Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
fehér_ember #2 üzenetére
Bár én sem hiszem, hogy itthon ez működne, de én laktam Finnországban egy ideig egy társasházban. Ott meg volt egy kaja lerakó része az előtérnek aki érintésmentes szállítást kért (ott ez már a covid előtt is szokás volt) annak oda lerakta a futár a kaját és ment dolgára. Néha órákig ott voltak az ételek, senki nem vette el pedig 6 emeletes társasáház volt sok lakással. Ha valaki nagyon akart volna az utcáról is be tud jönni elvinni. Mondjuk ott abban a kisvárosban nem is nagyon volt bűnözés vagy lopás, inkább csak nyilvánosan vizelő külföldiekkel volt dolga a rendőrnek
Ennek nem az akar lenni a lényege, hogy ott mennyivel jobb, hanem hogy azért el lehet jutni egy olyan társadalmi szintre ahol az átlagemberben fel sem merül hogy elviszi a másik pizzáját, mert ő se szeretné, hogy elvigyék az övét.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
fehér_ember #2 üzenetére
Erről eszembe jutott a vár-ingatlanügynök kabarészám:
- Mi az a nagy füves terület hátul?
- Rét, te paraszt!
- No és meg-e lehetne-e nézni?
- Nem mert 16:00-tól reggel 8:00-ig zárva tart
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen monitort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest