Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Ha láttad ezt a tévét, és más a véleményed (rosszabb), akkor mondhatod rá, hogy elfogult. Én is láttam az IFA-n és szerintem is nagyon jók, pláne a korábbiakhoz képest, de azt mondjuk nem volt nehéz megelőzni.
imibogyo: a tévék többféle eljárással képesek 100 és 200 hz előállítására. Vannak olyanok, amik interpolálnak, azaz köztes képkockákat számolnak ki, illetve mások a a képkockák közé egy fekete képkockát szúrnak be, vagy ennek egyvelegét használják. Meg lehet ezt jól is csinálni, meg rosszabbul is. Én szeretem ezeket bekapcsolni...ha kikapcsolom, akkor nagyon zavar, hogy "röcögős" lesz a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a vállalat saját fejlesztésű, IPS Alpha paneljével megtámogatott LCD tévéjét. Nem okozott csalódást!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest