket, de egyszerűbb, ha inkább a megfelelő módon próbálja az ember megszerezni a kívánt információt.

Másfelől az, hogy magam sosem regisztráltam erre a phishing oldalra, nem jelenti azt, hogy nem ismerem. Láttam már több ismerősömét is, mert persze mind nagyon rá van kattanva, részemről ettől még taszító az egész.

Álláspontom tehát változatlan, kívánom minden lájkolónak, hogy száradjon el az eper a farmján. :P

• Blindness

csendes tag

Jómagam a cikk írójának álláspontját tudom osztani. Iwiw még új volt nekem, ott voltam, maximum fél évet, meguntam, vagy sokkal inkább megutáltam az egyszerű üzeneteket a nyitóoldalon, a tükör előtt pózolós képeket, a szörnyen bölcs adatlap szövegeket, az ismerős-szám versenyt, és ebből adódóan a sok idegen némbert, aki megjelölt; szóval töröltem. 'Faszbukot' már tapasztalatból kihagytam. Undorító porfészek helyek ezek, mondhatnám a "sztereotipikus nigger viselkedés" helyszínei, szebben megfogalmazva azok számára, akik ezt sértőnek találják: a buta, egyszerű, mosott agyú, fogyasztói nyugati szokások elfogadása és felvétele ez. Twitter ugyanilyen szinten mozog, a vázolt - három sornál hosszabb szövegek elolvasására nem képes - retardált társadalom blogjának feleltethető meg.

Sajnálom tehát, hogy kikerültek ezek a spam gombok, de legalább nem az a típus, ami felugrik (és odafagy) ha fölé viszem az egeret. Mindenesetre respekt, hogy eddig sikerült kitartani.

+1 Diszlájk

Aktív témák

Hirdetés