- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Riasztó topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
A Firefox sebességben nagyon el volt maradva pl. a Chrome-tól. Sokkal kevésbé volt válaszképes, 1 szálon futott az egész böngésző (+1 a plugin container), és az egész kicsit olyan lomhának tűnt. Kellett a vérfrissítés nagyon. De ennek ára volt... Gondolom látták, hogy csökken a tábor, ezért inkább kiadták úgy, hogy csomó minden nem kompatibilis a régebbi verziókból a Quantummal.
Nekem i5-ös desktop gépen nem volt lassú a régebbi Firefox sem, meg sem fordult a fejemben a váltás. De örültem a Quantumnak, ugyanis tényleg érezhetően gyorsabb lett, a designra is ráfért a vérfrissítés. Összességében szerintem sokkal jobb lett a UX (ez főleg a sebességnek köszönhető).
Persze sokaknak fájó, hogy a régebbi dolgokkal nem kompatibilis (én sem örültem, főleg a kiegészítők miatt...), de gondolom látták a statisztikákból, hogy ez a felhasználó tábornak csak kis részét érinti, így inkább meglépték. -
Sweet Lou 6
addikt
Én azt nem értem (naívitás: ON), hogy minek kellett kiadni lóhalálában az FF Quantumot, gyakorlatilag félkész állapotban.
Mert folyamatosan felhasználókat vesztettek és gondolom meg akarták fordítani a tendenciát. A Quantum előtti Firefox verziók egyszerűen döglassúak voltak a konkurenciához képest. Ezt sikerült teljesen megfordítani az új motorral.
Én és a környezetemben lévők egy páran pont a Quantum miatt váltottunk Firefoxra nemrég, mert páratlanul gyors. Quantum nélkül pont hidegen hagyna az egész Firefox (ahogy az elmúlt 5 évben is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Energiaital topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest