Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy ideje már én is cserélném az öreg Hajdú Zérówatt felültöltős gépünket, mert amellett, hogy a lengés háát.. csillapítónak nem nevezném azt a surlódó izét, szóval a lényeg hogy az nagyon kivan, és bizony random táncra kell.
Így inkább felügyeletet igénylő automata mosógép, mint automata..
Csapágyat már cseréltem rajta, de ilyen csodát már nem találtam hozzá..
Emellett néha random megmagyarázhatatlan sérülések keletkeznek a ruhákon, csak a masinára tudok gondolni.. kis lukacskák, karmolások..
(Nincs benne semmi.. viszont a dob ajtó már nehezen zár, a rugója egyik oldala már törött.. szóval simán lehet ott valami gikszer..No de nem is ez a lényeg..
Jött a Glamour.. MM-t, oh.. nézzünk valami jó gépet.
Panel, mivel a hely liminált, így vagy valami keskeny gépet (sose volt még elöltöltős gépem.. sőt.. igazándiból ezelőtt csak a tárcsás hajdú), vagy felültöltőset néztem.
Végül a MM kínálatából max 200 környékén két Electrolux gép maradt, egy elől egy felül..
A felül kicsit komolyabbnak tűnik, ezért a mellett tettem le a voksom.. (gőzprogram, 7kg, 1300 fordulat.. több lépcső a centiben, folt tisztítás funkció, jobban elfér, talán a kijelzője is informatívabb.. már nem is tudom, annyi gépet néztem.. ) Bár ezek nagyrésze lehet csak parasztvakítás, mondjuk a centri hogy tud 400 tól 200 lépésekben menni, az lehet nem rossz opció.. nem tudom, az öreg hajdúnak volt egy max, és csókELECTROLUX EW7TN3372
ELECTROLUX EW6SM426BEAztán ma reggel amikor megint elkezdtem nézegetni, láttam meg, MM oldalon a külön dedikált glamour ajánlatokat, és kérdeztem most rá, hogy basszus, csak azokra érvényes, amik ott vannak..
És ott csak az elöltöltős van benne.
Sőőt, egész pontosan a
ELECTROLUX EW6SM426WE
nem is igazán tudom mi a különbség, talán csak az ajtó keret színe?
A nagyon profik tudják esetleg?Aztán ebben a csoportban vagy 2-3 óra olvasgatás után elérve ide a végére, lejött a B terv, hogy a electrolux honlapról, a még működő kuponokkal 180 ezerre le lehet hozni a ELECTROLUX EW7TN3372 gépet.
Olvastam az 5 év garit, gondoltam, oh.. szuper, akkor nem is gáz a MM kiesés, az a plusz 15 ezer megéri ezt.
De tovább olvasva láttam, hogy ez lehet már nincs is.. és ez lett volna a kérdésem, de pont most válaszolt az EL. chat.. kivezették az 5 év garit..
Francba, hogy nem kapcsoltam hamarabb..No de akkor még kérdés, ami felmerült már itt másnak is, de az lett csak válasz, hogy csak előnye van felül vs elöl töltős gépek, de konrét nem volt írva..
Gyakorlatban milyen előnye van az elöltöltősnek pl. az én esetemben amikor keskeny elöltöltős vs felül.. vagy úgy általánosságban..Megmondom őszintén, mostanra én is úgy vagyok, mint amit valakinél olvastam, hogy reggel óta olvasgatok, nézegetek, már jojózik mindenem, főleg, hogy keveset aludtam, és még a végén elmegyek, megveszek egy random gépet, oszt csók!
Még az se nagyon játszik, hogy amelyikre a több gari van, mert már szinte mindegyik gépre csak az előírt sávos (ebben az árban 2 év) gari van, kivéve a gorenje, de az nem gyere be..
Szóval mindenhol plusz összeg az 5 év gari.. (meg is nézem, hol mennyi.)
Kicsit elfilóztam most, hogy legyen 40 ezerrel olcsóbb (ha még van a MM-os elöltöltős
ELECTROLUX EW6SM426WE szállítással kb. 152 e (ha még találom valahol kuponos újságot) kevesebb, fapadosabb elöltöltős, vagy legyen a drágább "okosabb" felültöltős gép. ELECTROLUX EW7TN3372
Valakinek bármi amivel még jobban össze tudna zavarni?
Még megnézem, hol mennyi a plusz gari, de már totál kész vagyok
Esetleg van még ez MM glamourban LG F2WR709S2W 168 ra jön ki.. még keresek róla tesztet véleményt.. illetve MM nem látok a kiterjesztett garira árat.. hívjam őket..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest