-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoshi_HUN
csendes tag
Sziasztok!
Kerestem, de nem találtam választ, lehet, hogy csak én voltam figyelmetlen:
Valahogy megoldható, hogy a wifi kikapcsolt képernyőnél ne kapcsolódjon le? (Push értesítők miatt fontos lenne.)
Előre is köszi a válaszokat.
-
Hoshi_HUN
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy pár hete vettem egy ilyen tabot, 1 éves garipapírt adtak (az eredetit). Majd itt olvastam, hogy 2 év járna. Visszamentem, vittem a kinyomtatott iratot, ami írja, hogy 2 év lenne. Erre a kedves eladó hölgy közli, hogy hát az lehet, de nekik ilyen papírjuk nincs. Van tesco-s garanciapapír, de 1 év van rajta. De azért adott egy ilyet is mellé, így most van 2 db. 1 éves papírom ehhez a tabhoz.
Aztán a múlt héten édesapám is vett egy ilyen tabletet ugyanebben az áruházban, ő is egy évet kapott, hiába mondta, hogy 2 év járna. Itt egyszerűen nem létezik 2 éves garanciapapír. Ilyen esetben mit lehet tenni? Elmehetek másik üzletbe, hogy ott kérjem ki a papírt, vagy törődjek bele, így jártam, mert minket lehagytak a térképről?
-
Hoshi_HUN
csendes tag
Sziasztok!
Ma én is beruháztam egy ilyen tabletre. (Épp most frissít).
Amit eddig tapasztaltam:
- Szép képe van. Egy ekkora képernyőre nem kell fullHD felbontás, aki azt keresi, az nem normális
- Nem akad, szépen dolgozik
- Nem melegedik huzamosabb használat után
- Tényleg 2 GB-ot használhatsz saját fájlokhoz. Ez nekem bőven elég. A Maradékot valószínűleg a rendszer foglalja. Igen, soknak tűnik, de hát ez van.
- Attól függetlenül, hogy sokak szerint nincs benne GPS, elég jól betájolta a házunkat Google Maps-on...
- Elég sok (számomra) idegesítő alkalmazást tesz fel az első frissítéssel... (Op3n Talk, Books, Magazines stb, ezeknek ott van a Google-ös alternatívájuk is), de nem lehet őket törölni.Kérdésem is van:
Lehet valahol tokot szerezni hozzá? Pl amivel "felállítva" tudom használni, pl ha filmet nézek vagy játszok rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kompakt vízhűtés
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Formula-1
- OLED TV topic
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- További aktív témák...
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray Apple garancia asztroszürke tok
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest