- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Micro Four Thirds
- 3D nyomtatás
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videós, mozgóképes topik
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
válasz
mackoapo11 #72 üzenetére
+1
Sajnos én is azt érzem itt, hogy mindenki csak fikázza az olcsó eszközöket, holott lehet, hogy csorog a nyála egy ilyenre, csak nem tudja megvenni és még mindig a ZTE Blade-t nyútta valamilyen főzött rommal.
Vagy van a másik tábor, akinek mindig a drága (100k+) eszközei vannak és lenézi azokat, akik ilyet vennének.
Én a fiamnak ilyet vennék a szülinapjára (8 éves). Jelenleg az én ipad2-omat használja játékra, de most karácsonyra egy ilyet fog kapni. Ha 1 év garancia van rá, nem zavar, mert ha elromlik, beviszem és javítják/cserélik.
És erre meg tökéletesen elég.
A sok fanyalgó meg vegye meg azt, ami neki tetszik, de könyörgöm, akkor NE jöjjön ide és fikázza.
Amúgy a legtöbb gondolom, hogy nem családos és klti apuci-anyuci pénzecskéjét, vagy keres már, de az összes fizuját ilyen eszközökre költi.
És van az a réteg, aki megengedi magának a drágább eszközöket a családja mellett és nem nézi le a másikat, akinek nem drága cucca van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Tesco még inkább rááll a tabletek forgalmazására, immár saját márkával képviseltetik magukat a kategóriában, jó ár/érték aránnyal, némi kompromisszummal.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest