- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghallgattuk az egymillió dolláros, magyar fejlesztésű high-end audiorendszert
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaMotta
aktív tag
válasz
mcwolf79 #418 üzenetére
Nekem van véleményem és inkább mondom, visszajelzésként több felvetésre:
- WiFi tökéletesen megy, Youtube 720p tökéletesen, 1080p szinte rezzenéstelenül
- HD filmek 1080p-ig tesztelve tökéletesek (MX Player)
- feltettem vagy 30 applikációt, s még volt, több, mint 1 GB hely, majd néhány játékot, s települtek szó nélkül, 200 MB szabad tárhelyig
- a hangerő gomb használatakor néha jobban "megugrik" a változtatás
- nem búg fülessel, sőt.. egész szép tiszta hangok jönnek kiHárom tabletet "teszteltünk", mindegyik működik rendesen. Részemről nem tapasztaltam semmi kirívó esetet.
Talán célszerű a frissítésekkel kezdeni - az érdekes esetek megelőzéseként -, én mindegyiknél így tettem. -
LaMotta
aktív tag
A 2 GB a szabadon felhasználható memória. Közel 2 GB belső memória áll rendelkezésre a telepítendő dolgokra. Az lényegében igen csak elegendő.
Feltettem FB-ot, Messengert, GPS programot térképpel, Reader, Office, 1-2 játék, stb.... S 800 mega foglalás van, üres még 1,2 GB.
Applikációk telepítésével semmi gond nem lesz a TAB-on. Az extra tárhely microSD tárhely filmeknek, zenéknek, dokumentumoknak, stb. szükséges csak szerintem. -
LaMotta
aktív tag
Azért írtam, hogy CPU-Z szerint... Biztos nem ilyen kicsi az akku, de ezt írja ki.
Az egyik telefonomon helyesen írja ki az akku kapacitását, de most megnéztem egy másikon, azon pl. 1.600-ra 1.000-et ír. Egyébként használat közben elég lassan merült, szóval van benne tartalék. Az egy fals kiírás lehet így a CPU-Z-ban.
Igen, vettem egyet és elkezdtem "tesztelni", mert másokat is érdekelt ismerőseim tekintve.
Egyébként meg... Igaz, hogy nincs hirdetve, hogy tud GPS-t is, de engem kicsit zavar, hogy tesztpéldánnyal szemben nincs benne GPS. Használtam volna azt a funkcióját is. -
LaMotta
aktív tag
A Mobilarena számára biztosított tesztkészülékkel "szemben" van néhány felismerés:
Annyival kiegészíteném ennek a most már tudjuk, hogy valóban "8GB-os tablet" tulajdonságait, hogy ebben a 8GB-os verzióban nincs GPS.
Legalább is, semmi sem talált GPS jelet... Illetve minden helymeghatározás bekapcsolása után is volt olyan applikáció, ami azt írta ki, hogy a GPS nincs bekapcsolva.A hátlapról nem tudom eldönteni, miből van, de én inkább fémes hatású műanyagra tippelnék, mert az ujjlenyomatok megmaradnak.
Az akku kapacitása meghatározható: 1704 mAh, CPU-Z szerint.
Megjegyzem, hogy a korábbi tárhelykérdésre adott válaszommal illetve a mostani kiegészítéssel tisztább képet kívántam adni a döntéshez, elkerülendően az utólagosan felmerülendő esetleges csalódottságot. Úgy tűnik, hogy a tesztkészülék és a forgalomban lévő készülékek különböznek egymástól. Ezektől az "újdonságoktól" eltekintve számomra is szimpatikus a készülék.
-
LaMotta
aktív tag
(#136) b0bcat: Egyetértek
... Azt a plusz összeget rászámolva is korrekt vétel ez most, 24.000-ért.
(#137) sasa311: Az jó kérdés, hogy honnan volt 16 GB-os termék... S ha már létezik, akkor miért nem kapható olyan változat is..
-
LaMotta
aktív tag
Sziasztok!
Megpróbálok fényt deríteni a valóságra a 8 GB vs. 2 GB kérdésre. Úgy tűnik, hogy valóban 8 GB lehet benne a tárhely az alábbi képernyőképet tekintve:
Ennek fényében azt tudom elképzelni, hogy a Mobilarena tesztre küldött verzió 16GB tárhellyel rendelkezik, s az a közel 6 GB, amit itt a rendszer, cache és egyéb címen lefoglal a 16 GB-os verziónál kb. 10 GB-ra csökkentette az elérhető tárhelyet, míg a 8GB-os, kereskedelemben lévő terméknél 2 GB-ra.
G.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest