- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
elefant
őstag
Már sajnos nincs nálam a cucc, de úgy emlékszem, hogy a képfrissítést megtartotta. Egyébként kipróbáltam HDMI-n és D-subon keresztül, és mindkétszer automatikusan belőtte a képarányt, teljesen jól lehettt használni monitornak, bár, hoy őszinte legyek, azért a 40 inch nekem erre egy kicsit nagy volt.
-
elefant
őstag
a digitálisnál sokkal jobb volt, de van amikor ott is kicsit természetellenesnek tűnt. itt ne égbekiáltó hibát képzelj el, hanem mondjuk azt, hogy láttam már eddig ezer tévét, és volt ahol ez kicsit jobban sikerült.
szóval nem az van, hogy zombik, vagy piros emberek szaladgálnak a képernyőn
-
elefant
őstag
én nem szeretem az interpolációs technológiákat, szerintem természetellenes hatást kölcsönöznek a képnek, de a gyártók azért fejlesztették ki, hogy a gyors mozgásokat elvileg finomabbakká tegyék. Mindenki ilyen módszereket használ egyébként. én személy szerint mindig kikapcsolom, de ez nyilván emberfüggő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest