Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gömbike
senior tag
Akkor nekem valamivel könyebb volt.
Bejelentettem a központjukba, hogy elromlott a legfelső polcos mikrójuk be-ki kapcsoló gombja.
A hivatalos szervíz kocsija elvitte, 35 nap alatt képtelen volt a hivatalos márkaszerviz megcsinálni, kaptam csereutalványt, naná, hogy nem samut vettem.
Az áramhiszti alatt úgy döntöttünk, a két kombi hűtőt lecseréljük. Vettünk egy samu sbs hűtőt, a keret ezt engedte.
Egy hét után levált a normál hűtőoldal ajtajának a műanyag szigetelése. Több hétig leveleztem a nagy samsunggal, mire egy nagyon korrekt szerelő kijött és pár perc alatt kicserélte. Több hét egy vadi új hűtőnél!!!
Szóval személy szerint samuból már nem veszek soha semmit, a feleségem is lecserélte az S szériás samu telefonját, szintet lépett más gyártónál.
szerk:
A lényeg kimaradt, a samu szervizháttere egy gatya, megbízhatatlan hozzáállás. Ez erősen szubjektív és ez Bács megye.
Nonszensz, hogy az egyik legdrágább mikrójukban egy gombot nem tudtak kicserélni 35 nap alatt sem!
Ezt a kálváriámat akkor már leírtam ide a fórumba, emlékeim szerint 21 nyara-ősz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest