- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eXtase
tag
Milyen böngészőt ajánlotok Flash tartalmak megjelenítéséhez? A Dolphin browser nem vált be sajnos.
-
eXtase
tag
Tehát:
Tabletről a készített fotókat tudom küldeni minden irányba a galériából és a fényképező alkalmazásból, fájlkezelőből még a bt lehetőség is inaktív / nincs.
Tabletre mp3 fájlon kívül mást nem lehet egyik eszközről sem.
Csak PAN és BOP (BT Object Push) átvitelt engedélyez a tablet, valamint A2DP van de szaggat... -
eXtase
tag
válasz
lacafaca #9939 üzenetére
Felraktam az elsőt. A tárhely mérete valóban megnövekedett, de a bluetooth -on a fájl küldés továbbra is sikertelen. Hol a hiba?
Bekapcsol, látja az eszközt, párosítás megtörténik, a küldő készülékek viszont sorra dobják vissza, hogy nem sikerült fájlt küldeni a tabletnek...
-
eXtase
tag
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem. Vásároltam a mai nap folyamán egy ilyen tabletet, de sajnos Bluetoothon keresztül nem sikerül semmilyen módon fájlt küldeni rá. A tárhelyre azt írja, hogy 1.87 Gb van szabadon a 2,04-ből.
A bluetooth lenne a legfontosabb, másnál működik?
Előre is köszönöm!
-
eXtase
tag
Sziasztok!
Most akciósan újra szemezgetek egy ilyen tablettel, de lenne pár kérdésem a tapasztalt userekhez
1. Van benne GPS vagy sem? A teszt videón az egyik almenü alatt felkínálja a lehetőséget, hogy bekapcsolja a GPS-t, de a specifikációban ez ki van húzva, ezért ez nem egyértelmű most...
2. Mennyire árnyékol le a fém hátlap, és mennyire jó a wifi? 2x is vissza kellett vigyem egy régebbi wayteq tabot mert csak a router mellett lehetett vele netezni, 10-12m -re már nem is látta az eszközt.
3. Vennétek e újra ilyet vagy inkább másfelé nézelődjek én is. 20e körüli áron jutnék most hozzá, jó vagy rossz döntés lenne egy beruházás. (Szubjektíven).
Előre is köszönöm a válaszokat!
eXt
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest