Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula
őstag
válasz
kbalazsa
üzenetére
Thx, elolvasom ezeket!
24p-ben volt a tv, a dvd lejátszóm egy kb. 8 éves Onkyo, amivel amúgy semmi baj
nincs, csak hát eljárt felette az idő...
(nincs progresszív p, hdmi, nem játszik le szinte semmit csak gyári dvd-t, dvd-r-t és zenei cd-t).
Ez lehetett a hiba, nem a bemenet, mert egy SCART-on át csatlakozik.A cikket elolvasom! Nekem is fenn van a MPC, 64 bites codec, stb. A BS playerrel tudom az ablakot húzogatni, röccenés nélkül. Itt a KMP és a 64 bit közt lesz valami...
A TV-t mindenesetre visszatettem 60Hz-re most. A vibrálás miatt még nem szóltam a szerviznek, de majd megejtem, csak akkor ugye itthon kell lenni, amit kb. egy napos szabival tudok csak megoldani.

Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(nincs progresszív p, hdmi, nem játszik le szinte semmit csak gyári dvd-t, dvd-r-t és zenei cd-t).