- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya25
őstag
Na egész jó darab, 50-esben vinném ezzel az árral.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Geller72
veterán
Ha lemenne 120-150 közé az ára, talán ismét vennék TV-t hét év után... (Azóta nincs )
-
imibogyo
veterán
3D: Nincs és nem is hiányzik
Szívemből beszéltél. -
Isee
senior tag
-
gyiku
nagyúr
van ebbol 32"?
hüllő
-
Mappa
addikt
Hány Hz ez a tv? se a cikkben se a pana oldalán nem látom feltüntetve ?!
közben:
200 Backlight Blinking Intelligent Frame Creation Pro - azaz 100Hz?! [link]
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Zanik
addikt
Ez most 50 vagy 100Hz-es? Mert ilyen adatot sehol se találtam, hiába kerestem.
(Mappa megelőzött)
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Danndi
tag
Pont a múlt héten nézegettem őket, ugyan ilyet akarok, csak én beérem 94cm-el is
-
BaLee
addikt
Inkább az S30 plazma ugyanebben a méretben 150ért...
Szerintem. -
Pharaoh
aktív tag
Mi értelme van egy szinte használhatatlan médialejátszót beletenni? Hogy ki lehessen pipálni egy négyzettel többet?
-
veterán
Ez valóban egy remek tv,láttam,ráadásul az RTL KLUB ment rajta,és kifogástalan volt a képe.Viszont ez a médialejátszó egy vicc benne,nem értem,hogy minek tették bele?
[ Szerkesztve ]
duree54
-
Habzsi-Dőzsi
tag
Sziasztok!
Ebben az árkategóriában (200e Ft-ig) milyen alternatíva létezik még? LCD TV, 40" érdekelne. Konzolra, sport közvetítésekre és mozizásra használnám.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Üdv, Habzsi
Magellan Polar-X kerékpár ELADÓ Sürgős
-
elefant
őstag
én nem szeretem az interpolációs technológiákat, szerintem természetellenes hatást kölcsönöznek a képnek, de a gyártók azért fejlesztették ki, hogy a gyors mozgásokat elvileg finomabbakká tegyék. Mindenki ilyen módszereket használ egyébként. én személy szerint mindig kikapcsolom, de ez nyilván emberfüggő
-
imibogyo
veterán
-
Daywalker
addikt
Ha láttad ezt a tévét, és más a véleményed (rosszabb), akkor mondhatod rá, hogy elfogult. Én is láttam az IFA-n és szerintem is nagyon jók, pláne a korábbiakhoz képest, de azt mondjuk nem volt nehéz megelőzni.
imibogyo: a tévék többféle eljárással képesek 100 és 200 hz előállítására. Vannak olyanok, amik interpolálnak, azaz köztes képkockákat számolnak ki, illetve mások a a képkockák közé egy fekete képkockát szúrnak be, vagy ennek egyvelegét használják. Meg lehet ezt jól is csinálni, meg rosszabbul is. Én szeretem ezeket bekapcsolni...ha kikapcsolom, akkor nagyon zavar, hogy "röcögős" lesz a kép.
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
junior11
veterán
Szerintem sem rossz tévé, de ami nekem nem tetszett, hogy gyengék voltak a betekintési szögei (lehetséges, hogy amit én láttam LG paneles volt?) s a fekete sem volt meggyőző. Amúgy rendben volt.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
aram01
nagyúr
elég jó felszerelték interfészekkel és az ára is kellemes,szerintem népszerű lesz
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
-
Zénó1000
csendes tag
Azt jól értettem ki a cikkből, hogy ez az emberi bőrszín probléma csak az analóg adásoknál jelentkezik, a digitálisnál nem?
-
elefant
őstag
a digitálisnál sokkal jobb volt, de van amikor ott is kicsit természetellenesnek tűnt. itt ne égbekiáltó hibát képzelj el, hanem mondjuk azt, hogy láttam már eddig ezer tévét, és volt ahol ez kicsit jobban sikerült.
szóval nem az van, hogy zombik, vagy piros emberek szaladgálnak a képernyőn
[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
ez a pana vagy samu UE32D5500? vagy mi most a meno 32"ban 3D bullshit nelkul?
hüllő
-
Dany007
veterán
Izé, olyan kérdésem lehetne, hogy ha egy ilyen TV-t sz.gépre kötve szeretnék használni kizárólag, akkor mi a helyzet mondjuk a képfrissítéssel? Azt megtartja?
Vagy valami egyéb negatív hátránya lehet mindennek?Mert ez a Pana igen jónak tűnik. Tetszetős, hogy IPS kijelzős. Kizárólag ilyet vennék nagymonitornak. És az ára is igencsak közelíti a baráti kategóriát.
-
S-Attila
senior tag
-
elefant
őstag
Már sajnos nincs nálam a cucc, de úgy emlékszem, hogy a képfrissítést megtartotta. Egyébként kipróbáltam HDMI-n és D-subon keresztül, és mindkétszer automatikusan belőtte a képarányt, teljesen jól lehettt használni monitornak, bár, hoy őszinte legyek, azért a 40 inch nekem erre egy kicsit nagy volt.
-
moli.hu
őstag
A készülék módot ad a különböző tévéműsorok felvételére
mi a tapasztalat, megoldhato a tv-knel, hogy ilyenkor a kijelzo ne kapcsoljon be? tehat energiatakarekos modban, csak rogzitsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.