- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Furcsán, de elstartolt a GeForce RTX 5050 Laptop GPU
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Alusszia #1221 üzenetére
Igen, digitális, de NEM A TV SAJÁT TUNERJÉT használod, hanem a tányéroshoz adott STB van összekötve a TV-vel (Scart-on vagy HDMN-n, tökmind1), és így ugye a TV tuner kiesett a láncolatból. Magyarán: a TV-vel csak a saját DVB-C vagy DVB-T tunerjén keresztül vett digitális adást tudod rögzíteni.
-
dudeeg
csendes tag
válasz
Alusszia #1218 üzenetére
Én a TV-n nézem a képeket, és néha a filmeket, de még a vinyót sem dugdosok hozzá.
Úgy hívják, hogy médiaserver. Fellövöd a laptopon/PC-n, rákötöd a tv-t a hálózatra, és már kész is. Persze mkv-t nem fog lejátszani, de az avikat simán. Még a feliratot is kirakja, ha kell.
Szóval nem kell bohóckodni vinyóval.Üdv,
G. -
válasz
Alusszia #1213 üzenetére
Külső USB-s vinyóra felvenni (akár időzítve is) csak a digi tunerről vett adást lehet, tehát ha nálad analóg van, akkor felejtős. Ráadásul a felvett anyagot csakis azon a tv-n tudod visszanézni, ami felvette, még egy tök ugyanolyan típusú (pl. szomszéd) másik tv-n sem fogod tudni lejátszani. Szerintem jó kis fícsör, az úszó VB-t pl. így néztem meg, szinte kifolyt a víz a tv-ből, olyan szép képe volt (ráadásul a felvétel ugyanaz a minőségű, mint az élő adás, ami ebben az esetben HD). Állítólag van olyan korlát, hogy csak 160GB-nál nagyobb külső vinyóra enged felvételt készíteni (nekem 250-es van). Nem javasolt még az USB hosszabbító kábelek használata sem, bár ezt érdemes kipróbálni (lehet, hogy csont nélkül megy hosszabbítóval is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest