Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
karika011
tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Hali!
Én azon kevés szerencsések közé tartozom,aki nem tapasztal se ghosting-ot,se zúgást,se black floating-ot.Én a Panashopból rendeltem egy titán szürke 42G20-t és úgy voltam vele ha zúg nyolc napon belül visszaküldhetem.Nekem olyan szinten csendben van hogy havas táj nézése közben fél méterről már nem hallani semmit.Ha mögé hajolok ,akkor a jobb felső sarkánál hallom ahogy a táp ad enyhe kis zúgó hangot.Nekem az a véleményem azért hogy ennyi "jó" hallású ember nem igazán lehet ,valahogy ennek a hibának nagyobb média nyilvánosságot kellene adni,úgy mint Angliában.Az AV fórumon is többen panaszkodtak zúgásra az ottani szervizesek jobban tolerálják a dolgokat.Ha egy lelkiismeretes szervizes neki állna gyorsan kideríthetné,hogy hogyan lehetne csillapítani a zajt,csak hát valószínű ez a panasonic-nak nem áll érdekében.
Mindenkinek sok sikert kívánok a saját szélmalom harcához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi