Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz
dredjudge84 #100 üzenetére
Fuh, nem is tudom. Szerinted mibol ? Nem tudom melyik bolygon vagy, de itt a foldon jelenleg szarasig van minden IS TWS fulessel, azon tul hogy mar nem letezik mobilgyarto akinek nincs sajat, tobb kulonbozo modellje, mikozben vezetekes modelljeik mar egyetlen egy sincs uj, illetve a telefonjaikon gyakorlatilag mar egyiknek sincs jack, iphoneon lassan mar port sem. Aztan nem biztos, hogy ebbol erre kellene kovetkeztetni, de ki tudja. Ha nagyon hunyorgok fel tudok fedezni nemi osszefuggest.
-
-Skylake-
addikt
válasz
dredjudge84 #98 üzenetére
Ez megis miert gaz ? Egyertelmu, hogy minden telefongyartonal kizarolag (akarom mondani kizarolag) a TWS a fokusz. Kizarolag. Minek adna atalakitot ? TWS fuleshez nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest