- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tovább javít a Raptor Lake CPU-k stabilitásán az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sok egyéb előnye is van, mint például közvetlenül vezérled a HDD-t. Hogy egy példát mondjak: nekem külső keretben van egy SATA merevlemez. Ha USB-n kötöm össze, és lekapcsolom a notit, a merevlemez vidáman szalad tovább. Ha SATA-n, akkor lekapcsol. És akkor azt meg sem említem, hogy sebességben 10x-ese.
-
llax
senior tag
Hasonló kivezetéseket mellékelnek eSATA kivezetés nélküli, de "jobban felszerelt" alaplapokhoz is...
#40 Prof01:
Ezt én sem értem... Az a pici méretnövekedés nem lenne gond, ellenben bármikor-bárhol használható lenne USB-n keresztül, mindenféle kábel nélkül... Ha van egy USB hosszabbító kábel és eSATA csatlakozó is kéznél, akkor mehet eSATA módban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A hagyományos USB mellett gyors eSATA-ra is köthető, nagy kapacitású pendrive-okat mutatunk be.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest